Miresele anului 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Inger alb spune:
MIRESELE 2005 !
Sper ca nu mati uitat de citit vam citit. Poate va ajuta web address , buchete, rochite etc...
aici:
www.modernbride.com/" target="_blank">http://www.modernbride.com/
si o
estera spune:
Multumim Inger alb pentru site. Dar ma asteptam sa gasesc mai multe poze acolo si mai diversificate...
http://photos.yahoo.com/narcesteh
ioana07 spune:
Felicitari celor care au deja rochitza!!! Va invidiez...
Eu abia saptamana viitoare ma duc sa dau comanda... Si acum...dupa ce v-am auzit pe voi povestind imi dau seama ce minunat tre sa te simti cand imbraci pt prima data ROCHITZA TA...cumparata sau facuta la comanda...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
roxygeo spune:
Buna ziua miresici! (din nou)
n-am scapat bine de stresu` cu restaurantu` ca a inceput cel cu primaria[bang, tocmai mi-a zis un coleg care are o cunostinta la primarie ca e problema cununia civila duminica... si in curind cred ca ma apuca urlatu`......azi mama si-a mai revenit...mi-a spus deja ca s-a ocupat de o parte din invitatii si ca deja are si o serie de confirmari...vorba ei...pina la nunta o sa-mi iasa peri albi...
Apropo de flori m-am oprit la Floraria Iris - in Dorobanti - luminari 4-5 milioane/perechea, buchet 1.5-2 milioane....mie mi s-au parut cam scumpe..
Va pup si va multumesc ca existati
tucike spune:
ioana07! Sa stii, ca am ajuns acasa la ora 5 cu rochia, imediat ce am scapat de viitorul sotior, am imbracat-o, si m-am admirat toata seara. (apropo de narcisism subit)
Saraca de mama abia m-a convins sa o dau jos, ca o murdaresc! :))
In continuare va multumesc pt urari! Si mersi, ca m-ati trecut deja pe lista!!!
imagination is more important then knowledge
anangel_lexi spune:
Offf, fetelor!!! Sper ca n-o sa dati cu rosii ca vin si eu sa-mi vars oful, si ca o sa va zic ca sunt geloasa pe voi, cu atat mai mult cu cat stiu ca fiecare dintre voi are stresul ei...da' trebuie sa ma descarc ca nu mai pot.
Sunt terminata...pentru ca s-ar putea sa fim nevoiti sa amanam nunta pe 2006 Pai uite ca e deja aprilie si noi nici restaurantul nu l-am rezolvat inca. Ca sa pot ajunge la banca sa fac credit pentru nunta tre' sa-mi iau liber, ca nesuferitii au program de la 9 la 18 adica exact cat lucrez si eu. Da' de unde zi libera, ca asta e doar un vis frumos? Nu doar ca nu imi dau astia liber de la firma, dar vin zilnic cu o ora mai devreme fata de programul obisnuit, deci mai nou lucrez 10 ore nu 9. Ca nici pauza de masa nu mai am cand sa fac! Deci, daca nu pot merge la banca, de unde credit, daca n-am credit de unde bani de avans la restaurant??? Nu mai pot, deja simt ca o iau razna. Am zis ca mergem sambata la banca, da' parca vad ca iar ma apuca ameteala de la oboseala (cum am patit sapt. trecuta) si nu ma mai pot da jos din pat...
In plus va invidiez atat de mult pe voi cele care ziceti ca "mama face, mama zice, mama drege..." Doamne, de-ar zice si mamica mea ceva...de bine! Numai ca...noi inca n-am avut curajul sa vorbim despre nunta cu familia mea. Mama mea a suferit multe socuri in ultimele luni, a avut si mari probleme de sanatate, a fost la spital...si mi-e frica sa nu faca inca un soc...pentru ca ea nu e de acord cu relatia mea cu Cristi. Si asa am tot amanat sa-i spunem si amanam in continuare. Cristi s-a hotarat sa mearga sa ma peteasca de ziua mea (luna viitoare) cand voi primi cadou de la el si verighetele. Dar...tremur de pe acum de frica cu gandul la reactia ei...parca vad ca n-o sa vina la nunta mea nimeni din familie, nici mama nici bunicii, nici nimeni
Ce sa fac, ca nu mai am liniste, deja mi-au iesit fire albe si nu exagerez. Si fata de la agentia cu care vrem sa lucram a zis ca suntem culmea (de fapt cred ca a vrut sa zica ca suntem imposibili), dar ce pot sa fac cand nu avem timp de nimic? Cristi umbla cu bani pentru tuns la el de luni si n-a avut inca timp sa mearga la frizerie. Ati mai pomenit asa ceva?
Scuze ca v-am impuiat capul si v-am plictisit dar trebuia sa ma descarc. Cred ca in curand ma gasiti la sectiunea "cabinetul psi" al forumului...
Va pupic pe toate, spor la...treburi si pregatiri!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ralucah spune:
Of, mai alex drag...s-au adunat si la tine toate, dar ai sa vezi ca se vor rezolva usor usor. Nu poti incerca sa iti iei un mic concediu medical de cateva zile? In felul asta te duci si la banca si stai si tu cateva zile acasa si te odihnesti.Eu cred ca trei - patru zile nu pot fi absurzi sa nu iti dea.
Si daca nu, nu se face gaura in cer daca te invoiesti si tu trei ore intr-o zi: gasesti o scuza buna, ca vorba aia scopul scuza mijloacele.
Lasand de o parte nunta, trebuie sa ai grija de tine in primul rand si stresul asta numai bine nu iti face. Mama ta, ca orice mama isi iubeste puiul si daca stii sa vorbesti cu ea, sa ajungi la inima ei, eu nu cred ca ar fi dracul asa de negru.
La noi, nici mama nici soacra nu au fost incantate de nunta (ca sa fiu delicata) dar pana la urma cand au vazut ca nu au incotro s-au consolat cu ideea.
[quote]Originally posted by anangel_lexi
Offf, fetelor!!! Sper ca n-o sa dati cu rosii ca vin si eu sa-mi vars oful, si ca o sa va zic ca sunt geloasa pe voi, cu atat mai mult cu cat stiu ca fiecare dintre voi are stresul ei...da' trebuie sa ma descarc ca nu mai pot.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
leyla spune:
Draguta, nu fi trista, toate la momentul lor. Nu dispera, solutii se gasesc intotdeauna. Nu stiu unde vrei sa faci imprumut dar eu am vazut ca unele filiale ale BCR sunt deschise si sambata, eventual poti sa incerci macar cu un telefon la unele sucursale daca nu ai timp sa mergi pana acolo. O sa incerc sa ma interesez si eu si daca aflu ceva te tin la curent. Intotdeauna se ivesc incercari din acestea, capul sus. Noi iti tinem pumnii.
RAMONELLA spune:
FETELOR AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!
Vreau sa-mi fac un album de poze si nu stiu cum sa procedez.Cele care v-ati facut si voi,nu ma puteti ajuta?
Mersi mult!
PUPICI!
RAMON_RAMONEL