cartierul militari...... unitiva

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Buna seara fetele,zic seara ca la mine este 19:37.
Io azi am fost iar dupa bilete pana la urma am gasit si am luat,voi veni de ziua copilului,,,hi hi hi ce bucuroasa sant.

MARTA bine ai venit.
Despre cum l-am intalnit eu pe sotul meu a fost intr-un club unde am lucrat o luna si o saptamana,dupa care a venit iel in bar si am discutat am facut cunostinta,iar a doua oara cand a venit ma cerut in casatorie,eu iam zis ca sant de acord in gluma asta ca sa mai vina in club ,dar din gluma am luato si eu in serios ,si uite asa am fugit din acel club impreuna cu el ,si ne-am casatorit mare nunta chemari de parintii si toate tacamurile.
Acum santem impreuna de 1 an de zile si ma inteleg bine cu el dar cate odata ma cam sperie chiar nu zice nimic ,am momente cand ma plictisesc si ma iau de el si ii fac capul calendar fara un motiv anume mai iau casetofonul la picioare tel si multe altele si chiar nu imi zice nimic (o fi de bine??)
dupa ce imi trece ii zic uite ca am spart asta de ex telefonul e nu are nimic cumparam altul,,,chiar nimic nu zice.
Singura data cand deschide si el gura atunci la gelozie atata ,daca sant cu el peste si nu sant singura departe de casa totul este ok.Daca am sarit ceva la intrebari sa ma atentionati.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Am revenit cu listuta.

MARTTA---gorjului-sc 309
ELLY---Complex -capatul lui 336
LYWH---Apusului-bloc 010
CARY---Apusului
Maruta---Apusului-bloc-09
RALUALEXANDREI---Veteranilor
CADINA---Iuliu Maniu-nr 73
DANIELAAAAA---gorjului-sc 309

Fetelor daca am gresit ceva va rog mult sa ma corectati si voi face listuta iar.
Va astept pe toate si sa ne adunam mult mai multe
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Dani - eu stau la Gorjului - 310 ... cred ca e cel mai bine zis asa

asa deci ai un sot cuminte .... f bine ... poze ?

mandrelor ... ieri am adoptat un caine ... care azi a fugit ... o botezasem Tina, daca vedeti un caine care seamana cu ea va rog mult sa-mi dati de veste; pt ca nu am internet acasa o sa va dau mob meu ... 0723 532 686 ... tot ce stiu e ca a fugit inspre Apusului ...

poate am noroc cu voi ... nu e agresiva absolut deloc

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Fetelor mai astept ca cineva sa imi zica daca am gresit adresele ca sa fac listuta iar.
Eu poze nu stiu sa pun ca as pune daca voi stiti spunetimi si mie cum se face ca sa stiu.
Poate aveti timp 5 minute sa ma invatati.
Mai revin peste 2 -3 ore
Va pup dulce dulce

Mergi la inceput

MARUTA apropo cum ieri l-ai adoptat si azi a fugit.
Lai gasit pe strada sau ti la dat cineva cadou sau lai cumparat?
Hai ca te intreb toate alea ,pt ca eu am gasit odata un caine si lam luat acasa si a fugit peste 2 saptamani de la mine si sa dus la familia lui adevarata inapoi ,poate se ratacise .
Dar de al tau nu stiu istoria lui,asa ca zine cum sa intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

nu ... ca daca as fi suspectat ca are stapan as fi dat sfoara in tara ...

a fost abandonata ... erau 3 caini ... unul a fost luat, altul calcat de masina ... si de frica ca si cateaua asta sa nu pateasca asa ceva ... am luat-o eu ... dar de dimineata cand a iesit cu socrul meu la plimbare s-a smucit si a scapat ...

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Danielaaaa, pt listuta: langa sc. 310.
Maruta: in P26. Tu?

Cand va vad asa de relaxate, va invidiez!
Eu sunt avocat si am o perioada f.incarcata. Sa recunosc totusi ca mi-ar fi mai greu daca n-as avea de lucru

Partea proasta e ca tocmai am trecut printr-un avort terapeutic si inca n-am depasit faza critica. Noi avem un baietel de 1an si 10 luni si ne mai dorim, f.mult, inca un bb. Din pacate, a trebuit sa intrerup sarcina in sapt.12 pt ca am facut rubeola si toxoplasmoza in perioada de organogeneza. Dincolo de deciziz grea pe care a trebuit s-o luam, am mai fost supusi si unei alte incercari. Pt ca am uter retrovers, avortul a fost mai dificil. Am fost rechiuretata, inca mai sunt resturi...mi s-a descoperit si un fibrom de 2,5 cm, un chist ovarian, o leziune pe col care tocmai mi s-a infectat Sansa de a mai avea vreodata un alt bb e destul de mica.
Sunt inca optimista si sper sa trec cu bine peste aceasta incercare grea.
Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Elly, daca vremea e frumoasa in week-end, poate reusim sa organizam si o intalnire!
Eu una sunt amatoare.
Sper sa nu-i vina sotului vreo idee cu vreo plecare din localitate, altfelsunt om de-incredere!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Martta imi pare rau pt tine dar nu dispera eu am avut-o pe Maria la 8 ani dupa Robert si am avut la fel ca si tine multe probleme dar uite ca minuni exista.Sa-ti traiasca baiatul!
Danielaaa intra pe webshots si ai sa obtii de acolo toate indrumarile pt album si dupa ce l-ai facut te duci la profilul tau si copiezi adresa albumului tau in semnatura ta.Daca mai ai intrebari imi spui.Succes!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

O soacra care sta la Armata Poporului primiti???De fapt sta pe Pestera Dambovicioarei..si e locul sotului meu..ca de soacra nu-mi e.

Martta sanatate multa si va fi bine.
scuze ca m-am bagat si eu pe-aici..

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput