cartierul militari...... unitiva

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Danielaaa multumesc pt aprecieri,copiii mei seama leit cu sotul, din poze e mai greu sa-ti dai seama dar toata lumea ma intreaba eu pe unde am umblat ca nu se vede ca am contribuit si eu cu ceva.Asta e, dar eu sunt fericita asa pt ca mi-am dorit mereu ca,copiii nostri sa fie bucatica rupta din el.Povesteste-ne despre viata ta din Japonia ,nu ti-e greu sau mai bine spus in ce privinta iti este cel mai greu? Eu acum tocmai ii dadeam sms sora-mii care este in Italia,ca tare imi e dor de ea si as vrea macar la telefon sa o aud sa stiu ce mai face.Ea inca nu are internet asa ca nu putem conversa decat la telefon.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Si io, si io, tot la puterea a II-a! Eu stau pe Iuliu Maniu 73 si mama sta pe scara cu mine! Ar fi super sa ne vedem, fetelor! Eu am invatat la 156. De aterizat tin si eu minte ca a aterizat ceva pe langa cresa dinspre Valea Lunga cand eram mica, nici eu nu-mi mai aduc aminte ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Anul trecut a mai fost postat subiectul"Fete din Militari"si nu au fost mai mult de 10-11 care au scris la respectivul subiect.
Doua erau din Germania,dar veneau acasa in fiecare vara.

Am ales scoala 174 pentru ca acolo sunt invatatoare BUNE,este scoala de olimpici,iar clasele I-IV sunt foarte importante caci acum se pun bazele gramatici si matematici.
Avand in vedere ca am servici,parinti mei o vor lua pe Rebecca de la scoala si 174 este cea mai aproape de ei,in 5 minute sunt acolo.

Va doresc un W-E placut si plin de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Buna dimineata militari.
Eu nu am mai facut nimic in special inafara de plimbat cu bicicleta si cumparaturi mai nimic.
CADINA SI CARY bine ati venit si imi pare bine de cunostinta sper sa mai reveniti pe acest subiect.
MARUTA ce se intampla nu ai mai dat nici un semn de viata.
RALUALEXANDREI mersi ca se pare ca nio 2 ce mai postam la acest subiect mai des.
Despre mine si despre viata mea aici in japonia ce pot sa sa va zic nu am prietene sau prieteni ,sotul nici atata cica nui plac prieteni ,dupa cate am inteles nu a avut de cand a terminat scoala si nici atunci nu se omora cu prieteni.
Sotul meu este mai mare ca mine are 37 de ani si eu 26,dar arata bine pt varsta lui.
Ce ma omoara pe mine la el este ca are gargauni lui de gelozie inainte era de nedescris acum vad ca sa dat mai pe brazda.
Cu socrii ma inteleg bine nu am nici o problema cu frati lui la fel si cu sora lui,si am 6 nepoti si mai sant inca 3 pe drum ce sa mai o familie mare numai eu nu am copil,,acum 3 luni am avut o pierdere de sarcina ,dar am trecut cu bine de aceasta problema ,am zis ca atunci cand o vrea d-zeu va veni.
In rest imi este dor de familie de prieteni si mai ales de militari .
Deabea astept sa vin acasa pe 1 iunie ,nu voi sta decat 1 luna in tara ,pt ca sotul ramane singur cum vam mai zis mai sus nu are pe nimeni si deaceea imi este mila de el saracutul sa nu ramana singur.
Daca mai aveti intrebari voi raspunde cu cea mai mare placere.
Va pup si va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

CADINA-----IULIU MANIU
RALUALEXANDREI-----ROSIA MONTANA--langa piata veteranilor
MARUTA----BLOC 09--soacra 012--scoala terminata la 174
CARY---APUSULUI---mama gorjului
LYWH---BLOC---010
DANIELAAAAA----GORJULUI---scoala 309

Hideti fetelor sa fim mai multe si dati mai multe indici unde locuiti ca nu stiu blocurile o9--012-010.
LYWH---am vazut pozele tale --ai un baiat asa mare si frumos iar tu ai niste ochi albastri mereu mi-am dorit ochii albastri.
MARUTA--am vazut si pozele tale si cu sotul unde scotea limba,,si prieteni vostri(animalele)
Ftelor se pare ca la noi in militari sant numai fete frumoase

Eu nu stiu sa imi punca as pune cate va cu mine.
Fetele va mai astept va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Ura!!!! Nu sunt singura!
Bine ca am vazut subiectul. Si eu tot Militari, la capatul lui 336. Cary eu stau in 43 pe Ghirlandei. Suntem vecine de bloc cumva?
Pai sa va zic de mine:zodie-pesti; varsta-28 ani; posed sot-Iulian, 37 ani (si 120 kile) si o buburuza mica- Daria Ioana de 2 ani si 2 luni juma'.
Haideti fetelor sa punem de-o intalneala duminica viitoare undeva in poli sau la piata sa alegem loboda impreuna.
Pupici,
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Si mie mi-ar placea sa ne intalnim. Eu sunt o mireasa de iunie 2005. Sotul meu este din Piatra Neamt dar noi locuim si muncim amandoi in Bucuresti. De cand ma stiu am locuit numai in Militari. Sincera sa fiu inafara autobuzului care este foarte aglomerat, mie imi place foarte mult cartierul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Elly sunt aproape,pe Ghirlandei nr.50,bloc 72.
Cum vii de la capatul lui 336 spre Gara,la Casa Roz faci stanga si este primul bloc de 4 etaje pe dreapta.
Tu cred ca stai in unul din cele 3 blocuri care sunt perpendiculare pe blocul 72(mai ce ma omoara matematica la ora asta!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Daniela, blocul meu e O3 pe dreptatii 10. Am vrut sa scriu asta de la inceput dar e clar ca desi ma trezisem desteapta in ziua aia, se pare ca pina am postat mesajul imi mai trecuse. Strada e cea cu biserica Sf. Paraschiva de la Rasaritului, trebuie sa o stii. Ne vedem cu siguranta atunci cand vii acasa. Am 37 ani , sotul meu la fel si baiatul are 17. Scoala am facut-o la 198, pentru ca locuiam la Apusului. Baiatul a invatat la 310.
Maruta , oricum suntem vecine. Si eu posed popor de persane. A ta e frumoasa foc.
Va pup pe toate.

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Pai Cary, eu in fiecare dimineata trec pe langa blocul tau cand o duc pe Daria la cresa. Astazi iesim pe la 5 pm in parc. Poate ne vedem?!

Pupici,
Elly

Mergi la inceput