cartierul militari...... unitiva

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Dani, esti SUPERBA! Dar de ce a trebuit sa schimbi 5 toalete? Asa e traditia acolo? Oricum toate sunt dementiale!

Martta, noi iesim in fata blocului. Chiar in spatele complexului e un mic loc de joaca pt. copii si acolo stam de obicei.

Alina, Andra, BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

BUNA SEARA

Ce mai faceti fetelor????
Eu m-am apucat de facut bagajul pt ca mai am putin si imi iau zborul

Fetelor daca mai va ocupati putin si de subiect mai avem putin si ajungem la nr al 2 lea cu ajutorul vostru eu sper sa ajungem la mai multe capitole si chiar sa ne intalnim.
Vad ca unele dintre voi nu ati specificat daca aveti o data anume (o zi anume ca preferinta)eu astept si propunerile voastre ca sa stabilim impreuna o data anume pt a ne intalni.
VREAU SA MA AJUTATI CA SA NU PUN EU O DATA SI VOI SA NU PUTETI.

VREAU SA NE SIMTIM BINE SA CRED CA SANT DESTULE DE FACUT .
Va astept cu raspunsuri

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bine v-am gasit fetelor!Mamaaaa ce ma bucur ca in sfarsit imi merge pc-ul.Asa mult mi-ati lipsit,dehh ce tie si cu dependentza asta...Danielaaa esti o finutza si o dulce,ti-am vazut pozele, superbe,absolut.Maria m-ai facut sa rad cu intrebarea ta,sotul meu nu strange jucarii pt ca el ajunge cam pe la aceiasi ora ca si mine acasa asa ca iti dai seama,mi-a placut replica ta,esti scumpa.In ce priveste intalnirea voi spuneti o data si eu vad daca pot pt ca inca nu stiu daca atunci nu am alte examene cumva,dar oricum nu o sa lipsesc.Examenele nu tin toata ziua.Bun venit noilor membre ale Militariului.Mai vorbim maine ca astazi deja e tarziu.Va pup pe toate.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Buna dimineata vecinelor

Sant cam somnoroasa dar imi revin eu.
Scuze pt ieri am lipsitsi nu am semnat condica..dar am fost la socrii mei,si am stat ceva nu gluma.

RALUCALEXANDREI---multumesc pt ca m-ai invatat sa imi fac album.
Fetelor eu vreau sa ma duc la coafor aici pt ami face permanent drept stiti ceva imi arde parul ca sa stiu daca mai ma duc(am auzit ca este convenabil si tine cateva luni)daca stiti ceva va astept cu detali.

Va pup

http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minou spune:

Rushinica sa imi fie...sa nu gasesc eu subiectul asta mai devreme...
si ma bucur ca v-am gasit.
Treceti-ma si pe mine in listutza...blocul O9, scoala 310 - terminata prin '94. Mandra ca sunt din cartierul Militari - dar numai pana in toamna...cand ma marit si voi pleca in alt cartier . Chiar imi pare rau, dar asta e.
Nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris, pentru ca ati fost harnizutze ca niste..., dar parca am vazut eu pe inca cineva din O9. Salutare, salutare si sa ne auzim cat de curand.
Va pupic si o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Astazi sunt fresh asa ca m-am pus pe scris.Am o gramada de treaba insa pana nu vad ce ati mai scris nu ma apuc de nimic,mai ales ca am un pretext bun:nu mi-am terminat cafeaua.Aseara am ajuns la zece rupti de oboseala,insa totul e bine ca avem putere sa mergem mai departe cu toate planurile.Maria a racit asa ca am avut noapte alba.Robert a fost in excursie sambata trecuta si a venit acasa racit asa ca a luat de la el si cea mica,insa nu e ceva grav,insa e neplacut.Eu mai am cursuri pana pe 28 mai si am de facut si o gramada de proiecte pe care sper sa le termin la timp.Sambata am musafiri,o vara de a mea din Ardeal si matusa mea ,asa ca astazi trebuie sa fac casa luna pt ca maine este sarbatoare asa ca nu voi putea sa fac nimic.Va pup si astept de la Daniela sa ne povesteasa obiceiul cu cele 5 rochii.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

STOP STOP STOP

NU MAI SCRIETI AICI VOI DESCHIDE NR 2
VA ASTEPT LA NR 2

Mergi la inceput