Vrancea(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrutz o seara placuta iti doresc!

Prixi,astept sa ne povestesti despre puiutul mic pe care l-ai vizitat azi.

Kata ceva pozici vedem si noi?Si...povestea nasterii o astept cu nerabdare

Stiti ce fac eu acum?Beau zeama de la castraveti(din cana)

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Mai, ce listuta frumoasa avem acum! Iar eu sunt chiar in verde, culoarea mea preferata...Multumim, Flori pentru initiativa! Dar de ce bei, mama, zeama de castraveti? Recunosc ca si mie imi place, dar beau la apa dupa aia, ca mai bine lipsa, decat dus la din 5 in 5 minute!

Andra vizionare placuta! Ce film aveti de gand sa vedeti?

Kata petrecere frumoasa in familie! Noi asteptam cu nerabdare pozicile promise!

Lorena si noi iti dorim soare in suflet si te asteptam mai des pe la noi!

Si acum sa va povestesc despre bebitza! Era tare dragalasa si asa de mica...nu mi-a venit sa cred! Avea un piciorus cat jumatate din palma mea, manuta era o bucatica, iar degetelele...Ce sa va mai spun!Era o papusica! Cand am ajuns deja papase si a dormit aproape tot timpul, dar sa vedeti ca desi dormea, se mai misca prin somn, mai deschidea gurita, isi mai baga cate un degetel un gurita...ce mai, as fi stat ore in sir sa ma uit la ea! Recunosc ca de abia astept sa am si eu un si daca e si fetita...nici ca as putea fi mai fericita!

Vad ca sunt singura pe aici...Va urez la toate noapte buna si mai vorbim maine! Ma uit si eu la , ca poate gasesc vreun film mai interesant! la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza! Haideti la apel ca va pun absente!!

Aseara am vrut sa vedem Demolition Man, il vazusem acum multi ani si nu mai stiam despre ce era vorba...o mare porcarie, zau! Asa ca la 10 am bagat nasul in perna si am adormit...

Prixi (care e numele tau pana la urma?), asa si eu cu aia mica a prietenilor nostri, as fi stat toata ziua sa ma uit la ea...si abia astept sa am si eu

Lorena, unde umbli? hai sa ne mai povestesti despre tine si despre copii.

Kata, te-ai trezit dupa petrecere? Ca mai e un pik si vine a doua petrecere...Astept sa ne spui ce cadou ai cumparat piciului!

Flori, unde esti? Dormi? Ce faci cu zeama de castraveti??

Va pupik, mai vb.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Aaaaaaaa...se ingroasha gluma... pt chiul!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Hai sa va dau si eu binete! Cu ocazia asta aduc si subiectul pe prima pagina, unde ii este locul!

Andra si eu am vazut filmul acum vreo cativa ani, dar nici eu nu imi mai amintesc cu ce era! Noi ne-am uitat in we la "Shark tale" si ne-a placut foarte mult! Chiar daca e pentru copii...

Hai ca va astept sa mai vorbim!

Roxana

Mergi la inceput

Roxana,

Demolition Man e cu Stallone care e inghetat pt 70 de ani ca a omorat din greseala niste prizonieri ai lui W. Snipes, care e si el inghetat ca era criminal. Peste vreo 30 de ani de la inghetare, W. Snipes e dezghetat, scapa din arest si incepe sa omoare in stanga si in dreapta , drept pt care e dezghetat si Stallone ca sa puna mana pe el. O porcarie!

Shark Tale l-am vazut si noi acum ceva timp si ne-a placut. Sa vezi cate desene animate avem...Dar cel mai mult ne-a placut Mulan...si Mulan 2 de fapt...dar si Sinbad cea mai noua varianta...

(p.s. Noi suntem nebuni cu filmele, daca ne pui un film nou si bun nu ne dezlipim de tv!)

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

A, mi-am adus aminte! Puteam sa fi cautat pe internet dupa detalii...Multumesc oricum ca te-ai obosit sa mi le scrii tu! Nu stiu de ce aveam impresia ca era cu Van Damme, ca ne-au innebunit astia aici cu filme de ale lui, ca deh...e belgian! In fine...E cam retardat si am vazut cateva interviuri cu el si nu avea nici un sens ceea ce spunea, o data a si ragait in direct...ce sa mai, are niste maniere... nu alta!

Vad ca fetele trag chiulul! Eu mai citesc pe internet si am sa mai intru!

Servici usor!

Roxana

Mergi la inceput

Hai ca am uitat sa iti spun ca si noi suntem innebuniti dupa desene animate! Cred ca am vreo 20! Am Sinbad si mi-a placut si mie foarte mult, mai am Finding Nemo si am si foarte multe clasice.

Ce filme bune ai/ati mai vazut? Ati vazut Million Dollar Baby sau The Aviator? Eu le am acasa acum, dar inca nu am apucat sa ne uitam. Poate in we si apoi va zic si voua daca merita vazute!

Roxana

Mergi la inceput

Am bagat iar nasul pe aici si vad ca e aceeasi liniste...

Ia hai fetelor !!! Mai intru sa va verific la prezenta, sa stiti!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am intrat doar sa va pup fetelor, si sa va multumim pentru urari si ginduri.Sunteti prietenele mele si trebuia sa intru sa va scriu 3 rinduri si sa va dau si cite o pentru fiecare.
Sunt obosita, ne-am distrat de minune,...si vom continua si simbata cu motul,cu musafiri,etc,stiti voi.Am multe de facut pina atunci, trebuie sa trag si-o fuga miine la coafor, sa-l plasez pe Roby la mama, avem si concurs de dans simbata(Cata),si cumparaturi,etc...

Pozele -luni(din pacate)!

Va pup acum.

p.s.ma scuzati c-am dat copy/paste de la mamici,da-s tare
obosita

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput