Dragelor,
Noi suntem cu casa la stadiul de acoperis, dar ne facem deja calcule si pentru alte lucruri.. Ca de exemplu.. usile...Ne-ar trebuii doua metalice pentru exterior si mai multe din lemn pentru interior.Ca si model as vrea ceva clasic-rustic... pe culoare nuc....
Help me!!! Stiti ceva preturi.. si firme serioase din Bucuresti sau Ploiesti????
Pupici.
Lili
Raspunsuri
Freia spune:
usile metalice variaza intre 3 milioane si 15 milioane. Magazine pt usi ieftien gasesti pe Fizicienilor sau Valea Cascadelor. Ala scump de usi (au si mai ieftine dar nu ca locurile indicate) este la pasaj Bucur Obor cum te duci spre Dimitrov pe dreapta. Am un laspus total la nume acum.
Yalele la ele sunt o tarasenie dragutza. Ca raport calitate pretz iti recomand Mottura. Au magazin de desfacere pe Calarasi. La statia de metrou Piata Muncii o iei usor pe Calarasi in sus si pe dreapta imediat dupa metrou e magazinul. Scrie Mottura. Vis-avis e benzinaria Agip. (Eu am Mottura cu inchidere in 3 puncte si am dat acum 5 ani pe ea 5 milioane).
Usi de lemn cred ca gasesti la Brico (nu dati cu parul daca am gresit).
Freia si Alexa
Pegasis spune:
Lili, pt. usi de exterior iti recomand Gardesa -- le poti vedea la Bricostore unde sint si mult mai ieftine decit la reprezentanta de pe Bd. Decebal (nu ma intreba de ce... ). O usa de latime cca. 1 m ajunge la 25-26 mil cu yale incluse (bune). Transportul este, binenteles, inclus. Ultima oara cind am fost la Bricostore am vazut si culoarea nuc. Daca optezi pt. astea pot sa-ti ofer si alte amanunte privind montajul.
Pt. usi de interior incearca la Unirea, et. 3 corp central, imediat dupa standul Franke. A aparut o firma germana care are niste modele foarte frumoase. Din pacate nu pot sa-ti spun din experienta mea daca-s bune/scumpe sau nu. Ar mai fi si Pinum, da's cam scumpe...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
marius spune:
PM-te rog iti dau o adresa si un telefon pt asa ceva sper sa iti fie de folos.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Pegasis spune:
Lili, daca n-ai gasit nimic pina acum, uita-te in ultimul nr "Casa Lux". O sa gasesti vreo 10 firme care comercializeaza usi.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
danilamonica spune:
eu mi-am luat usa de exterior de la Maco metalica si usi de interior de la Pinum..o caruta de bani cam 250 eur/bucata dar sunt superbe. Mama si-a comandat de la o alta firma la jumate de pret cu furnir natural Firma lor se numeste Uranus RM Impex pe internet si vezi si modele si sunt destul de multumiti la 4-5 mil .
Sau mai este o firma pe linia de centura spre Carrefour Militari dar pe noi ne-au lungit cu termneul de executie si nu le-am mai comandat la ei. De la Pinum ce sa zic au venit in 10 zile si eu le-am luat cu inima stransa ..o gramada de banet insa acum arat foarte bine.
Iar usile de exterior de la Maco au si broaste cum a zis Freia Moturra , Cisa sau chiar de la Maco cu 3-5 puncte de siguranta.
Eu am fost multumita de ei.
Acuma insa am nevoie de geam de sticla sablata pt usa. Stie cineva un atelier unde se face asa ceva dar vreau geam dublu sablalt ca sa fie lucios pe ambele fete :un fel de sandwich din 2 geamuri .
O zi buna.
Monica