GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Emma, hai sa-ti spun eu cata sare si cat piper am inghitit...atat de multe incat au reusit sa ma indeparteze de tot....la mine una legatul de calorifer n-a functionat niciodata, poate ca am ramas langa el, dar ce a fost nu se mai intoarce, acum sunt responsabilitati, copil, simtul datoriei....orice altceva dar nu sentimente.
Eu zic sa nu vorbesti cu el despre asta, incearca tu singura sa-ti impui sa depasesti momentul...el n-are cum sa te ajute chiar daca e absolut nevinovat...gelozia e ceva absolut personal - esti gelos pentru ca asa e felul tau nu pentru ca cel de langa tine "iti da motive", iar parerea mea e ca daca Doamne-Fereste te inseala sau te va insela nimic din ce faci tu nu il poate opri...iar faptul ca nu ar face-o doar din obligatie nu are nici o relevanta...(eu una m-as bucura sa stea pt ca vrea si nu poate fara mine, nu pt ca EU ii cer asta si el o face dintr-un oarece simt al datoriei sau se teme sa nu aflu..etc.)
si subscriu la ce a spus nane

Iti doresc sa fii indeajuns de inteleapta incat sa nu il indepartezi chiar TU de tine.
Mult noroc!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Si eu subscriu la ce a spus Oana.

Mey, Emma, mey omulutzule, mey! Tu te plangi ca "nu mai esti asa tanara"???? Pai din cate am vazt io acoloshea la tine-n profil ai 27 de ani! Pai si io tot atata am! Cam cu o sa gandesti daca si cand vei ajunge la 40??? Te sinucizi atunci pt ca-s alte femei mai tinere si mai furmoase in lume? Ele nu vor disparea cu timpul - generatiile se schimba, e normal... Tu vei imbatrani din ce in ce mai mult, iar tipele tinere vor continua sa existe, fie ca vrei, fie ca nu. Cu atitudinea ta o sa ajungi la balamuc mai devreme decat ti-ai fi inchipuit vreodata, zau!

Ai luat in considerare faptul ca si marele, tarele insusi EL imbatraneste??? Asta e cursul vietii, n-ai ce-i face. Poate te ajuta un mers la sala, un iesit mai des cu fetele, o ocheada-n stanga si-n dreapta, un scurt flirt inocent pe alocuri... Poate daca ai redescoperi ca esti o femeie interesanta si atragatoare pt barbati, ti-ar trece temerile.

Si ca sa-ti dau si o idee buna - pastreaza-ti energia pt varsta de 45-50 de ani, atunci cand se spune (si observ cu proprii-mi ochisori) ca barbatii o iau razna si isi doresc relatii cu pustoaice. Intra la ceea ce se cheama andropauza, moment in care hormonii o iau razna. Deci pana atunci, stai calma.

Si ia aminte aicisha:
1. orice ai face NU EXISTA nici o garantie ca el nu te va insela niciodata - reciproca este valabila.
2. Nu poti forta un om sa stea langa tine. Asa cum a zis si Oana si cum am zis si eu ieri, s-ar putea sa-l pierzi din cauza geloziei tale.
3. CE-I AL TAU E PUS DEOPARTE - fiecare are un destin...

Offff, mai, fata, as vrea sa te fac sa vezi lucrurile din punctul meu de vedere... Viata e frumoasaaaaaa si simpla DE CE VREI S-O COMPLICI? Traieste-o si bucura-te de ea, ia-o asa cum ti se ofera, pt ca vei imbatrani si vei ajunge sa te uiti in urma si sa realizezi ca ti-ai pierdut momente din viata, momente importante, ocupandu-ti timpul cu gelozii aiurea-n tramvai... cu niste PROSTII. N-ai cum sa schimbi destinul... Ei si daca maine pleaca la alta ce poti tu sa faci? Asta e, o iei de la capat... Nu inteleg unde e problema. N-a fost sa fie el, daca pleaca. E simplu! VIATA E SUPER SIMPLA... noi avem obiceiul de a o complica, crede-ma.

Nane

PS. Sa nu dai darrrr n-ar fi bine sa mergi sa discuti cu un psiholog??? Cateva sedinte acolo, poate te ajuta sa treci peste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ema,.inseamna ca nu ai incredere in el daca faci tot felul de scenarii.si stii cum se spune:daca tot il bati la cap pe bietul om pana la urma numai de ambitie si te inseala".sunt de acord cu fetele ca daca vrea sa te insele o face si cu tine de mana.parerea mea-am lucruri mai importante de facut decat sa stau cu gandul unde este cu cine si daca este unde mi-a spus...increderea este esentiala intr-o relatie.
in viata e bine sa te bazezi pe fapte.

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariagi

parerea mea-am lucruri mai importante de facut decat sa stau cu gandul unde este cu cine si daca este unde mi-a spus...increderea este esentiala intr-o relatie.
in viata e bine sa te bazezi pe fapte.

Maria

SUBSCRIU! Faptele "vorbeste"!

Vezi, mey, Ema, ca toata lumea iti zice cam acelasi lucru??? LASA PROSTIILE!!!! Mai bine gandeste-te cum sa-l seduci diseara, e un gand muuuuuuuuuuulllltttt mai constructiv.

Nanananana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

in primul rand,tin sa va multumesc tuturor.atatea ganduri de incurajare nu am mai primit de o groaza de vreme....
un lucru e sigur.azi am inceput sa ma privesc cu alti ochi.sunt cea mai cea.......poate cad in extrema celalalta...
pacat ca nu- i mandrul acasa.si acum sa observati marea problema.
nu-mi trebuie flirturi,caci am in jur destule femei care ma barfesc si destui barbabti care sa ma admire,dar cum spunea un coleg de-al sotului :"la cum arata sotul tau,si eu as fi gelos".

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ema
am dedus ca nu sunteti de ieri de azi casatoriti..deci barfele ca "la cum arata sotul tau"prind la inceputul relatiei.dupa si revin iar la problema ta:increderea in sotul tau.sau mi-a spus un amic odata"femeile cand nu au treaba incep sa-si faca ganduri-asa ca,atunci cand nu avem mintea ocupata ne apucam sa ne gandim ce face sotul preafrumos si cu cine..concluzia:iesire cu prietenele,copilul in parc-circ,aerobic.o femeie trebuie sa aiba timpul ei.asa sunt si barbatii.cu cat sunt suspectati,cicaliti mai tare cu atat tind sa nu mai comunice deloc.si unde comunicare nu e...

Mergi la inceput

draga mariagi,iti dai seama ca stiu si eu cand e gluma sau nu.nu e vb de lipsa de ocupatie,caci am destule in raspundere,dar e vb de ce simte inima.nu sunt nici genul care crede cu convingere ca sotul o inseala,ci ca s-ar putea sa o insele.dar cum v-am mai spus,incet-incet,incep sa sper ca pentru mine exista salvare.deja,ieri nu m-a mai bantuit nici un gand rau.si sincer,asta datorita voua.sa speram ca tine.e ca si cum te-ai lasa de un viciu.totul e sa nu recidiveze,cand il vad ca se uita la vreo femeie.

Ema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emma27

totul e sa nu recidiveze,cand il vad ca se uita la vreo femeie.

Ema

[:))]
Neatza fetele!

Pai Emma, mama, daca recidiveaza, mai treci pe la noi sa-ti aplicam o "ciufuleala" din cand in cand ca sa-ti revii.

Felicitari , sper ca esti pe drumul cel bun.

Nane

Mergi la inceput

iti dai seama,nane ca un sambure,mi-a mai ramas acolo,asa ca berea imi trebuia cand o sa-l vad ca face un pas gresit.

Ema

Mergi la inceput

Hahahahaha! Esti tare Emma!

RELAX! O sa fie bine, nu te mai stresa, si incearca sa privesti totul mai lejer. Nu se intampla nimic daca vorbeste cu vreo tanti sau daca la o petrecere danseaza cu vreuna din gagicile prezente.

Uita-te si tu in alta directie daca chiar te deranjeazan si aprinde-ti o tigara.

Hai noroc! Si voie buna!

Nananana

Mergi la inceput