GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Emma, hai sa-ti spun eu cata sare si cat piper am inghitit...atat de multe incat au reusit sa ma indeparteze de tot....la mine una legatul de calorifer n-a functionat niciodata, poate ca am ramas langa el, dar ce a fost nu se mai intoarce, acum sunt responsabilitati, copil, simtul datoriei....orice altceva dar nu sentimente.
Eu zic sa nu vorbesti cu el despre asta, incearca tu singura sa-ti impui sa depasesti momentul...el n-are cum sa te ajute chiar daca e absolut nevinovat...gelozia e ceva absolut personal - esti gelos pentru ca asa e felul tau nu pentru ca cel de langa tine "iti da motive", iar parerea mea e ca daca Doamne-Fereste te inseala sau te va insela nimic din ce faci tu nu il poate opri...iar faptul ca nu ar face-o doar din obligatie nu are nici o relevanta...(eu una m-as bucura sa stea pt ca vrea si nu poate fara mine, nu pt ca EU ii cer asta si el o face dintr-un oarece simt al datoriei sau se teme sa nu aflu..etc.)
si subscriu la ce a spus nane
Iti doresc sa fii indeajuns de inteleapta incat sa nu il indepartezi chiar TU de tine.
Mult noroc!
Oana si Mara 11.08.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
Si eu subscriu la ce a spus Oana.
Mey, Emma, mey omulutzule, mey! Tu te plangi ca "nu mai esti asa tanara"???? Pai din cate am vazt io acoloshea la tine-n profil ai 27 de ani! Pai si io tot atata am! Cam cu o sa gandesti daca si cand vei ajunge la 40??? Te sinucizi atunci pt ca-s alte femei mai tinere si mai furmoase in lume? Ele nu vor disparea cu timpul - generatiile se schimba, e normal... Tu vei imbatrani din ce in ce mai mult, iar tipele tinere vor continua sa existe, fie ca vrei, fie ca nu.
Cu atitudinea ta o sa ajungi la balamuc mai devreme decat ti-ai fi inchipuit vreodata, zau!
Ai luat in considerare faptul ca si marele, tarele insusi EL imbatraneste??? Asta e cursul vietii, n-ai ce-i face. Poate te ajuta un mers la sala, un iesit mai des cu fetele, o ocheada-n stanga si-n dreapta, un scurt flirt inocent pe alocuri... Poate daca ai redescoperi ca esti o femeie interesanta si atragatoare pt barbati, ti-ar trece temerile.
Si ca sa-ti dau si o idee buna - pastreaza-ti energia pt varsta de 45-50 de ani, atunci cand se spune (si observ cu proprii-mi ochisori) ca barbatii o iau razna si isi doresc relatii cu pustoaice. Intra la ceea ce se cheama andropauza, moment in care hormonii o iau razna. Deci pana atunci, stai calma.
Si ia aminte aicisha:
1. orice ai face NU EXISTA nici o garantie ca el nu te va insela niciodata - reciproca este valabila.
2. Nu poti forta un om sa stea langa tine. Asa cum a zis si Oana si cum am zis si eu ieri, s-ar putea sa-l pierzi din cauza geloziei tale.
3. CE-I AL TAU E PUS DEOPARTE - fiecare are un destin...
Offff, mai, fata, as vrea sa te fac sa vezi lucrurile din punctul meu de vedere... Viata e frumoasaaaaaa si simpla DE CE VREI S-O COMPLICI? Traieste-o si bucura-te de ea, ia-o asa cum ti se ofera, pt ca vei imbatrani si vei ajunge sa te uiti in urma si sa realizezi ca ti-ai pierdut momente din viata, momente importante, ocupandu-ti timpul cu gelozii aiurea-n tramvai... cu niste PROSTII. N-ai cum sa schimbi destinul... Ei si daca maine pleaca la alta ce poti tu sa faci? Asta e, o iei de la capat... Nu inteleg unde e problema. N-a fost sa fie el, daca pleaca. E simplu! VIATA E SUPER SIMPLA... noi avem obiceiul de a o complica, crede-ma.
Nane
PS. Sa nu dai darrrr n-ar fi bine sa mergi sa discuti cu un psiholog??? Cateva sedinte acolo, poate te ajuta sa treci peste...
![](images/user_woman.png)
mariagi spune:
ema,.inseamna ca nu ai incredere in el daca faci tot felul de scenarii.si stii cum se spune:daca tot il bati la cap pe bietul om pana la urma numai de ambitie si te inseala".sunt de acord cu fetele ca daca vrea sa te insele o face si cu tine de mana.parerea mea-am lucruri mai importante de facut decat sa stau cu gandul unde este cu cine si daca este unde mi-a spus...increderea este esentiala intr-o relatie.
in viata e bine sa te bazezi pe fapte.
Maria
Nane spune:
quote:
Originally posted by mariagi
parerea mea-am lucruri mai importante de facut decat sa stau cu gandul unde este cu cine si daca este unde mi-a spus...increderea este esentiala intr-o relatie.
in viata e bine sa te bazezi pe fapte.
Maria
SUBSCRIU! Faptele "vorbeste"!
Vezi, mey, Ema, ca toata lumea iti zice cam acelasi lucru??? LASA PROSTIILE!!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](cinain2.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nanananana
![](icon_smile_clown.gif)
emma27 spune:
in primul rand,tin sa va multumesc tuturor.atatea ganduri de incurajare nu am mai primit de o groaza de vreme....
un lucru e sigur.azi am inceput sa ma privesc cu alti ochi.sunt cea mai cea.......poate cad in extrema celalalta...
pacat ca nu- i mandrul acasa.si acum sa observati marea problema.
nu-mi trebuie flirturi,caci am in jur destule femei care ma barfesc si destui barbabti care sa ma admire,dar cum spunea un coleg de-al sotului :"la cum arata sotul tau,si eu as fi gelos".
Ema
mariagi spune:
ema
am dedus ca nu sunteti de ieri de azi casatoriti..deci barfele ca "la cum arata sotul tau"prind la inceputul relatiei.dupa si revin iar la problema ta:increderea in sotul tau.sau mi-a spus un amic odata"femeile cand nu au treaba incep sa-si faca ganduri-asa ca,atunci cand nu avem mintea ocupata ne apucam sa ne gandim ce face sotul preafrumos si cu cine..concluzia:iesire cu prietenele,copilul in parc-circ,aerobic.o femeie trebuie sa aiba timpul ei.asa sunt si barbatii.cu cat sunt suspectati,cicaliti mai tare cu atat tind sa nu mai comunice deloc.si unde comunicare nu e...
emma27 spune:
draga mariagi,iti dai seama ca stiu si eu cand e gluma sau nu.nu e vb de lipsa de ocupatie,caci am destule in raspundere,dar e vb de ce simte inima.nu sunt nici genul care crede cu convingere ca sotul o inseala,ci ca s-ar putea sa o insele.dar cum v-am mai spus,incet-incet,incep sa sper ca pentru mine exista salvare.deja,ieri nu m-a mai bantuit nici un gand rau.si sincer,asta datorita voua.sa speram ca tine.e ca si cum te-ai lasa de un viciu.totul e sa nu recidiveze,cand il vad ca se uita la vreo femeie.
Ema
Nane spune:
quote:
Originally posted by emma27
totul e sa nu recidiveze,cand il vad ca se uita la vreo femeie.
Ema
[:))]
Neatza fetele!
![](grup.gif)
Pai Emma, mama, daca recidiveaza, mai treci pe la noi sa-ti aplicam
![](hailabataie.gif)
![](box.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Felicitari , sper ca esti pe drumul cel bun.
![](iaobere.gif)
Nane
![](olala.gif)
emma27 spune:
iti dai seama,nane ca un sambure,mi-a mai ramas acolo,asa ca berea imi trebuia cand o sa-l vad ca face un pas gresit.
Ema
Nane spune:
Hahahahaha! Esti tare Emma!
RELAX! O sa fie bine, nu te mai stresa, si incearca sa privesti totul mai lejer. Nu se intampla nimic daca vorbeste cu vreo tanti sau daca la o petrecere danseaza cu vreuna din gagicile prezente.
Uita-te si tu in alta directie daca chiar te deranjeazan si aprinde-ti o tigara.
Hai noroc! Si voie buna!
Nananana