dilema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Daniela....pai tu-ti pui problema casatoriei, daca el ti-a tras cateva palme si te injura zilnic, cand inca nici nu locuiti sub acelasi acoperis???? Pai cand va veti muta impreuna inseamna ca.....nici nu vreau sa ma gandesc!! Vrei sa suferi o viata? Vrei sa sufere si copiii tai? Mai, eu zic ca nu e bine! Esti tanara si barbati sunt cu duiumu'! Chiar nu crezi ca meriti ceva mai bun??
Ti-e si frica de el! Cum sa stai cu un om de care sa-ti fie frica?? Un om care te ameninta asa cum ai zis? Mai, zau, nu e normal! Si nu cred ca se va schimba!!
Crezi ca se poate intemeia o relatie sau o casnicie numai pe ??? Adica doar asta sa mearga si restu' sa fie dezastru? Nici vorba!
Eu zic sa nu mai amani! Lasa-l! Chiar iti place sa suferi si sa te consumi? Ti-e frica ca e nebun si cine stie ce-ti face daca va despartiti? Pai il dai pe mana politiei, daca asta merita!
Ai grija de tine!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Daniela, cum poti sa crezi ca te iubeste ? Minte cu nerusinare ca sa te foloseasca.
Ia-ti masina si foloseste-o zilnic, iar bani nici sa nu-i mai dai. N-are nici macar demnitatea sa se intretina singur. Palmele, injuraturile, felul cum profita de tine, comportamentul lui deplasat sunt dovezi ca NU TE IUBESTE. Nici nu te gandi la casatorie !
N-ar fi de mirare ca peste ceva timp sa te insele daca nu cumva o face si pe asta.
Nu anturajul e de vina, ci el.
Cat despre , ti se pare ca-i cel mai cel pt. ca n-ai cunoscut altul. Nu te indemn sa incerci doar din curiozitate, dar asta nu e un motiv sa ramai langa asemenea personaj.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Daniela....pai tu-ti pui problema casatoriei, daca el ti-a tras cateva palme si te injura zilnic, cand inca nici nu locuiti sub acelasi acoperis???? Pai cand va veti muta impreuna inseamna ca.....nici nu vreau sa ma gandesc!! Vrei sa suferi o viata? Vrei sa sufere si copiii tai? Mai, eu zic ca nu e bine! Esti tanara si barbati sunt cu duiumu'! Chiar nu crezi ca meriti ceva mai bun??
Ti-e si frica de el! Cum sa stai cu un om de care sa-ti fie frica?? Un om care te ameninta asa cum ai zis? Mai, zau, nu e normal! Si nu cred ca se va schimba!!
Crezi ca se poate intemeia o relatie sau o casnicie numai pe ??? Adica doar asta sa mearga si restu' sa fie dezastru? Nici vorba!
Eu zic sa nu mai amani! Lasa-l! Chiar iti place sa suferi si sa te consumi? Ti-e frica ca e nebun si cine stie ce-ti face daca va despartiti? Pai il dai pe mana politiei, daca asta merita!
Ai grija de tine!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

subscriu

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_mariana spune:

intr-adevar, este frica!! mi-e foarte frica de el, eu la cele 50 kg sa ma lupt cu cineva de 120.
in politie? ajutor? am aflat cati prieteni influenti are. nu am crezut, dar asa este.

am citit despre abuz, pana ieri nu am realizat ca despre asta este vorba,credeam ca-i ceva normal, ceea ce nu mi se pare insa normal este de ce sa adorm plangand in fiecare seara?

am reusit sa leg o scurta conversatie cu el. mi-a spus ca-i este frica de mine, de independenta mea, ca se poarta ca un dobitoc din cauza problemelor.
serviciul meu este f. stresant, dar incerc sa nu ma racoresc pe cei dragi!!

m-a rugat sa-i dau sansa de a se schimba. nu-l cred, dar este prima oara cand a spus ca va incerca, chiar daca nu si-a recunoscut vina.

nu e viata care mi-o doresc. pana ieri am trait cred in nori.
cuvintele voastre, dure pe alocuri, m-au facut sa vad alftel, totul.

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

"dupa o palma vine alta palma ... si asa mai departe" asta ai probat-o

"are balta peste" si "cui pe cui se scoate"

sunt vobele tatalui meu ... eu le-am probat pe ultimele 2 ... si cata dreptate a avut ...

draga mea orice femeie ... orice OM este deosebit si nu merita sa fie lovit, injosit etc etc ...

stiu ca e greu sa spui NU, si mai stiu ca genul asta de barbati sunt cei mai pacatosi ... cei care spun lucruri grele si dupa aceea vin cu zambetul pe buze "Da ce ai patit ceva ... ce te-ai suparat ?"

ca sa-ti dai seama cat poate suporta o femeie ... o sa-ti spun de strabunica mea ... ce viata de amar a dus ... caci strabunicul meu avea patima bauturii si cand se imbata tragea cu pusca dupa ea ... ca s-a dus de nenumarate ori la garla sa se'nece ... dar avand copil mic in brate a intors'o din drum! ca atunci cand a murit strabunicul ... pentru ea a fost o sarbatoare ... si s-a rugat la Dzeu sa mai traiasca 1 an dupa el ... si a trait 14 ... asta e viata ??

la 26 de ani ai viata inainte ... si Doamne ce frumoasa e ... daca te inconjori de oameni buni si deosebiti !

undeva acolo in lume e perechea ta ... trebuie doar sa deschizi ochii s-o vezi!

da-i o sansa unui OM care ar sti intr-adevar cum sa te pretuiasca!

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by Maruta

"dupa o palma vine alta palma ... si asa mai departe" asta ai probat-o

"are balta peste" si "cui pe cui se scoate"

sunt vobele tatalui meu ... eu le-am probat pe ultimele 2 ... si cata dreptate a avut ...

draga mea orice femeie ... orice OM este deosebit si nu merita sa fie lovit, injosit etc etc ...

stiu ca e greu sa spui NU, si mai stiu ca genul asta de barbati sunt cei mai pacatosi ... cei care spun lucruri grele si dupa aceea vin cu zambetul pe buze "Da ce ai patit ceva ... ce te-ai suparat ?"

ca sa-ti dai seama cat poate suporta o femeie ... o sa-ti spun de strabunica mea ... ce viata de amar a dus ... caci strabunicul meu avea patima bauturii si cand se imbata tragea cu pusca dupa ea ... ca s-a dus de nenumarate ori la garla sa se'nece ... dar avand copil mic in brate a intors'o din drum! ca atunci cand a murit strabunicul ... pentru ea a fost o sarbatoare ... si s-a rugat la Dzeu sa mai traiasca 1 an dupa el ... si a trait 14 ... asta e viata ??

la 26 de ani ai viata inainte ... si Doamne ce frumoasa e ... daca te inconjori de oameni buni si deosebiti !

undeva acolo in lume e perechea ta ... trebuie doar sa deschizi ochii s-o vezi!

da-i o sansa unui OM care ar sti intr-adevar cum sa te pretuiasca!

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

De acord cu tine

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

....tare rau imi pare sa aud ca duci o asa viata de cosmar. Eu ti-as spune sa te trezesti si sa incetezi sa mai traiesti in trecut. Intreaba-te in fiecare zi, daca tu iubesti intr-adevar omul pe care-l ai langa tine, pentru ca din cate povestesti tu nu prea ai ce sa iubesti la el. Probabil ca tu ai deja in minte imaginea omului pe care-l doresti langa tine, iar el in trecut se apropia de ceea ce aveai tu nevoie. Partea cu "orizontala" nu o sa mai conteze la fel de mult cand palmele se vor transforma in batai, pentru ca asta se intampla: palmele reprezinta debutul batailor. In viata de cuplu viata se petrece la verticala: ai nevoie de discernamant,de rationament, de respect pentru cel de langa tine...e nevoie de mult mai multe....ca sa poti trai in cuplu. Iar daca tu vrei sa te casatoresti cu un om ca el...inseamna ca esti inconstienta; indiferent ce fire esti: tacuta, "salbatica"(asa cum te crede el)...iti vei gasi cu siguranta un om care sa te iubeasca asa cum esti.
Spui despre el ca te iubeste???????probabil ca in adancul sufletului. Pentru el e bine - stie ca intotdeauna tu vei fi acolo pentru el: dispusa sa-i dai totul: masina, bani, satisfactie sexuala etc...si...chiar de-ar fi fost cat de cat bun, in momentul in care refuza copilul...e chiar...culmea! Asta nu e pregatit pt a fi cu o femeie! Te-ai gandit vreo clipa sa te schimbi un pic si sa-l faci sa se simta asa cum te simti tu...roata e rotunda, impinge putin de ea ca sa se roteasca; eu as zice sa incepi sa inveti sa traiesti: dupa serviciu du-te sa te plimbi, la cumparaturi, fa-ti noi prieteni, du-te la munte etc.... DESCHIDE OCHII!!!!!!!!!si sa ne scrii numai lucruri bune! Iti tin pumnii ca sa poti intr-o zi sa traiesti povestea pe care o traiesc eu: suntem impreuna de 5ani, casatoriti din Aug.2004 si ne iubim din ce in ce mai mult!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

daniela, dragostea este atat de frumoasa, este ca o floare, imi pare rau ca tu nu traiesti asa ceva, dar parerea mea este ca nu poti sa traiesti cu un asemenea om un sentiment atat de inltator
ma intreb cum te-a mai putut privi in ochi dupa prima palma si ma intrebi cum de nu ai terminat atunci cu el
tu spui ca nu esti in stare sa il lasi pt ca esti prea slaba, nu esti slaba, el te face sa te simti asa, abunati pi\uterile si nici nu iti va veni sa crezi cat esti de puternica
sunt salbe sanse ca un om sa se schimbe
esti asa de tanara, nu iti distruge viata, ai atatea dovezi ca nu te merita
mergi inainte si vei intalni omul potrivit care te va face sa afli adevarata dragoste, respectul si armonia
fii tare
sunt alaturi de tine
numai bine

liniste creste

florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui codrut spune:

daniela, povestea ta e tare trista, parti din ea am trait si eu - refuzul copilului, abuzuri (de alte feluri, dar tot abuzuri)-- in cele din urma am divortat si acum sunt singura cu un copil de care nu vrea sa stie - si am ajuns sa ma bucur ca e asa.
Stiu ca pot sa gasesc un om bun, stiu ca dragostea e cu totul altceva decat "dependenta" - e o sarbatoare, e zambetul ala prostesc pe care il porti pe fata fara incetare si care in acelasi timp te poarta el pe tine ca pe aripi - e senzatia ca lumea din jur e mai "desteapta" (obsesia mea) si ca tu esti plina de energie tot timpul, indiferent cat de istovitor e programul... Daca la asta se adauga si zambetul copilului tau -- gandeste-te la ce distanta te afli de un astfel de scenariu si incearca sa iei o decizie.
Stiu cat e de dureroasa despartirea - e o nostalgie teribila dupa momentele bune, dar trebuie sa intelegi ca omul cu care ai de-a face in prezent nu mai e cel cu care ai petrecut momentele acelea.
Daca pentru linistea ta sufleteasca vrei sa-i mai acorzi o sansa, fa-o, dar cu constiinta ca trebuie sa fi cu garda ridicata si ca o sansa nu trebuie sa insemne nesfarsite compromisuri!
Succes si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Daniela,
Eu cred ca te-ai trezit cat de cat mai devreme decat multe alte fete aflate in relatii abuzive de genul celei in care te afli tu acum.
Atata timp cat te injura si te ameninta , mi-e teama ca e prea putin de spus si ca lucrurile sunt clare ca lumina zilei.
Nici o femeie , in nici o circumstanta nu merita sa fie injurata sau amenintata. Libertatea de opinie si de miscare (ma refer la o potentiala despartire de el) sunt drepturi consfintite prin lege.Poate iubitul tau nu stie asta, ar tb sa ii reamintesti!
In primul rand ia si iti fa un plan de bataie. De unde sa incepi, cu ce, cand , la ce reactii te poti astepta din partea lui si ce ar tb sa faci tu in sit respective< Fa-ti chiar un plan scris, atat timp cat esti convinsa ca nu-l va gasi. Scrie in el si ceea ce face el, cu ce te jigneste,cum te umileste zi de zi, ca sa iti reamintesti aceste aspecte in caz de vei fi tentata sa il ierti.
Barbatii ca el spun multe si ameninta , dar in fata faptului implinit le cam pier glasul si puterile.
Primul pas e sa stai cat mai departe de el,daca ai ocazia poti schimba si orasul, dar nu cred ca e o conditie absolut necesara deocamdata. O sa faca el scandal o sapt, 2 , o sa te caute, ameninte, implore , dar la un moment dat se va plictisi.
Tu tb sa fii f hotarata si sa il uimesti prin atitudinea ta. El tb sa vada in tine un alt om, o femeie puternica, hotarata care nu se mai intoarce inapoi cu nici un pret. In primul rand atitudinea ta il poate dezarma de la bun inceput.
Iti urez succes si ca peste un timp sa ne scrii ca esti bine , casatorita cu un om care te merita si cu un bebe mic si frumos!
Nu uita sa te rogi la D-zeu ca numai El te poate ajuta sa iei decizia corecta in astfel de momente!
Pup,
Cristina

http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput