Cine mai naste in iunie - iulie2003 ?
Raspunsuri - Pagina 2
oLo spune:
Tot io sunt...
Am avut sambata vizita la echografie...
Din serialul ce mai face 'BB' s-a rulat episodul: 'Ce e BB?'.
Asadar, Emma va avea o surioara! Suntem in al 9-lea cer. Mai ales taticu' care e tare mandru ca a ghicit si de data asta.
BB e in forma (raceala mea nu pare s-o fi afectat prea tare). E o dulceatza mica, care dormea pe rupte si nu voia sa se 'dea mai incolo' cand o impingea doctoru. Tot ce-am obtinut de la ea a fost un cascaaaat...
O sa fie cam la fel ca si surioara mai mare, cam mititica la nastere.
A fost haios ca a inceput doctoru sa numere degetele de la mâini: 'Voila madame: un, deux, trois, quatre et la pouce (deshtu' mare)' Si io de colo: "Numa' 4???" Dupa care-mi pica fisa' (cu intarziere)
Ce ma nedumireste pe mine este urmatorul aspect: la Emma placenta era pozitionata posterior si avea gradul 1 iar la BB este pozitionata anterior si are gradul 0. Habar n-am ce inseamna toate astea dar o s-o intreb diseara pe Sage-Femme la vizita lunara.
V-am pupic, si sarcini placute in continuare,
Mihaela
alexa00 spune:
Salutari,
bebele meu se naste pe 1 iulie(asa prognozeaza nenea doctorul).
Eu is in saptamana 20 si is din Timisoara.Doctorul Ciprian Crisan
imi urmareste sarcina.Si vestea cea mare: se pare ca bebe e baietel!
Numai bine la toata lumea,
Alexa
korinna spune:
Buna mamicilor!
Eu sunt acum in saptamana 24...am o burtica cam mare....nu stiu de ce...insa asa aa fost si la prima sarcina!
am facut ecografia morfologica...bb este bine..este un baietel..mai aveam unul,dar sa-mi traiasca si asta....numai sa fie mai cuminte ca primul!In rest doctorul a spus ca este perfect normal din tot ceea ce poate observa la ecografie.Si la mine placenta este pozitionata anterior si are grosimea de 2,3 cm.A zis ca e bine
Ar trebui sa nasc pe 8 iunie,sper sa reusesc pana atunci sa induplec vreun doctor sa-mi faca cezariana!
Numai bine!
KORINA
gianina spune:
Eu o sa nasc pe 22 iulie la Municipal cu doctor Constantinescu. Inca nu stiu daca o sa fie fetita sau baietel.
Numai bine va doresc!!!
gianina
Andra_ spune:
Si bebe Luca o sa se nasca in a doua jumatate a lui iunie, la Municipal cu dr.Badiu, asa ca fetelor sa ne vedem cu bine la vara!
Eu sint in 21 de saptamini si stiu deja de o luna ca va fi baietel, dar inca nu simt miscari, e un bebe puturos ... sau doar cumintel, ptr ca pina acum nu mi-a facut nici o problema!
pup u!
anamaria spune:
Salutare!!!
2 vine pe 23 iunie, sunt in saptamana 20 (22 de la ultimul ciclu) si primesc o sumedenie de ghionturi, suturi si alte mici 'atentii' de la personajul din burtica... chiar si tati a simtit acum vreo 2 saptamani...
Inca nu stim ce va fi, ne dorim taaaare mult o fetita (primul e baiat si are 2 ani si 7 luni), si vad ca multe din cele care nasc cam in aceeasi perioada stiu deja sexul, asa ca poate o sa aflu si eu... nu vreau sa ma duc la eco prea devreme, cand Dr nu vede ce e, sa nu-mi fac sperante ca voi afla si sa ma dezumflu toata apoi!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
alda spune:
Buna!
Noi am intrat in saptamana 24! As vrea sa va intreb cat de des simtiti voi loviturile bb-ului!
Eu am impresia ca le simteam mai des pana acum (aproape in fiecare ora), dar am citit ca de-acum are perioade in care doarme si sper eu sa fie asta motivul pentru care nu il mai simt asa des, asa sa fie?
Voi cum stiti/simtiti?
alda
lili spune:
Eu nu simt atat de puternic miscarile lui bb si nu le simt in fiecare zi.. uneori simt putin.. ca la inceput... desi am simtit prima oara pe la 15 saptamani.. dar dr. meu a spus ca este OK ptr. ca bb se misca destul de mult.. s-a vazut la eco..
Totusi sunt ingrijorata cand citesc ca la unele din fete deja bb joaca fotbal in burtici.. Voi ce parere aveti...
Eu urmeaza sa nasc intre 28 iunie si 1 iulie , la spitalul Filantropia cu dr Hamid ( eu cred ca este f. bun.. au nascut trei prietene cu el si a fost OK , unde mai pui ca nu e spagar.. )
Astazi am intrat in 20 saptamani..
Denisa spune:
Salut, sunt Denisa si BB-le nostru se va naste prin 20 iunie.
Sunt din Cluj, deci nu cred ca are importanta spitalul.
In ceea ce-l priveste pe el/ea, misca si cred ca face chef la mine in burtica cateodata. Chiar azi dimineata ii spuneam sotului meu ca da din... nu stiu ce, ca parca nu mai are stare.
L-am simtit de la 17 saptamani, dar din exterior s-a simtit doar la 19. Sunt in spatamana 22.
In rest totul e ok, miercuri o sa merg la eco, poate ne spune si ce o sa avem...
Voua vi se potriveste calendarul acela chinezesc cu prezicerile despre sex de pe site??
Va pup si va doresc sarcina usoara.
Denisa
Salina spune:
Bebe trebuie sa apara pe la jumatatea lunii iulie 14-17,dar eu sper sa nu fie un bebe grabit sau emotionat de faptul ca mami va fi stresata cu licenta si sa decida sa apara mai devreme...
Inca nu m-am hotarat la ce spital sa nasc sau cu ce medic.Oricum, ma simt pierduta-n ceata cand vine vorba de medic pt ca n-am nici o prietena care sa fi nascut (pentru ele -eu sunt extrem de curajoasa pt ca imi doresc un copil la o varsta asa de "frageda"-24). Am citit tot felul de pareri despre medici si spitale pe-aici, pe forum, dar n-am curaj sa merg chiar asa...A, inca ceva! Eu sunt in 17 saptamani si astept nerabdatoare ca bebe scump sa-mi dea un sutulet ca sa-l simt.
Va doresc multa sanatate si bebelusi sanatosi si voinicei.
Alina si Bebe Shtrumph(cum ii spune tati)