Mamici de septembrie - octombrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asa mi se misca bebele.....Dar numai intr-o parte il simt. In stanga si la o palma sub buric. Numai in locul ala il simt de 3 zile. Cred ca acolo are piciorusele......Cand il simt, ma opresc din ce fac si imi pun mana pe burtica (care e mica inca) si il simt atunci....
asa minunat e..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Da miflore, ai interpretat bine; repeta listeria, iti tin pumnii sa se negativizeze. Si eu am toxo si citomegalovirus IgG negative; dupa ce termin si cu alaptatul, o sa ma interesez de unde pot lua bolile astea - un spital, ceva - ca sa-mi fac anticorpi pentru sarcina urmatoare (ma duce capu', nu?)

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tare faza, Ioana! Vin si eu cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna ziua fetelor!
Am o durere de cap de nu vad bine ce scriu, dar ma mentin pe pozitii pana la terminarea programului, nu am ce face. Mi-am facut si un pic de cafea, sper sa fie mai bine, daca nu, voi ce imi recomandati? Cat despre analize maine sper sa ajung sa iau si eu rezultatele!
Va pupic pe toate, Dea si pentru ca e o vreme superba afara va dau cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salut, -utelor,

Meme si Flory, bine ati venit, va doresc o sarcina fara probleme si bebelusi sanatosi.

Ieri am avut si eu controlul, totul este bine, mi-a facut si-un control ginecologic si totul e ok. Inima ii bate cum tebuie, iar dragutul meu bebe misca de nu se mai putea. Eu il simt, dar abia ca niste usoare atingeri si tot jos, sub buric.

Romana, felicitari pentru baietel, sa fie el sanatos, ca o sa-ti aduca destule fete la usa.

Pupici, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele (mai ales mamicile care au trecut prin asta), lamuriti-ma si pe mine.
Unde se face anestezia epidurala si ce parti ale corpului iti amortesc ?

Acum 5 ani, nu prea exista asa ceva la noi.
Eu am nascut normal fara nici o anestezie.
Acum vreau sa pun in balanta optiunile sa nasc normal cu anestezie sau fara ?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Valen de cand sunt insarcinata si mie imi curge sange din nas. Dar de fapt sunt mici cojite. Nasul meu e cam tot timpul infundat. Suflu si suflu si atunci iese si sange. Am inteles ca mucoasa nazala este sensibila in timpul sarcinii.
Deocamdata nu am facut nimic. Impreuna cu sotul meu am hotarat sa facem toate investigatiile posibile. Eco morfologica, amniocentaza si abia dupa aceea intrerupere daca este cazul. Dar mie instinctul imi spune ca e totul in ordine. Nu stiu de ce...ori e autosugestie, ori sunt inconstienta, ori pentru ca stiu ca m-am simtit bine si nu am avut ganglioni mariti si alte chestii din astea. Cum ar putea o boala ca asta (toxoplasmoza) sa ma "atace" chiar acum si eu sa nu simt nimic. Si ar fi prea mare ghinion, nu? Taman acuma.
Cand l-am nascut pe fiu-meu cel mare (Ha, ha...acum multi ani), nici nu am auzit de asa ceva, dar sa mai fac si analizele astea! nici nu stiam ce e aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Ioana 75 Felicitari pentru listuta .Este ff frumoasa si plina de link-uri utile .Noi sintem mai mici(mamici Noiembrie -Decembrie) si fara experienta asa ca am tras cu coada ochiului la voi si v-am copiat .Sper sa nu te superi .Cu multumiri !

Sarcini usoare si bb-i sanatosi !
10 +

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ceau fetelor,

Ieri,de pe la vreo 4 asa.....o durere de cap de numa, pana acum nu m-a durut asa, adica inainte de sarcina. M-a durut capul normal si a trecut dar acum nu pot lua nici un Algocalmin? Voi ce ziceti? M-am uns cu crema din aceea chinezeasca, mica de vreo 3 ori, de abia am adormit seara. am avut o noapte destul de grea, nu am dormit asa de adanc!
cu o noapte inainte am dormit tun de pe la vreo 9 seara.
Ce e asta?
De ce sunt nopti si nopti.....
Ce se intampla in organism de nu pot dormi in fiecare noiapte la fel?

Pentru durere de cap insuportabila la un moment dat ce recomndati?

Vero 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pe mine ma doare destul de des capul, dar ma durea si inainte sa raman gravida, deci nimic nou sub soare. Si eu tot crema chinezeasca folosesc, combinata cu masaj si cand e groasa rau iau un paracetamol. Si incerc sa beau apa multa. Dar cam atat.

ruxandra (19+)

Mergi la inceput