Datorie gaze & curent

Datorie gaze & curent | Autor: ralucasimarius

Link direct la acest mesaj

Acum ceva timp am cumparat un apartament si din pacate fostul proprietar a sters-o fara sa-si achite datoriile la gaze, curent, intretinere.
La intretinere am aflat ca nu trebuie sa platim noi fiindca este de datoria persoanei care a facut contractul, dar de gaze si curent nu stim nimic.
Noi vrem sa schimbam contracetele pe numele nostru dar nu stim daca putem fara sa achitam datoria.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Teoretic nu puteti.

Cu respect,
G.

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Dar nu exista un act normativ la fel ca si in cazul intretinerii prin care datoria sa-l urmareasca pe fostul proprietar sau in momentul in care se schimba proprietarul datoria sa se anuleze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Nu stiu la gaze,dar la curent nu puteti schimba contractul fara sa platiti restanta fostului proprietar.Iti spun sigur fiindca am patit acelasi lucru cand am cumparat apartamentul.Imi lasase datorii la intretinere,curent si telefon ,si doar la telefon nu a trebuit sa platesc,pentru celelalte am scos bani din buzunar.Aveam o clauza in contract care imi permitea sa merg la executor pentru datorii,dar dupa tot balamucul avut la mutare nu mi-a mai trebuit sa alerg in plus.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Multumesc pt raspuns.Tot la fel o sa facem si noi.Am vorbit cu fostul proprietar si ne-a adus niste cupoane pt gaze.
Tot executorul ne-a zis si noua ca in tretinerea nu mai este pe apartament ci pe persoana asa ca nu trebuie sa o platim noi.
Datoria se duce dupa cel care a vindut sau este recuperata de asociatia de locatari din penalizari.

Mergi la inceput