Vreau sa am casa mea!
Raspunsuri - Pagina 4
dara spune:
Sciu rapid ca tre sa fug la serviciu:
O garsoniera in Cluj intr-o zona bunicica este peste 25 de mii de euro.
La anl am incercat si no chance-e o poveste lunga, e mult mai greu decat in Bistrita de exemplu, Ema. O sa-ti pove si de ce.
In rest... Iulian parca mi-e cunoscut stilul tau(incisiv!). Oare nu cumva esti seful meu cumva? Am un ul in Buc, exact asa il cheama si e de varsta ta. Daca da: Salut, Iuliane! Cand vii pe la Cluj, sa fim pregatiti?!
Va pup pe toti, multumesc de raspunsuri si sustinere!
emma27 spune:
oki,dara,sunt tare curioasa.
Ema
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos
cristiama spune:
Giuliano,
Nu te supara pe mine ca te-am botezat, uite dau un miel de Paste!
Am sa incept prin a da definitia unei vieti implinite, o viata in care sunt unite patru aspecte, foarte plastic descris ca picioarele unui elefant
1. viata personala (o relatie buna)
2. viata profesionala buna
3. viata sociala (prieteni)
4. viata spirituala
Gandeste-te cam cum sta un elefant pe mai putine picioare!!!
Din pacate iubirea care este absolut necesara nu este si suficienta ca sa ne simtim impliniti in viata.
Ai atins un punct sensibil referitor la statul cu socrii/parintii. Cred ca toate fetele care stau cu ei sau au scapat inteleg.
Pentru ca atunci cand stai cu parintii nu poti sa te maturizezi, sa ai propria ta viata, ramai copil toata viata.
Soacra mea cand m-am mutat cu sotul, nu si cu ea, zice: Mama, sa ai grija de baiatul meu! Baietelul avea 30 si de ani, realizat profesional si perfect capabil sa aiba grija de el insusi.
Ce zice sotul: Nu cred ca o sa ne descurcam fara mama (auzi tu om avea vre-un handicap si eu nu-l stiu) asa ca o sa mancam noi la Spring si la Mc'Donald.
Si au trecut ANI de zile ca sa descopere ca poate mama lui nu le stie chiar pe toate, ca e in stare sa se descurce singur si o face chiar mai bine. Ca mancarea gatita de noi e mai buna, culmea nu?, ca cea pe care o face mamica, ca mai bine o invitam noi la masa, ca sa mancam ceva bun.
Asa ca intelege-ma de ce sunt atat de sensibila la subiectul asta.
Si acum dupa atatia ani, inca vrea sa se mute cu noi, acu are ideea unei case la curte, comuna. Vezi sa nu!
si acu ca sa inchei cu o glumita: vine soacra la noi si spala ceva la chiuveta si ne explica cum se spala vasele: uite, mama, se pune detergentul intr-o cutiuta si apoi apa, sa faceti economie. Cand nu clatesti se inchide apa sa nu consumi. Sa va puneti o sforicica pe care sa uscati manusile de menaj, etc.
A, da venise cu taxiul, asta apropo de economie.
noroc ca acu ma amuz, dar la un moment dat ma deranja orice la ea.
Cel mai frumos lucru pe care-l pot face parintii pentru copii este sa-i invete sa zboare si sa le dea drumul!
Maruta spune:
cristiama
e mare lucru ca un parinte sa ajunga sa inteleaga ca:
quote:
Cel mai frumos lucru pe care-l pot face parintii pentru copii este sa-i invete sa zboare si sa le dea drumul!
dara - 25.000 EUR in Cluj ? succes ... nu-mi vine sa cred ... 25.000 EUR ? ... si cand te gandesti ca au plecat de la 6.000 - 7.000 USD in Buc ... offf
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
LiliaToma spune:
quote:
adevarata viata a unui om consta in a iubi cu adevarat, neconditionat - deci fara sa mai avem asteptarea de a fi iubiti -, a fi un adevarat izvor de iubire fata de tot ceea ce ne inconjoara. Cica doar asta ar fi adevarata viata - a te darui pe deplin, sa arzi pentru cei de langa tine!
Tocmai atunci cind iubesti cu adevarat asa cum zici tu, Iuliano, atunci stii sa ii dai copilului adevarata libertate, asa cum s-a mai spus.
Ori, anume dorinta de a trai cu copilul desi, este fireasca pentru parinti, este de multe ori sufocanta pentru copil. Sunt multe cazuri insa, in care parintii nu concep asta, de multe ori traiesc cu impresia ca nici la 50 ani copilasul nu s-ar descurca fara el.
Soacra mea,desi a plins cind am plecat, a zis: " Imi pare rau ca plecat, dar stiu ca si eu mi-am dorit sa stau separat oricit de bine nu ma impacam cu soacra mea"
Ne-am mutat cu chirie, tocmai din dorinta de a sta separat, desi nu ne certam si apartamentul cu trei camere era destul de mare pentru toti patru( acum 5 cu bebe)
Desi nu este usor sa platesti in fiecare luna chirie la un apartament cu 2 camere, amindoi suntem de acord ca impreuna cu parintii nu am mai putea sta... e prea frumos asa... Si sa stam la parinti tot stringind bani, care poate nici peste 10 ani nu vor fi suficienti ptr ce ne dorim, trece viata si nu intelegi nimic din ea....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)