Rahova sau apropiere (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nici eu nu am iesit afara cu astia mici pe ziua de azi....una ca nu am avut timp...dar peste tot era praf, praf, praf si vant cat cuprinde.sper sa revina vremea frumoasa.
....violeta...ruxi si alex sunt bine dar saracutzii s-au saturat de stat in casa...mai ales alex...va pup
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor! Ne-am bucurat prea devreme de vreme buna si acum zici ca viscoleste (la mine, la altitudine asa se aude...brr).
Viovio ti-am vazut pozele cu Printesa Roz, foarte frumoase, abia astept sa reusim o data sa ne intalnim.
Monica, intalnirea a fost frumoasa, mai ales ca am prins ziua aia supercalda. Asa ca am tinut-o prima data pe Piticot in capul gol, fara geaca...ne-am prajit eu pe maini si ea pe fata (e bronzata cu suzeta, hihihi ce fata are..). Plus ca a fost singura fata intre 4 baieti si toti se bat pe ea ca deja avem petitori, deh. Am si poze in albumul "Intalnire de gradul 3..." daca vreti sa vedeti ce bebei frumosi sunt la fetele de la adoptii (si nu am fost toate).
Azi vreau sa ma duc si eu cu ea la dr, tot 3 minute fac pana la el, numai sa-l gasesc pentru ca saptamana trecuta a fost ba plecat pe teren ba era full, si uite face fata 6 luni jumate si eu nu stiu ce lungime, greutate are si sa vad poate ii face si vaccinul.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

cristina am vazut pozele...m-am uitat la cele de grup...sa va traiasca copilasii si sa fiti sanatoase.
azi e soare dar tot vant...nu cred ca vin in parc

monica

Mergi la inceput

Da, e cald dar tare urat. Eu am iesit, am mers pana la dr.si ne-am vaccinat, dar nu ies la plimbare, e turbat vantul asta!

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa va intreb daca a fost vreuna de curand sa ia laptele. Stiu ca era o discutie ca nu au....si nu vreau sa-mi pun sotul pe drumuri degeaba. Mai stiti ceva?

Mergi la inceput

sotzul meu a fost si l-a luat acum cateva zile(maxim o sapt)
eu m-am plimbat putin de tot in jurul blocului unde este mai ferit...sper sa vina vremea frumoasa
noapte buna si pupici la mamici si bb mici

monica

Mergi la inceput

Multumesc, Monica! O sa-l trimit pe Tony cred ca maine (ca azi inca nu a venit de la tura de 24 de ore si cred ca-mi zice de dulce daca il pun pe drumuri). Oricum, azi trebuie sa merg sa iau si laptele pentru Alexandra, care nu se gaseste decat la farmacii Montero. Cred ca sunt singura care il cumpar, oricum.
De iesit afara mie imi vine sa ies acum ca sunt 10 grade si nu bate vantul, dar mi-e ca ma ia lumea cu Huo! la ora asta. Sper sa nu se starneasca vantul pe la 11, macar un pic sa mai iesim si noi. Ieri numai pana in coltul blocului, la dr, si ne-a umplut de praf. Si mi s-a stricat si aparatoarea de la carutul vechi (cred ca s-a suparat ca l-am luat pe cel nou ) si nu pot sa o pun sa o protejeze macar putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Viovio, da, m-am interesat, dar asteptam sa il facem intai pe cel de 1 anisor si dupa aia facem de-alea suplimentare.
Aissa, si eu vroiam sa intreb de laptic. Deci se ia ?
Pupici la toate.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

dar ce lapte-i dai cristina? nici eu nu-i dau bbelacul dar am gasit o fata care-l ia de la mine si eu cumpar milumilul pentru ruxi...bineinteles ca mai putin...dar tot e bine...ca e cam scumpicel.

monica

Mergi la inceput

Ii dau Novalac AR, e un lapte frantuzesc cica (pe cutie are o eticheta scrisa toata in romana) si care a intrat pe piata in decembrie. Si eu de atunci i-l si dau. E recomandat de dr. contra refluxului, dar, desi nu mai varsa cum era la inceput, tot varsa si cu asta. Mi-a zis insa dr.sa nu il schimb daca ii merge bine desi ma cam ustura: e 332000 cutia de 400 g. Si nu se gaseste decat la Montero si mai nou si la Remedio (dar am impresia ca astia sunt tot una...).

Mergi la inceput