Rahova sau apropiere (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Aissa,tarta...?
Da nu ti-e mila de mine,cind te lauzi cu asa ceva?
Miine,dimineata nu vin in parc,dar dupaamiaza da!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

chiar asa cristina...nu ne dai si noua reteta de la tarta?

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hihihi, ati si vazut-o? E in ultimele 2 poze din albumul dulciuri. Nu e foarte aratoasa ca sunt la inceput.
Si va dau si reteta, sper sa nu se supere nimeni.
Deci la aluat e nevoie de cca 250-300 g faina, 4 linguri unt, 4 linguri margarina, 1/2 lingurita sare si cateva linguri de apa rece (cu gheata). Faina + sarea se amesteca cu grasimea pana se incorporeaza untul (cu o furculita), apoi se pun cateva linguri de apa, pe rand pana ce poti strange aluatul ca o bila. Il puneti in folie (eu am folosit aluminiu), asa strans, si se da la frigider pentru 2 ore. Apoi se intinde si se coace in ce tava aveti, eu prima am facut-o dreptunghiulara si nu a tusit nimeni de la ea. Ce e important, sa nu fie groasa coca intinsa si pestea ea, dupa ce e in tava, puneti o folie de aluminiu in care asezati fumusel boabe (orez, fasole, ceva ce nu veti mai folosi - decat poate la alta tarta) pentru ca sa creasca uniform aluatul. Daca aveti forme mici se pot face mini tarte.
Se coace cateva minute, pana iese furculita uscata ca nu prea se coloreaza fiind acoperita.
Se pune crema de vanilie, budinca, ce doriti, apoi fructe si gelatina. Reteta o am de pe culinar, v-as da link-ul dar nu cred ca reusesc ca probabil e reclama. Oricum, va puteti scalda ochii la Retete in imagini de pe forumul de acolo. Eu m-am imbolnavit de tot. Asa, acum ma duc si eu sa vad pozele...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

mey cristina, adica nu era de-ajuns ca ne-ai zis ca ai facut tarta dar ne mai pui sa ne uitam si in albumul dulciuri unde mai erau inca 3 tortuletze suuper misto si cred dupa cum arata super bune....acum lasand gluma la o parte, toate arat bestial...deja mor de pofta si ca sa vezi cat sunt de nebuna azi dupa ce mi-ai zis ca ai facut tarta l-am trimis pe sotzul meu si mi-a luat 3 tarte de la cofetarie si le-am halit pe toate...sa-mi fie rusine.
si nu in ultimul rand, multumim pentru retetanoapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

He, he... Am inviat si eu...
Am mutat calculatorul acesta in camera la Piti si a durat pana am refacut conexiunea la net...In legatura cu petrecerea pt ziulica
Mariei, am inaintat cu cate ceva, dar nu pot spune ca asta imi ocupa tot timpul... am fost la o firma care se ocupa cu decoratiuni de baloane la evenimente speciale ( la etajul 3 in mag. Victoria )
si am comandat o arcada de baloane, 1 jumbo cu 100 de baloane multicolore in el si 1 balon mare in forma de suzeta....
Am mai fost si in Cora si am luat fata de masa, farfurii de unica folosinta, pahare la fel,trompete,coifuri de petrecere, servetele de masa, bannere cu "Happy Birthday", toate cu aceleasi desene - un motan si Tweety .Am terminat de dat invitatiile si dvd-ul cadou pe care il dam la toti invitatii - cu un videoclip cu Maria de la nastere pana acum - asa... ce am mai facut...cam atat cred... dar mai am timp suficient... A ! Am fost cred la 10 cofetarii, dar la niciuna n-am gasit un model de tort INTR-ADEVAR special, asa ca n-am stabilit inca cofetaria la care o sa comandam tortul.Astazi ma ocup de tavita de pe care va alege ea cele 3 obiecte care se spune ca-i vor fi ursite in viata.Vreau sa ma duc in Mall la merceria aia smechera... Fiti atente ce vreau sa fac : sa cumpar o tava normala, dar pe care sa o imbrac cu o tafta sau o organza, sa-i fac si un volanas incretit, sa ii atasez si trandafirasi de jur imprejur ma rog, ii fac ceva si pe la torti... vad eu ce iese...
Hai ca cred ca v-am innebumit cu petrecerea fetitei mele, dar daca asta am eu in cap acum...
Viovio, vad ca ne intalnim de nu mai putem...O sa-ti dau eu eu adresa pe PM, poate treci tu, ca vad ca nu prea va prind pe niciuna sa ne potrivim la program...
Vreau sa le intreb si eu pe fetele care fac acum scoala de soferi ceva : eu am carnet din 1997, dar n-am mai condus de mult timp, pot lua doar cateva ore de condus ? Pe matiz, ca sotulica a fost avansat si or sa-i dea Skoda Fabia si matizul pe care il conduce el acum vrem sa-l cumparam pt mine.
Va pupic pe toate !

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

anculina, sigur ca se poate sa-ti iei doar cateva ore si chiar pe matiz...asa a facut si o vecina de-a mea chiar acum vreo saptamana...sa stapanesti sanatoasa masinutza. cat despre petrecrea fetitzei tale...cred ca o sa fie super, super frumos...abia astept sa ne povestesti cum a fost.
si eu vreau sa-i organizez cat se poate de frumos ziua lui alex care o sa fie pe 7 iunie...dar cred totusi ca o sa o organizam intr-un clib pentru copii...la arlechino sau kid's planet sau mc...vedem noi....orice as face eu acasa el tot acolo vrea...
fetele azi este frumos afara...poate ne vedem prin parc, eu astept acum sa-i dau ruxandrei sa pape la 10,30 si pe la 12 cred ca sunt in parc
va pup si sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Mersi, dar inca nu am luat matizul.
Si si pana la ziua Mariei mai e.
E nascuta pe 26 mai, dar fiind joi, i-o facem sambata, pe 28 mai.
Si noi am vrut initial la un club special, dar e limita de durata - 3 ore - si papa pt adulti e asa, ceva de rontait, mai mult...
Ori noi vrem sa ne intindem mult - ca durata - si la capitolul mancare si bautura - la fel - vrem sa facem chef in toata regula, nu cu alune si sandwich-uri...
Mersi pt informatie. O sa-mi iau vara asta niste ore.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Anculina felicitari atunci sotului pentru avansare, care da astfel posibilitatea lui mami sa aiba masina....
Eu una tanjesc inca, de cand am vandut masina nu am mai condus si la fel am de gand, ca atunci cand vom reusi sa luam alta (si cand va face si sotul meu scoala de soferi) sa iau si eu cateva ore sa-mi fac curaj sa ies in trafic.
Monica, mie imi maraie pitica langa mine si acum as iesi pe usa, dar m-am incurcat singura cau comanda la Buburuza si cand am vorbit cu tipa aia la telefon vineri i-am zis ca sunt acasa pana in pranz si dupa 2, asa ca nu stiu cand vine mosulica cu produsele. De ce nu oi fi zis eu o ora certa nu stiu, ca sa imi fac belele acum....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Multumim frumos, aissa.

Mergi la inceput

cristina cum ati papat pireul de zarzavat cu carnitza?
vreau sa-ti zic ca ai avut dreptate...i-a placut mai mult lui ruxi borcanelul cu vitelus...asa ca nu am mai cantat chiar tot timpul hi hi
va pup si am fugit sa culc zapacitii

monica

Mergi la inceput