Rahova sau apropiere (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele...promit sa pun pozele zilele astea...sotzul este cam ocupat si eu nu ma pricep...azi este urat rau afara...dar daca se face frumos mai incolo ne vedem prin parc...va puuup sa aveti o zi buna si bbei cuminti

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu n-am avut net 2 zile si am zis ca turbez.
Am fost azi afara de 2 ori. Am iesit de la 1 la 2, apoi am mers sa papam si am iesit de la 3 fara un sfert la 5. Erau fete prin parc, nu am fost singura nebuna, dar a fost cald, mai ales ca pe la 4 chiar a iesit soarele.
Poate ne vedem maine.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele...si azi e urat afara...ba parca mai nasol ca ieri
eu ieri am iesit mai mult prin jurul blocului...poate se face frumos sa ne mai intalnim ca tare repede si frumos a mai trecut timpul cand am fost mai multe...
sa veti o zi minunatala mamici si la bbici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Mda, azi e si mai urat.
Monica, sa ne spui cand pui pozele.
Fetelor, eu sunt fericita, azi am primit hotararea de la Tribunal, mai stam 15 zile cu ea in casa si apoi schimbam numele fetei si gata! Sunt asa de bucuroasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

aissa, felicitari....

PS: cred ca te-am vazut duminica in parc erai cu sotul si fetita...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Tizo, multumesc....
Daca ai vazut 2 grasi, insotiti de o frumoasa domnisoara intr-un carut portocaliu cu copertina gri si care are o insigna DC drept deasupra capului, noi eram. Poti sa ma "agati" daca ma mai vezi, asa am cunoscut pe toate fetele (Monica, Vio, Andreea si inca o fata care are username pe DC "jumatate" dar nu a intrat aici) pe care le-am vazut deja, ele m-au reperat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Tizo, multumesc....
Daca ai vazut 2 grasi, insotiti de o frumoasa domnisoara intr-un carut portocaliu cu copertina gri si care are o insigna DC drept deasupra capului, noi eram. Poti sa ma "agati" daca ma mai vezi, asa am cunoscut pe toate fetele (Monica, Vio, Andreea si inca o fata care are username pe DC "jumatate" dar nu a intrat aici) pe care le-am vazut deja, ele m-au reperat.

carutul era portocaliu, insigna nu am vazut-o, te-as fi agatat dar mi s-a parut ca va grabeati ...
daca ai insigna inseamna ca ai comandat de pe buburuza?
cum ai platit ca la orice colet la posta?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Cristina, insigna am pus-o chiar in buza copertinei, se vede mai bine daca e stransa, nu lasata peste fata.
De platit am dat banii lui mosulica ccc care mi-a adus produsele. Asta e valabil numai pentru Bucuresti. Cei din provincie platesc la posta. Numai ca trebuie sa ai cat de cat exact suma ca el nu are la el marunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Imi cer scuze ca ma bag si eu in clubul vostru dar va urmaresc de ceva timp si tineam neaparat s-o felicit pe aissa pt. reusita! Felicitari si sa-ti traiasca bebelusa!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

ce mosulica???

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput