Scorpiutzele-pe unde sunt? (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor...eu numai pe la ora asta vad ca-mi fac aparitzia, dar desi sunt moarta de somn am zis sa intru sa citesc un pic dar zau nu mai am putere sa si scriu ceva....va zic doar ca suntem bine si ca mi-e dor sa stau la o "mica barfa" cu voi
pupici la mamici si bbici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

buna dimineatza scorpiutzelor,
mey, dar ce faceti? pe unde sunteti?
eu imi beau nesuletzul cu fata mea...numai noi amandoua si-i asteptam pe alex si pe mama mea pe la noi in vizita:)
azi am fost o vrednicutza hi hi m-am trezit de la 7 si in timp ce ruxi dormea m-am apucat sa fac curatenie si sa schimb absolut tot pe-aici ca sa nu mai existe nici o urma de virusi hi hi
in rest...nu prea am cu ce sa ma laud, de slabit nu am mai slabit...iar am intrat in faza de stagnare...dar nu-mi pierd sperantza.
esme...mey dar ce activa esti...auzi tu ...tenis si mergi pe bicicleta...ehe...hei...eu sunt cam puturosica, nu prea-mi vine sa ma urnesc la chestii de-astea.
syd, multa sanatate...ai grija cu otita....ce m-ai facut sa rad cu peruca din par de mort...brrrr!!!!...fetitza cum se mai simte?
miraklucker...cam in aceeasi situatie ma aflu si eu...cand vreau sa fac ceva si zic ca i-am adormit pe amandoi..hop isi schimba unul dintre ei programul brusc si gata s-a dus tot ce mi-am propus...si la fel ca si tine de multe ori scriu cu asta mica in brate...ca s-a facut o rasfatzata....mama mama
piticasi gogosica...cum a fost reantalinrea cu sotzul?
hellene...ai fost tare cu "a epuizat toate programele tv "hi hi asa fac si eu cu alex cand imi zice nu mai am ce sa mai vad...nu-mi place nimic la tv...deja ma sperii, intru in panica, ma gandesc cum sa-i mai captez atentia...ii mai pun un dvd...dar el nu...vrea sa ne jucam impreuna sa fiu si eu activa.
carmen...si fetitza mea e mai micutza...are 6,500kg la 3,5 luni si am nascut-o cu 3,5 kg. eu nu o mai alaptez de la 2 luni dar nici nu i-am bagat inca diversificarea...papa numai laptic praf si atat....fiecare copilas are ritmul lui de crestere...daca ea este vioie inseamna ca totul este ok...nu-ti mai face griji
tumpi bine ai revenit
roxy,emma, mirona, anina_n, si daca am uitat pe cineva va rog sa ma iertati...va pup pe toate si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata!
Eu sunt terminata, in concediu si nu ma simt bine deloc. Am probleme cu maselele care ma dor si altele adiacente. Sunt si nervoasa, iar George parca in ciuda imi face, mai mai si bate nu pricep de ce i-a revenit obiceiul asta prost.
Monica, eu de abia am pus cafeaua in filtru, mai am un pic de asteptat. Bine ca ai scapata de virusi, si eu am facut curat de dimineata, sa nu pierd vremea.
Irina, cum a fost reintalnirea, sper sa ai vesti frumoase!
Esme, pentru oferta, esti o dulce! Mai vorbim noi, astept si acum un "transport", vin cei la care am fost eu, insa nu stiu exact cand, cred ca dupa ce il inmormanteaza pe Papa, ei sutn catolici. Sper sa imi aduca un ou de cioco alba... dar nu mai vorbesc ca!
Emma, sper sa nu mai fie plecat sotul tau in asa niste "misiuni", pe mine m-ar ingrozi o asa situatie, crede-ma. Inca sunteti voi tari, si tu si Carmen!
Mira, sa iti traiasca copiii, eu te inteleg desi am unul, oricum nu prea respect ce mi-am propus intr-o zi. Pana scriu un mesaj aici trece o ora, ca nu ma prea lasa.
Fug la gaza ca iar se scapa pe el si plange.
Va pup, Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!
aseara dupa ce m-am chinuit sa intru pe forum ca tot imi zicea ca mi-a restrictzionat accesul,am scris mesajul si......eroare!a disparut!
Syd,n-am mai auzit pina acum de faza cu mortzii!parul e procurat de la coafor,cam 1 milion ajunge o peruca.daca vrei itzi dau nr ei de telefon pe mail.insanatoshire grabnica!
Monica,nu-mi fac griji acum ,dar pentru viitor ,ca daca nu insist ea nu maninca nimic o zi intreaga.
Macar sa mearga asa in continuare.
Ema,,ce "incurajator"!Acu bine ca stiu ce e daca vad vreo schimbare.Sa-i fac programare la psiholog? ieri m-a sunat si parea ok,dar cine stie?
Iri,ar fi bine sa fie asta motivul.Iti spun cum papa dupa ce vine tati acasa!
Va pupam pe toate!

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

Totul e inselator,Carmen.De-abia dupa 2 saptamani iti dai seama ce ai in casa.Nu vreau sa te sperii,dar profita la maxim de prima perioada,cand e un mielusel.Cat despre bebe,sa stii ca si a mea mananca mai bine cand e cu taica-su.Din pacate,nu a avut timp sa stea prea mult timp cu el,caci dupa numai o luna de cand s-a intors in tara,a trebuit sa plece la Sibiu la un curs.Avem un noroc.....

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Momentan nu sunt tare multe de spus...

Apropo de mine si prietena mea bicicleta...In tara asta fara bicicleta la distante scurte si medii iti cam rogi moartea, prin urmare mai bine cu ea decat fara. Daca tot o am vin cu ea la servici ca e castig de timp. In uikend cand e frumos afara mergem intr-o localitate vecina unde este un mic laculet inconjurat de terase sa bem o cafea un suc. Localitatea e la vreo 8km, deci ne facem miscarea de uikend
Am avut eu bicicleta si in Romania, dar era mai mult pentru in fata blocului sau cand mergeam in excursii in zone linistite...altfel eu acolo nu am avut curajul sa ies pe strada printre masini, desi tata cu bicileta mergea la servici pe vremuri .
Elena...macar stiu ca iti place ciocolata alba
Syd sa te faci bine si sanatoasa, intre timp uite pun si eu linkuri la cateva din pozele noastre....
Sa vedeti o parte minuscula din Europa prin ochii nostri...extrem de multe poze cu noi nu avem, dar sunt locuri dragute...poate va indragostiti si voi de ele

http://community.webshots.com/album/148340509BvMnuT
http://community.webshots.com/user/pharao92

O zi superba tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce de pagini, fetelor !
Elena, da, Cristina a revenit acasa duminica seara, iar de ieri si-a reluat gradinita, cu greu. Mai mult ii place programul ei cu buni, acasa, decat cel de la gradinita.
Voi, aveti progrese la olita ? La aerobic mai poti merge ? Cu husbant-ul cum merge relatia ?
syd, sa-ti traiasca frumusica ! Este tare dulce ! Presupun ca seamana cu tati, nu ?
In general, fetitele trag la tatici, la fel se intampla si cu Cristina, daca tati este prin preajma. Eu cred ca tati al Giuliei nu a stiut de la inceput cum sa se joace cu mititica lui, a fost cam absent, iar acum, Giulia mai greu accepta apropierea lui. Sa inceapa prin a urmari impreuna un film care-i place Giuliei, sa-i citeasca ceva ce-i place, sa manance impreuna, sa-i aduca ceva frumos ce-si doreste Giulia, sa-i fie aproape, sa se obisnuiasca Giulia cu partea frumoasa a lui tati si atunci va incepe sa-i caute compania. Numai sa nu o refuze el, din lipsa de timp.
Monica, asa frumos e afara, sigur esti la plimbare cu micutii tai !
Irina, sunt curioasa si eu, cum a fost marea intalnire cu sotiorul ?
Esme, superbe poze ! Ati calatorit, nu gluma !
Mirona, sunteti o pereche frumoasa si fericita ! Asa sa fiti mereu !
Roxy, sunt sigura ca iti vei gasi o rochie pana la urma !
Miraklucker si Monica, e mai usor cu al 2-lea copilas, asa cum se spune ?
Mira, hai si la povesti despre David, la "Copilasi din 2002", vezi acolo, jos, la semnatura mea !
Carmen si Emma, greu trebuie sa va fie cu soti militari, care mai si pleaca in misiuni periculoase. Imi place uniforma, dar greu as fi suportat un sot militar plecat.
Michi, bine ati venit, cuplu de scorpioni ! La fel suntem si noi ! Si ne iubim cu pasiune de 14 ani !
Ascendentul tau poate fi in varsator, pana-n ora 14:02 sau peshte, dupa ora 14:02, conform acestui tabel.
Monica(anda), ce mai face frumosul Albert ?
Alina, hai la povesti cu noi !
Ramonika, ce mai faci, pe la noi nu mai intri la povesti ?
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa, in continuare ! Sanatate si pe curand, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Esme, mi-am mai amintit ceva: am baut bere de cirese acolo, crick parca se cheama si o bautura traditionala, genievre (nu stiu daca e scris corect)... iti dai seama ca am adus si la sot acasa! Tot citind ce scrii tu, imi vine sa mai fug o tura, desi cand eram acolo nu vroiam sa mai raman nici un pic. Vad altfel totul acum!
Si sa stii ca daca e sa aleg intre cioco alba si neagra... prefer alba, are gustul acela de lapte praf care e mai special.
Din cate stiu, scorpiutzele in general sunt amatoare de dulciuri bune si fine (si parca numai noi, dar ma agat si eu de asta ca sa am o scuza in fata sotului)
Pupici, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Nina, am vazut ca am postat aproape odata!
Progrese cu olitza nu am dar m-am inarmat cu rabdare. Cred ca ieri a racit putin, si azi a facut de cateva ori in jumate de ora, asa ca trebuie sa mai vad ce masuri iau.
La aerobic ma duc, pentru ca sta sotul cu el si nu renunt, odata ce am inceput!
Cu sotul merge... greu, cateodata, mai bine altadata. Stau si ma intreb daca uneori nu sunt si eu de vina. Dar pentru al doilea bebe mai trebuie sa insist si sa vin cu argumente... "serioase". Mai mult nu mai spun ca iar ma supar si nu vreau! Sunt cu voi si ma bucur ca am unde sa ma mai descarc!
Va pup, ma duc sa vad daca pot sa adorm cupilu'!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

acum ne-am intors si noi de la plimbarica si...uff...am scapat...l-am inscris pe alex la gradinitza in sfarsit...saracutzul...el vroia sa-l las de-acum la gradinitza, incepuse sa planga sa stea acolo...este super aproape de casa mea, nu sunt super multumita de felul in care arata gradinitza dar 4 ore pe zi nu o fi foc acum...si va zic..cred ca fac 5 minute din pat pana in sala de curs...asa ca asta este misto de tot pentru mine.
sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput