Buna fetelor!
Stiti ceva despre acest doctor?..Mi-a fost recomandat de cineva,dar totusi as vrea si alte pareri.
A fost cineva pacienta lui,a nascut cineva cu el??
Multumesc mult.
Mergi cu incredere - e un super-doctor.
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
Leta,mersi pentru raspuns.
Chiar credeam ca nu stie nimeni nimic despre dr.Albu...Tu ai fost pacienta lui?
Sa-ti traiasca fetita si se fie sanatoasa!
Am fost pacienta altui medic insa, la inceputul sarcinii (nu aveam nici o luna, nici nu stiam sigur daca sint insarcinata sau nu) mi s-a facut rau la serviciu - am avut niste dureri crunte - si m-au luat colegii pe sus si m-au dus la Giulesti, unde m-a ingrijit dr. Albu timp de 2 saptamini...si a fost super-ok!
Abia cind am nascut mi-am dat seama ca durerile pe care le-am avut atunci, la inceputul sarcinii, erau de fapt contractii de nastere :(. Dar cu tratamentul aplicat de dr. Albu in primele saptamini am reusit sa mentin bbl.
Si tot cu ajutorul lui, colega mea a reusit sa duca pina la capat o sarcina foarte grea, dupa ce pierduse alte 2 in luna a-5-a, respectiv a 6-a (sarcini urmarite de un medic celebru de la Municipal)
Dupa ce am iesit din spital m-am intors la medicul meu (care nu stia ce mi se intimplase), care este un super-om si super-profesionist si care m-a ajutat mereu mai mult decit strict medical.
Leta si un bebe
pozele noastre
Want my life back...
Este foarte bun ca medic, ca pregatire,in special ecografist si genetician foarte bun, insa din pacate e foarte ocupat