Mamici mai-iunie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Pupici si de la noi Mikka- si mai asteptam vesti.
Mey- da' sa fie de alea bune- ai grija.

Iupii- avem salteluta.Am facut-o pe comanda din durflex ca aveam nevoie de 127/66 - nu gaseam de-a gata de nici un fel...
E bleu cu o gramada de gargarite hlizite.
Vine tipul de la livrari cu ea, imi da sa semnez de primire,si ii zboara capacul de la pix... direct in labele motanului... care il preia din zbor si incepe sa-l dribleze pe hol. Eu fug dupa potaie sa recuperez capacul ... iar nenea ala (era un tip tanar) se ruga cu ochii la burta mea- "lasati-l domna, va rog, sa nu patiti ceva..."

Andreea -eu am spalat cu Dermalin ca sunt disperata cu alergiile- dar daca nu aveti in familie asa ceva - nu cred sa fie cazul. Mai e un tip de detergent pt. copii- Teo bebe- dar nu l-am vazut prin magazine, doar daca il comanzi...Am vazut o discutie mai veche despre detergenti- concluzia era ca acum 2 ani nu existau speciali pt. copii- totul e sa clatesti bine si sa nu folosesti balsam. De fapt si pe dermalin zice sa nu folosesti balsam la clatire...Pana la urma insa BB trebuie sa se obisnuiasca si cu chimicalele- ca nu o sa traiasca intr-un clopot de sticla. Doar ca noi astia predispusi la alergii trebuie sa o luam mai incet...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mersi de raspuns la burtici.
Eu nu numai ca nu am luat pana acum dar nici nu voi lua, de gura soacrei. Asta e, imi pare rau dar ma conformez ce sa fac. Poate nu ia lucruri frumoase ca sa vezi atunci scandal.
Mikka te mai asteptam!!! Ai grija de tine si de bebe!!!
Maseaua asta a mea (o masea de minte care acusica s-a gasit sa iasa...de, daca acum mi-a venit si mie mintea la cap ) asa face pe nebuna de nu mai pot. Dupa ce m-a durut 1 saptamana intreaga, zi de zi, ma lasese si ce bine era si acum ma troznit iar. Viata, viata,viata.
Spuneti voi ceva mai amuzant ca eu vai de capul meu!!!!!!!

Criss si - 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Legat de spalatul hainutelor, la inceput le-am spalat cu detergent obisnuit insa apoi pediatra mi-a recomandat sa folosesc sapunul pentru hainutele fetei. Iar daca le spal la masina de spalat pot folosi sapun lichid. Se pare ca e mai bine tolerat sapunul decat detergentul de pielea bebelusului

Mickyyy (30 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Orice sapun lichid, deci? O sa ma conformez.
..Acum le-am pus un pic si in balsam, dar le-am mai clatit o data dupa aia. O fi vreo problema?

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, dulaprurile le-am comandat la un centru obisnuit de mobila la comanda. Nu te gindi ca sint cine stie ce dulapuri speciale pentru bebe. Le-am facut pe comanda pentru ca spatiul nostru in dormitor este destul de limitat, si le-am facut exact pe dimensiunile care ne trebuiau.
Sint dulapuri obisnuite cu rafturi, destinate hainutelor lui bebe.

Cum a fost senzatia sa innoti cu burtica mare? Te-ai simtit mai usoara, sper, macar pentru citeva momente

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

andreea.a, sa nu iti imaginezi ca este special ptr. burtici. acolo se face aquagym si ma duc si eu, eu fac exercitii mai simple, da e bine ca innot.
deci Hotel Majestic. linga teatrul odeon in centru. ora costa 150.000 sau abonament 5 sedinte 600.000. e bine ca pot sa innot cit vreau. piscina este mica sa nu va ginditi, dar pentru mine suficienta.
gabitzam multumesc mult, am vazut ca masutele de infasat sunt cam scumpe. m-am simtit super, nu mai simteam nici o greutate, ce bine a fost... ma duc si sapt. viitoare. am zis ca o data sau de doua ori pe saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Lucas, cred ca vin si eu! Auzisem si eu de Majestic, dar nu m-am interesat destul. Trebuie sa-ti faci programare? Sau te duci pur si simplu? Daca ai un nr de tel de acolo, mi-l pasezi si mie te rog? Multumesc!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu am cumparat de toate pt. bebei, mai putin hainute dar rezolvam si asta in urmatoarele 2 saptamani. N-as fi crezut ca sunt atat de scumpe atat cat sunt de mici. Dar sa fie copiii nostri sanatosi ca asta conteaza.

Maria sapt.33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ce zi am avut si eu azi la birou si vinerea! Acum am apucat sa mai citesc ce ati mai scris.
Ce ciudat mi se pare ca vom ramane putine pe forum, sper sa fim toate bine, sanatoase si sa avem niste bebei grozavi, asa cum ni i-am imaginat.
Ma uitam totusi ca la noi s-a vorbit nu gluma fata de mamici din alte luni:)
Azi a venit pachet de la o prietena din Olanda pentru bebe si mamica, abia astept sa ajung acasa, sunt ca un copil:)

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pupacesc burticute, un week-end linistit dar vesel!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput