Este sau nu daunator cuptorul cu microunde folosit la prepararea mancarii, mai ales pentru copii?
In primul rand, bine ai venit pe forum !
Cat despre subiect, din cate stiu eu, gatitul la microunde nu este contraindicat deoarece mai important decat modul in care prepari mancarea, este compozitia ei, valoarea nutritiva si continutul in proteine, glucide si lipide, dar sa nu uitam nici substantele minerale, oligoelementele, vitaminele...... intr-un cuvant, alimentatie echilibrata, proaspata, si variata, bogata in legume si fructe cat mai proaspete (deci preferabil neprelucrate termic, nici macar la microunde !).
Observatie: alimentatia unui copil trebuie sa fie adaptata in functie de varsta, sex, dezvoltare staturo-ponderala si nu in ultimul rand, de activitatea depusa....
Cu respect,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
constat ca acest subiect nu e inchis si nici arhivat; si cum nu am mai gasit alte discutii despre eventualele efecte negative ale cuptorului cu microunde, reiau intrebare: emite radiatii??