caut filme pentru copii

caut filme pentru copii | Autor: Elena I.

Link direct la acest mesaj

Am ramas eu cu o nostalgie dupa filmul "Mama" al Elisabetei Bostan. Mi-ar placea sa-l vada si fiica-mea, deja fan "Veronica" :-). M-ar mai interesa "Cei trei purcelusi" si "Maria Mirabela". Daca le are cineva, as fi recunoscatoare sa mi le dea si mie, eventual la schimb cu alte filme (am o parte dintre desenele lui Disney, Winnie the Pooh s.a.)
Numai bine tuturor!
Elena.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

"Mama" se gaseste in Bucuresti pe caseta video, l-am vazut la libraria de la sala Dalles. L-am cumparat nepotilor mei care, daca vedeau "Veronica" in fiecare zi, la "Mama" s-au uitat non-stop in primele zile

Poate se gaseste si in Iasi, la librariile mari sau in mall sau unde se mai vind casete video.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

elena, scuza-ma te rog ca sunt off-topic, dar profit de subiectul tau ca sa dau un link pe care l-am gasit in cele 3 zile de "hoinareala" pe net, cand nu a functionat DC- www.artimmex.com
se gasesc carti romanesti, filme romanesti,muzica rom.etc, dar preturile sunt in valuta, probabil se poate face comanda doar din afara tarii. nu am vrut sa deschid subiect separat, dar poate cineva, intrand la acest titlu, va gasi acolo ceva ce cauta.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

elena, scuza-ma te rog ca sunt off-topic, dar profit de subiectul tau ca sa dau un link pe care l-am gasit in cele 3 zile de "hoinareala" pe net, cand nu a functionat DC- www.artimmex.com
se gasesc carti romanesti, filme romanesti,muzica rom.etc, dar preturile sunt in valuta, probabil se poate face comanda doar din afara tarii. nu am vrut sa deschid subiect separat, dar poate cineva, intrand la acest titlu, va gasi acolo ceva ce cauta.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Teodora, multumesc mult, link-ul tau a venit la fix.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Multumesc mult, fetelor!
Totusi, poate are cineva filmul "Mama" pe CD; eu nu am video si nici nu am de gind sa-mi cumpar.
Teodora D. nici o suparare, ai fost de ajutor!
Numai bine,
Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna! eu am Mama pe CD dar se vede destul de prost; am tras dupa caseta originala (pe care o am) dar si inregistrarea pe caseta era trista. Oricum, Veronica si Veronica se intoarce s-au tras mai bine. Eu am cumparat casetele impreuna cu o colega (eu Mama si Veronica se intoarce si ea Veronica; in plus a mai luat Aleodor si Praslea - ultimele doua fiind tare slabute dar copiii au fost totusi incantati). Gratiela

Mergi la inceput