De ce vreau sa-l insel?
Raspunsuri - Pagina 11
adusca spune:
conchita, nu uita de cate prostituate exista aici (hai sa ne limitam la Romania), doar una intr-o noapte poate avea contacte cu mai multi barbati (o sa ma feresc de acum sa dau numere). Peste tot in lume totusi barbatii si femeile au cam aceleasi caracteristici, si este general acceptata ideea ca o femeie este mult mai devotata si mai fidela unei relatii. Sunt si femei fara scrupule dar in general o femeie se gandeste inainte de a o face de 10 ori, de ex cazul Anditei.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Kariris spune:
N-am mai intrat de mult pe la voi...si ma mir ca vad inca acest subiect in dezbatere!
Pai, nu l-ai inselat inca? Sau tot mai vrei sa-l inseli?
Ai nevoie de acordul nostru? Daca nu stii de ce vrei sa-l inseli fa-o si cu siguranta vei stii dupa! Eu cred ca nu prea stii ce vrei de la viata! E greu uneori sa iei decizii dar e bine sa faci totul din vointa ta si nu influentata de altii!
Dar ai mare grija sa nu te inseli pe tine insati!
Mult noroc, fetita!
Stefana spune:
quote:
Originally posted by adusca
conchita, nu uita de cate prostituate exista aici (hai sa ne limitam la Romania), doar una intr-o noapte poate avea contacte cu mai multi barbati (o sa ma feresc de acum sa dau numere). Peste tot in lume totusi barbatii si femeile au cam aceleasi caracteristici, si este general acceptata ideea ca o femeie este mult mai devotata si mai fidela unei relatii. Sunt si femei fara scrupule dar in general o femeie se gandeste inainte de a o face de 10 ori, de ex cazul Anditei.
pe langa faptul ca in lume sunt mai multe femei decat barbati
Mary13 spune:
Probabil ca ai atitea dubii ptr ca il consideri pe logodnicul tau usa de biserica. Si poate este, desi nu inteleg de ce e atit de apatic si plictisit.Se spune ca daca ii propui unei femei o partida de sex, ea se gindeste, daca ii propui unui barbat , el te intreaba unde?. Am avut o relatie de 11 ani, inceputa la 15 ani, si eu am fost prima ptr el, si el a fost primul ptr mine. 11 ani, dar de multe ori scirtiia, si am preferat sa ne cirpim. Dupa 11 ani ma intreb de ce, caci in final totul a fost parca in van. Cind sunt probleme,sunt si gata.Intreaba-te de fapt ce e cu relatia voastra.
Fiecare om are dreptul de a se schimba in orice secunda din viata lui. Dar nu-l poti schimba tu, tu te poti schimba doar pe tine.
conchita spune:
da mah fetele, cum spuneti voi atunci, berbantii e neshte porci pentru ca 99% dintre ei isi insala nevestele/iubitele cu fata morgana, in vazul a 100% femei de pe terra complet devotate si fidele si cu feromonii sinucisi. ce naiba mah, chiar asa, adica un brad pitt nu va mai zice chiar nimic? 
adusca spune:
quote:
Originally posted by conchita
da mah fetele, cum spuneti voi atunci, berbantii e neshte porci pentru ca 99% dintre ei isi insala nevestele/iubitele cu fata morgana, in vazul a 100% femei de pe terra complet devotate si fidele si cu feromonii sinucisi. ce naiba mah, chiar asa, adica un brad pitt nu va mai zice chiar nimic?
conchita se spune asa:
Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
Acum lasand gluma la o parte am recunoscut ca acel procent era exagerat. Iar statisticele se contrazic...de la 60% pana la 87% din barbati au relatii extraconjugale, multi dintre ei insa se limiteaza la aventuri trecatoare si nu-si fac din asta un obicei. Am adaugat ca si femeile inseala, dar total diferit. (iar procentul este mai mic cu 20-30% fata de barbati, oricum pana acum nu exista o cifra general acceptata, si nici nu prea are cum sa fie). Iar femeile (exceptand prostituatele) in general se implica emotional intr-o relatie aldulterina (ptiuuu parca as fi psihologu' de serviciu).
Si sa stii ca nu le spune absolut nimic Brad Pitt, ca are de-a face cu mine, (ticalosu') ie strict rezervat pt mine, nimeni nu mai are voie sa viseze la el
conchita spune:
quote:
Originally posted by adusca
Si sa stii ca nu le spune absolut nimic Brad Pitt, ca are de-a face cu mine, (ticalosu') ie strict rezervat pt mine, nimeni nu mai are voie sa viseze la el
ha! ti s-a facut de-o paruiala, vaz.

Andita, sorry de off topice, ne-ai facut pofta de anii tineretii cand mai inselam si noi, dar doar cu gandul.
Bic spune:
Andita, tu suferi acum de doua ori. O data ca esti nehotarita sentimental. A doua oara ca noi aici ne exprimam opinii contradictorii si nu stii din care mesaj sa te insipiri.
Mai fata, nu mai suferi atit si nici nu ne baga prea mult pe noi in seama. La urma urmelor e viata ta, nu a noastra si tu singura vei stii ce sa faci. Si nu-ti mai fie atita teama ca noi te vom judeca aici in functie de ce decizie ei. In fond, multi anonimi aici pe forum, ca si tine, si necunoscind detaliile vietii tale, contextul si caracterul personajelor implicat, putem noi sa ne dam cu parerea cit vrem, ca numai tu stii daca am nimerit-o. Si nu-ti fie frica nici de judecata celor care te cunosc. Fii tu singura prorpiul tau judecator.
Numa' hotaraste-te odata.
E firesc sa vrei care e puterea ta de seductie si mi se pare firesc si sa vrei sa vezi pina unde se-ntinde coarda. Dar cred ca numai tu stii cind trebuie sa te opresti.
Eu nu o sa mai scriu la threadul asta. Iti doresc numai sa iei o decizie si nu mai fii atit de nefercitia si framintata.
Bafta.
DPN 2.11.05
Andita spune:
Deznodamant:
In cele din urma, m-am regasit. Am luat o decizie, in conformitate cu adevaratul meu caracter! I-am spus platonicului ca nu pot sa fac asta, nu pot sa-mi insel logodnicul! Dupa asta, ma simt mult mai bine, mai ales ca reactia lui a fost chiar demna de tot respectul. Mi-a spus ca se bucura ca in sfarsit m-am regasit, ca nu o sa ma uite, si ca nu considera ca si-a pierdut timpul cu mine. A ramas sa ne mai scriem din cand in cand...
Ma simt asa de usurata, de parca as fi purtat povara intregii luni pe umeri.
Ramane acum sa ma intreb toata viata cum ar fi fost o noapte cu el....dar prefer sa am mereu in minte intrebarea asta decat cum ar fi fost daca ramaneam cu logodnicul meu....
Va multumesc din suflet tuturor pentru ajutor, pentru dojane si sfaturi! Sunteti niste prieteni adevarati!
Andita
marius spune:
Punem pariu ca daca totul e Ok cu prietenul (logodnicul) tau nu trec doua luni si acest gand zboara singur? Oricum decizia ta este cea mai importanta, tu trebuie sa cantaresti cu maturitate deciziile tale si sa iti asumi responsabilitatea lor.
Eu iti doresc o viata senina si linistita!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro