care sunt meseriile viitorului?

care sunt meseriile viitorului? | Autor: carmen3

Link direct la acest mesaj

Am doua intrebari pentru voi:

1.Care sunt meseriile cele mai cautate in ziua de azi in Romania?
2.Care vor fi meseriile apreciate in viitor, in 5-10-15 ani de acum inainte, tot in Romania?

Daca acum 10 ani toti liceenii se pregateau pentru ASE si Drept,si nu se mai cautau ingineri,acum piata de munca spre ce credeti ca se indreapta? Si ma refer aici la meserii adevarate, nu trebuie sa ne axam pe ideea ca mai bine te faci buticar si castigi bani si uite asa rezolvam problema. Daca vreti, puteti defalca si pe sexe(care sunt meseriile de viitor pentru femei si pentru barbati). Eu vad ca in prezent se cauta mult agenti de vanzari,directori de vanzari, informaticieni, cei ce lucreaza in resurse umane si public relations.Dar mai sunt si altele?

Ce credeti de medici?dar de cei ce lucreaza in publicitate? Sau cei ce vor sa fie freelanceri?
Ce v-ar placea sa fie copiii vostri?

Astept opiniile voastre.

Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pentru Romania - parlamentar.
pentru occident - astronaut.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Baietelul meu spune ca el o sa se faca: doctor, politist, pictor, inventator si rachetist (vrea sa zica astronaut)

"Nimeni nu este in posesia adevarului absolut"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen3 spune:

Ok, intrebarile erau pentru voi, ca maturi. Cum i-ati indruma voi pe copii in functie de ceea ce vedeti ca e mai cautat acum sau ca este posibil sa fie in viitor.Pentru ca stim ca un copil vrea sa aiba n meserii,insa nu asta era ideea.Ci mai degraba ce se cauta pe piata de munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Alexa, ca sa castige bine, baietelul tau trebuie sa se faca toaate astea la un loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Cred ca informatica este o meserie de viitor.

"Nimeni nu este in posesia adevarului absolut"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu cred ca informatica, apoi ar mai fi inginer proiectant, sau inginer in constructii.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

informatica, cibernetica, arhitectura, design interior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nu stiu care sint exact meseriile de viitor in Romania dar in america e f. clar ca sint cele legate de securitate si rapiditate: securitatea bazelor de date (ca tot vorbeam de informatica), securitatea tranzactiilor on-line. Meseriile legate de bio-chimie, genetica, meseriile legate de boli terminale. Apoi fireste, doctori si avocati, caci sint cele mai banoase meserii in SUA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Medic. Intotdeauna a fost, este si va fi nevoie de asa ceva.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Informaticienii vor fi din ce in ce mai des cautati.
Referitor la medici, depinde de specialitate. Parerea mea este ca stomatologia si ginecologia vor avea mereu cautare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput