cand vine ciclul dupa nastere?

cand vine ciclul dupa nastere? | Autor: luciana12

Link direct la acest mesaj

Am nascut acum 6 luni prin cezariana. O prietena din maternitate care a nascut in aceeasi zi cu mine mi-a spus ca ei i-a venit. Eu inca alaptez, dar si ea. E ceva in neregula? Cat e maxim pauza de ciclu? Altfel, nu ma doare nimic, doar ca inca nu incap in blugii mei vechi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut!
si eu am nascut acum 5 luni si jumatate, alaptez, si nu mi-a venit. am intrebat medicul, si a spus ca depinde de la organism la organism. mama zicea ca ea nu a avut deloc cat a alaptat.
sincera sa fiu, mie nu mi-e asa de dor de sangererile lunare..
numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculica spune:

Ma numesc ulica si am nascut prin cezariana un baietel acum 5 luni si nu mi-a venit nici acum, de ce oare ca nu am alaptat decat o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

L-am alaptat pe Tudor pina la un anisor. Rusii au venit cind puiul meu a implinit 10 luni.Depinde de la caz la caz.....Auzisem ca la venirea "rusilor" bebe refuza lapticul de mamic....la noi nu afost cazul, Tudor a renuntat cu greu si cind implinise un an!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Am nascut normal si dupa 30 de zile a venit nepoftitul. Am alaptat un an fara nici o legatura cu afurisitul care venea lunar. Asa ca l-am suspendat cateva luni cu anticonceptionale injectabile.
Depinde numai de hormoni!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Am nascut prin cezariana, primul asa-zis ciclu mi-a venit imediat dupa ce se terminasera lohiile, de credeam ca si-a mai amintit uterul ca mai are ceva de scuipat. Doar cateva picaturi pe zi. Apoi la fiecare 2 luni pana acum in martie cand mi-a venit la o luna si juma'. Total alandala! Am alaptat exclusiv pana la 5 luni, mult pana la 6 si acum mai deloc (o data la 2-3 zile). Alaptatul nu mi-a stopat menstruatia. Aaaa, asta cu picaturile m-a tinut vreo 3 cicluri. Abia din februarie s-a scurs Dambovita.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput