Mamici de mai-iunie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
Ile spune:
Buna dimineata! Babygirl,sa stii ca si eu am dureri de incheieturi la maini si picioare,parca as avea reumatism,imi amortesc mainile noaptea,iar de carcei la gambe,nici nu mai vorbesc.Ma trezesc noaptea urland de durere.Asa ca totul e de la sarcina si nu-ti face griji.Noaptea mi-e cel mai greu.Ma apasa toate,nu pot sa ma intorc decat greu de pe o parte pe alta si fac pipi de 5 ori pe noapte.Ca sa nu ti se mai puna carcei,incearca sa nu te intinzi ,ca mie atunci mi se pun.
Azi o sa fie o zi f calda,cu 22 grade asa ca profitati din plin!
Ile33
gabitzam spune:
Fetele, ce bine ca merge forumul! De doua zile il pindesc!! Mai e cineva pe faza?
Simbata am luat patutz si venisem repede acasa sa ma laud, si cind colo n-am avut cui! 
Duminica am mai facut niste poze si iar n-am avut cui sa ma laud! 
Toata lumea bine?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
mygirl spune:
Offf, fetelor, in sfarsit....mi-ati lipsit asa de mult, mai ales ca azi a plouat si nu am iesit din casa...ce sa-i faci, dependenta de forum- chiar dc nu scriam foarte mult, eram aici tot timpul in urmarire. De aseara am intrat in panica - mi s-a pus pata ca nu am bagajul de spital gata, ca nu avem ce trebuie ptr bb..nici n-am putut dormi azi noapte, m-am trezit la 5 jumate si de atunci bantui prin casa, fac listute...
Cred ca ar trebui sa incepem consilierea referitor la ce trebuie ptr nastere si bb. Mai ales mamele cu experienta ne pot completa sau corecta. Eu am tras cu ochiul si la mamicile de martie-aprilie, si pe alte site-uri si am facut o listutza(daca se poate numi asa) O mai periez un pic si dupa o postez pe forum.
Va pup pe burtici
Mygirl si Alexandra(32 sapt+)
andreea.a spune:
Slava Domnului ca s-a reparat forumul! Mi-ati lipsit atat de muuuult!!! 

Vineri am fost la control la dr. Radoi si nu stiu ce l-a apucat sa-mi spuna ca doctorii pot face destul de putine lucruri, daca e sa se intample (Doamne fereste!!!) ceva cu bebe, nu se poate prevedea si mai cu seama preveni. M-a speriat ingrozitor!!!! Si stiu ca numai voi ma intelegeti pe bune! Nu stiu ce l-a apucat. Dupa aia mi-a zis sa stau calma.. Dar mai pot?!?!!! Abia vinerea viitoare mergem la ecografie si pana atunci stau cu inima cat un purice, monitorizez toate miscarile lui bebe! Am luat-o razna! Azi mi-a fost si un pic cam rau, caci am fost cu mijloacele de transport in comun dimineata asta si (banuiesc ca ati patit si voi) era insuportabil! Nu se putea respira! Evident ca nu mi-a dat nimeni locul, dar stiti cum e.
Si m-am alarmat si mai tare, dar bebe a miscat dupa aia si m-am linistit.. Sincer, cred ca ar trebui sa vi se ridice o statuie celor care inca se mai duc la munca - mai ales cu transportul in comun!
Voi ce mai faceti? Ma simt ciudat ca nu am mai citit nimic despre nimeni zilele astea. 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Aurasa spune:
Draga Andreea.a, eu cred ca e normal sa ai emotii. Si eu monitorizez miscarile lui bb si ma ingrijorez daca sunt mai plapande. Bine, ca apoi scoate el parleala cu varf si indesat. De asemeea, am asteptat fiecare echo cu sufletul la gura sa vad ca puil meu mic e bine. Slava Domnului ca pana acum a fost si sper ca si de acum inainte, mai ales ca il simt din ce in ce mai viguros si mai hotarat in miscari.
Eu am fost toata sarcina (pana acum)la serviciu cu mijloacele de transport in comun si stiu cum e in aglomeratie sau sa te masoare de sus si pana jos cu privirea si sa nu se ridice nimeni. E absolut ingrozitor. Ajungem la serviciu sau acasa lesinata de oboseala de nu mai eram in stare de nimic. Imi trebuia o ora sa-mi revin. Bine ca de luni nu ma mai duc.
Uraaaaa!!!!!!
Intru in prenatal!!!!! Ceea ce inseamna ca mai e putin si vine bb (dragul de el, abia il asteptam....). Suntem asa de emotionati amandoi ...
Sarcina usoara si pupici
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
mamaruta spune:
Buna, ce ma bucur sa va revad.
Noi suntem bine, bebe e rostogaletz, ca stie ca de luni stam acasa, nu mai batem atata cale pana la servici. Asta cu ridicatu in transportul in comun, eu am observat, daca vrea cineva sa se ridice sa-ti cedeze locu, e clar ca e o femeie, eventual o mamica, care stie ce inseamna sa duci o burtica. Pe mine chiar ma distreaza pustii care baga capu in ziar, de parca au descoperit articolul vietii lor.![]()
Va pup si noi sa fim sanatoase
Mihaela
,
Mara si 
simonaeus spune:
Salutare burtici
Ieri fierbeam de nervi fiindca cei de la Astral aveau probleme si nu ne mergea netul.
Cand in sfarsit a mers, pe la 4 si am vazut ca nu merge DC am fost tare dezamagita.
Noi suntem bine, bebe e parca mai lenesa, dar cred ca e din cauza faptului ca nu prea mai are loc.
Cel mai mult se impinge cu funduletzul (cred) si uneori cu picioarele.
Vineri am fost la Carrefour si am luat carusel muzical pt. patut , doua salopete si o camasuta cu caciulitza.
Am vrut sa iau si prosopel de baie cu colt, dar era f. subtire si am luat unul normal (1.5/1 m) de la Metro, gros si fin.
Voi ce ati mai cumparat si de unde?
In we am fost la parinti si dupa cum puteti constata n-am nascut pe drum ![]()
![]()
Gabitza, ai pus poze cu patutul?
Postase cineva poze cu caruciorul comandat pe amazon.com , o mamica din Constantza parca.
Am intrat si eu pe site si m-am imbolnavit cand am vazut preturile.
Carucior care la noi e 12 mil acolo e cu tot cu scaun de masina 170 USD!!!!
Daca ma gandeam mai din timp poate luam si eu, ca patronul nostru e american si sta cam o luna in Rom si una acolo, deci as fi putut aranja ceva.
Acum parca am cam intrat in criza de timp si nu as mai face miscarea asta. Eu voi intra de vineri in concediu.
Hai ca mai avem putin si ne tinem in brate puiutzii.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Luluku spune:
Salutare fetelor, ce mai facetzi?
Mi-a fost dor de voi mai ales ca ieri nu a mers netu de loc, si eram tare disperata............
cat despre noile angoase care apar, intr-un fel consider ca sunt normale, ne avantam spre marele necunoscut si nu stim ce o sa fie mai ales ca sunt pline ziarele de stiri imbucuratoare, ca sa zic asa...
dupa cum scrie in acele carti ptr mamici, sunt lucruri care se pot intampla fara sa aiba vre-o cauza descifrabila de un doctor, se intampla...ramane sa ai incredere in dumnezeu si sa te rogi sa fie totul bine, pana la urma, si sa ai un bebe frumos si sanatos, si sa poti sa ii fii mamica "cu toate actele in regula", adica tot frumoasa si sanatoasa
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by simonaeus
Gabitza, ai pus poze cu patutul?
Simona, n-am pus poze cu patutul pentru ca inca nu l-am montat, nici macar nu l-am adus acasa. V-am zis ca sotul meu nu a vrut initial sa cumparam nimic inainte de a naste. Singura concesie a fost pina la urma sa le cumparam dar sa nu le aducem acasa, prin urmare l-am dus in apartamentul socrilor mei, unde nu sta nimeni momentan.
Dar patutul se poate vedea pe net, www.barza-ro.com/l1.html" target="_blank">aici. Este in varianta mai inchisa la culoare, cel din dreapta, care este exact ca mobila noastra din dormitor. N-am luat inca si asternut de pat si aparatori, dar urmeaza la urmatorul salariu.
Si-a finalizat cineva listutza de spital si de bebe? Eu inca mai lucrez la ea
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carolinah spune:
Si mie mi-a lipsit DC la greu ieri, dar cu ocazia asta am lucrat mai mutl la serviciu, lucru necesar ca de luni intru la 4 ore. Hurrrraaaaaaaaaaaaa!!!
Azi am inceput ziua ca o bomba de nervi ca m-am dus la Romar sa-mi fac analizele cu trimitere de la dr de familie. Nu mi-a precizat ca acolo e nebunie, ca-ti trebuie programare etc. Ca atare am decis ca ma duc la Babes si le fac cu plata. Asta este. M-am dus la Babes, am asteptat de mi-au iesit peri albi, mi-a zis tipa ca ma costa 4.2 mil (de mi-au iesit ochii din cap ca la melc) si cand i-am dat cardul mi-a zis ca nu le merge POS-ul si nici bancomatul din fata si sa ma duc la nu stiu ce banca din apropiere. Bineinteles ca am plecat furioasa foc de acolo, ca dupa ce ca costa la greu, mai au si Visa degeaba pe usa. Ca atare, tot nu am reusit sa imi fac analizele si eu aproape cad din picioare.
Dar, ma consolez inca o data ca de luni nu mai muncesc full-time![]()
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)