Gresesc eu?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
andira spune:
Adela, exact aceeasi situatie era si la noi, numai ca invers
Sotul meu isi doreste un copil de cativa ani, eu am mai vrut sa "copilaresc", cluburi, vacante pe afara, si mi-era si putin teama... Dar faptul ca l-am stiut aproape de mine, si ca e gata sa faca sacrificii pentru copil, m-a ajutat foarte mult.
Sunt sigura ca in ciuda raspunsurilor evazive, cand vei ramane insarcinata, te va sprijini, te va ajuta si va face orice pentru tine.
Depinde doar de tine sa-si descopere latura paterna...
Poti sa astepti sau poti deja sa incerci sa faci un bebe.
Dar sunt sigura ca va fi alaturi de tine, in cazul in care la 27 de ani vei fi mamica.
Pupici si capul sus!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisi_ella spune:
Adelamaria...sunt foarte putini barbati care isi doresc cu adevarat sa fie tati! Ei invata pe parcurs "meseria" de tata, insa...tre' sa recunosc ca se descurca foarte bine! Pe multi ii sperie ideea de a avea un copil! Asta pana cand vad acel pui de om care da din labutze si gangureste....si, mamaaaa, sunt topiti dupa el!
Nici sotzul meu nu-si dorea neaparat copil....si uite, in curand o sa avem...doi! Acum ii plac copiii la nebunie!
Eu zic sa va puneti pe treaba!Barbatii nu sunt ca noi, ei nu simt ca o femeie dorinta de a avea un copil si e normal sa fie asa! Insa se schimba cum nici nu-ti inchipui! Nu-l condamna ca nu are aceleasi sentimente ca si tine! El e barbat, tu esti femeie. Si e bine ca nu refuza ideea, tot e ceva! Te lasa pe tine sa decizi, tot e ceva! Asa ca....decide odata!
Eu iti garantez ca o sa fie cel mai bun tatic din lume!!
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
iuliana spune:
Ehehei, sint putini barbatii care zic "vreau sa am un copil". De obicei o fac cei care au ajuns la o anumita virsta...poate peste 40... si nu au avut pina acum nici unul. Ei ar cam dori sa "copilareasca" un pic mai mult decit noi si nu se dau un vint dupa facut copii:). Dar daca el e de acord si tu simti ca acum e momentul, treci la munca:). Bine ca el vrea si nu se opune, ca atunci ar fi fost o problema.
poze 1,poze 2,poze 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Mai,sotul meu dupa ce a implinit 25 de ani,a inceput sa se plinga pe la toata lumea ca a imbatrinit si eu nu vreau sa ii fac si lui un copil.Si asta a durat pina cind a implinit 28 de ani (ca dupa aceea nu a mai avut de asteptat decit vreo 12 zile ca s-o tina pe printesa noastra in brate)
Si se topea pe strada cind vedea bebelusi.
Dar stai linistita ...
"Meseria" de parinte se invata...
Si sigur isi doreste copii,daca va iubiti.Poate ca ii e teama sa recunoasca...
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
mamica dulce spune:
eu nu cred ca gresesti,dar ca esti intr-o anumita faza in care ai nevoie de tipul asta de siguranta,pe care ti-o dau cuvintele.
SI eu sunt la fel in multe privinte,anumite cuvinte mi se par mie atat de evidente ca ar trebui sa le spuna si atunci cand nu o face sunt frustrata si ma doare.Si nici nu concep sa.i spun eu ce astept..nu mai are nici un farmec.
Pe de alta parte ,daca sunteti casatoriti de 1 an jumate,amandoi sunteti asa tineri si indragostiti...zau ca nu-i problema sa mai asteptati un an doi.Timp pentru voi,plimbari si cluburi.
Din cate ai spus ,sotul tau este un tip super...vrea copil(nu ca altii care nu vor ,vezi numai cate subiecte sunt pe forum) si e suficient de cavaler ca sa.ti lase tie alegerea momentului.Pentru ca intr-adevar tu ai sa duci tot greul.,chiar daca copilul e,asa cum ai spus responsabilitatea amandurora.
Si e super ca te scoate in oras,ca aveti prieteni,ca programeaza vacante in strainatate...pe ansamblu suna atata de bine incat nu preaai motive sa te plangi:)
si de ce trebuie musai sa programati copilul...o sa vina el,undeva intr-o vacanta si surpriza o sa fie de o mie de ori mai mare.
Important e ca il vreti,ca il asteptati atunci cand o sa vrea el sa vina.
cu drag,Anca
adrienne12 spune:
Draga mea, corecteaza-ti profilul. Dupa ce ti-am citit mesajul original m-am uitat repede la profilul tau si am vazut ca ai postat 13 ani! Draga mea, ai 26 ani. Parerea mea e sa mai stai un pic sa va traiti viata in doi, ca nu te mai initlnesti cu asa ceva (viata fara griji, distractii, sentimentul ca sinteti tineri. Asculta-ma pe mine ca sint mai in virsta si am copil aproape la facultate, facut la 23 ani. Dupa ce se naste copilul intri la stapin. E frumos, ai satisfactii, dar si griji, responsabilitati si asta cel putin 20 de ani daca nu si mai mult, caci dupa liceu il tii in facultate, dupa aia se casatoreste, iti trebuie bani de nunta, si la sfirsit, cind sa zici ca ai scapat, te trezesti cu nepoti. Timp pt. voi doi numai acum aveti.
adelamaria spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! O sa incerc sa le si aplic. N-as fi crezut niciodata ca e atat de greu sa ai o relatie...practic inveti in fiecare zi ceva despre celalalt...Oare exista si cupluri, oameni cu care ai senzatia ca nu faci nici un efort, ca totul vine de la sine? Sau tocmai "munca" asta si compromisul e toata distractia?...
Pupici!
adelamaria spune:
Adrienne, am inteles ca varsta aia din profil apare din cauza unor probleme tehnice...am mai intalnit cazuri...Nu stiu exact cum se corecteaza, dar voi incerca.
SIMONABB spune:
tu nu gresesti cu nimic, numai ca evoluati diferit. Tu vrei familie si stabilitate, el vrea distractie si relaxare.
http://community.webshots.com/user/simonabb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Tu vrei ceva ideal, care unora li se si intampla. Altora, nu. Ba chiar unii barbati nu vor copii de loc (cum este sotul sorei mele, nu numai ca vor, dar nu sar in sus de bucurie. Chestie de nuanta.
Dar pofta vine mancand, as spune eu. Dupa cum as spune ca si instinctul tau conteaza. Da, la unii totul vine de la sine. La altii nimic nu-i pe gratis.
http://community.webshots.com/user/tora97