Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 17
Iael spune:
Inca nu am dat comanda insa discutia s-a purtat pt un buchet "curgator " trandafiri crem cu orhidee.
floarea de colt spune:
eu sunt adepta buchetelor rotunde...cu mai multe flori si mai putina verdeata....acum fiecare cu gustul si mai ales cu felul in care isi asorteaza buchetul cu intreaga costumatie...
tocmai de asta vreau sa va cer si io o parere,fetelor.....pt cununia civila mi-am luat un costumas ,care se compune din :sacou mov,simplu pana la talie.dedesubt are o bluzita din voal,alba cu flori mov roz rosii galbene..fustita e un pic mai jos de genunchi si e la fel ca bluza...combinatii de flori pe fond alb...acum vreau sa va intreb..un buchet roz de gerbera ...legate cu o funda roz...merge cu movul din sacou????sau as fi prea colorata???
dati si voi o alta idee de buchet..in cazul in care cel de gerbera e prea mult...
pupic
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by Iael
Oare un buchet cu orhidee curgatoare mai poate fi "aruncat ' la sfarsitul petrecerii ?
uite nu imi imaginez sa fie aruncat un buchet asa cum a avut dna.albu...insa orice alt buchet..de marime acceptabila,poate fi aruncat fara probleme..indiferent de flori....
dilaural spune:
Eu o sa-mi fac buchetel rotund si nu foarte mare ca nu vreau sa car o tona de flori dupa mine.
Buchetul meu va fi cu trandafiri albi si visinii deoarece vesta si lavaliera lui iubi sunt visinii. Cocardele sunt albe cu un trandafiras mic visiniu si jartelutza mea va fi alba cu un trandafiras visiniu si al fel vor fi cosuletele pt cocarde. Marturiile le fac din tule alb cu funditza visniu/ grena si invitatiile la fel vor fi.
Ce parere aveti?
Dilaural
floarea de colt spune:
draga mea...grena-ul,bordo-ul,si visiniul..sunt colori la moda anul acesta....o sa fie f frumos totul...bafta...
dilaural spune:
quote:
Originally posted by floarea de colt
draga mea...grena-ul,bordo-ul,si visiniul..sunt colori la moda anul acesta....o sa fie f frumos totul...bafta...
Asta chiar n-o stiam, dar acum ca mi-ai spus chiar ma bucur. Nu acesta fusese motivul... dar vad ca iese bine!
Mercic si pupic mult!
Dilaural
pisu_miau spune:
frumos, dar de ce nu incerci diverse tonuri de grena. Adica de la rosu inchis pana la maron se gasesc tot felul de visiniuri . Daca lasi doar asa alb-visiniu totul mie una mi se pare cam monoton . Sau sunteti fani Rapid? Noi facem pe roz cu alb dar am ales diverse nuante de roz si alb. De la crem pana la alb, de la fucsia pana la baby pink .
Poti vedea o parte din chestii in semnatura, la pozele mele .
apropos de aruncat, eu imi voi pastra buchetul daca va fi asa ca al Iuliei Albu pr crini insa, si il voi arunca pe cel de la cununie care cu siguranta o sa fie din margarete olandeze bleu cu albastru .
chiar de-ar fi fost rotund cel de mireasa tot nu-l aruncam...iar de cerut inapoi mi se pare lipsa de bun simt.
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
minou spune:
dilaural
parerea mea o stii...imi place mult visiniul si combinatiile pe care le-ai gandit sunt foarte frumoase si de efect...ideea cu buchetul in aceeasi combinatie de culori e interesanta.
Succes in continuare si miresicilor.
dilaural spune:
Iti dai seama ca vor fi mai multe nuante ca oricat m-as stradui tot n-am cum sa nimeresc toate obiectele mentionate pe aceeasi nuanta... Nici daca le vopsesc... Si mai multe tonalitati sunt mai interesante...
Noi suntem stelisti ... dar sincer cred ca rosu-albastru era cam prea mult pentru o nunta...nu?????