Buchetul miresei

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ellamiss si mie mi se pare greu buchetul de care zici tu si eu vreau trandafiri albi cu ierburisi legati cu o panglicutza verde sa stii ca arata super dar eu zic ca iti ajung 9 max 11 trandafiri da oricum cand mergi la florarie iti zic si vanzatoarele de acolo cum sa faci sa iasa mai bine
sa stii ca e buna si ideea kreliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Eu am fost azi la florarie sa ma interesez de flori si am vazut un buchet numai din trandafiri ,rotund,nu era exagerat de mare,normal, si avea 21 de trandafiri.Dar nu mai avea ierburi sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ela, un buchet de 15 trandafiri albi este superb si nicidecum prea mare!
Dar, atentie mare, un astfel de buchet se lucreaza pe stilul spaniol ca sa spun asa, adica cozile sunt lasate mai lungi, buchetul este mai degraba inaltut, trandafirii sunt asezati cupa langa cupa fara nici un fel de verdeata intre ei. Pe margine se inconjoara cu un rand de frunze de trandafir iar manerul se prinde cu o panglica de tul, organza sau satin. Iti pot trimite o poza cu un astfel de buchet daca vrei. De fapt acesti tip de buchet nu se poate lucra decat din min 15 trandafiri.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eh, eu chiar nu am respins ideea unui astfel de buchet, insa am zis c-ar fi mare daca mai pui si altceva printre flori...asa mi s-a parut mie, pentru un buchet de mireasa. Pentru cununia civila mi se pare adecvat. Daca insa n-are nici un fel de ierburi, atunci votez si eu pentru 15 trandafiri in stil spaniol la buchetul de miresica...adevarul e ca se vad misto cupa langa cupa...bogatie in toata regula!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Ce stiti de floraria Amazon ? Ati fost pe acolo? ca eu am un pliant si arata fosrte bine buchetele.Pina la urma unde faceti buchetele si luminarile? Am mai fost la Dalmi in P-ta Amzei dar nu prea mi-a placut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by loredana76

Ce stiti de floraria Amazon ? Ati fost pe acolo? ca eu am un pliant si arata fosrte bine buchetele.Pina la urma unde faceti buchetele si luminarile? Am mai fost la Dalmi in P-ta Amzei dar nu prea mi-a placut nimic.

http://community.webshots.com/user/loredana76100

iubita, noi, de obicei cumparam de acolo. Ultima oara am fost acum vreo luna, am cumparat un buchetel din vreo 5 gerbera. Mi l-a invelit in hartie creponata (mi-a dat sa-mi aleg eu culoarea - am vrut roz ), mi-a mai pus niste ierburi din alea ascutite printre ele, o fundita adecvata si cam asta a fost tot. Simplu si dragut. Chiar mi-a placut. Plus, tipa de acolo a fost la fel de draguta. Iar florile, din ce am vazut, erau proaspete. Acum, nu stiu sa-ti spun cat de mari maestri sunt la buchete de miresica si lumanari. Dar, banuiesc ca, fiind de ceva timp pe piata, au experienta si nu-si permit sa dea gres. Eu ii voi trece sigur pe lista mea de optiuni

PS. cred ca avem acelasi pliant , de la targ, nu?

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Buna.Cred ca am sa trec pe la ei,dar te rog spune-mi mai exact pe unde e.Inspre Calea Mosilor ,ca sa nu bijbii prea mult .Adresa e Tunari nr. 1.Pliantul il am de la tirg si buchetele din pliant sint mai deosebite,dar ma gindesc sa nu fie copiate de pe internet ,ca am vazut la mai multe firme de organizari nunti,ca au cam aceleasi poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinderella spune:

Buna fetelor!
Ma alatur si eu discutiei despre buchete, ca "problema" cu rochia e aproape rezolvata, asa ca acuma ma framanta buchetul :)
Eu voi avea rochia de culoarea untului si ma gandeam sa imi fac un buchet din trandafiri rosii, ca sa fie in contrast. Acuma am vazut buchetele gasite de voi pe diverse site-uri si ma gandeam sa fac o combinatie de culori: trandafiri rosii cu crem (am vazut si rosu cu galben si cu portocaliu...). Dar eu am nunta in septembrie si pana atunci probabil ma razgandesc de inca vreo 10 ori.

Cum e cu buchetul de la cununia civila si cea de la biserica? Eu le voi avea pe amandoua in aceeasi zi, si chiar as vrea sa fie una dupa alta si apoi sa mergem la restaurant, sa nu fie pauze de cateva ore intre ele...
Si atunci ar trebui 2 buchete?

Si mai vreau sa va intreb ceva: voi va puneti manusi? Ca eu nu m-am hotarat inca, nu prea stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

ralucah , te rog si eu ceva ca vad ca stii mai multe. Eu am nunta in vaslui si alea saracele sunt cam paralele ; eu am nunta pe 23 iulie si ma duc in iunie sa-i duc poze cam cum vreau luminarile ornate sa fie: eu am zis cam 13 trandafiri albi cu floarea miresei. Eu stau in Iasi si aici imi voi face buchetul miresei in iasi ca sa nu am surprize in rest tot ce tine de flori am vorbit cu o tanti in vaslui. Numai ca incerc sa gaesc peste tot niste poze cam cum vreau sa arate ornate luminarile ; nu stiu cum sa-i explic ca vreau totul natural fara nimc artificial. Nu prea stiu sa-i explic cum se cheama frunza aia care inconjoara buchetul ca sa faca comanda

http://www.splendor.ro/bucheteMireasa2.htm#josP (modelul e ala de 650.000)

Buchetul vreau sa mi-l fac din frezii si trandafiri
Sper sa mai gasesc poze pe aici sa-i duc sa vada. Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Eu pina acum m-am sucit si rasucit de multe ori, da` vad ca de vreo trei saptamini ma tine cu buchet portocaliu din trandafiri, rotund si fara ierburi, asa ca momentan pe asta mi-l doresc, tocmai de aceea lui iubi i-am luat cravaata cu portocaliu..si tot asa va fi si cocarda lui. Parintilor m-am gindit sa le pun trandafiri rosii, iar nasu va avea crem pentru ca nasa vrea buchet crem.

Am si eu o intrebare bratara pentru domnisoara de onoare pe unde gasesc???

Mergi la inceput