Cocarde

Cocarde | Autor: alehiam

Link direct la acest mesaj

fetelor, vreau sa-mi spuneti si mie ce fel de cocarde sa pregatesc, de cate tipuri?
stiu ca trebuie pentru invitati de un tip, apoi pentru mire, nasi, parinti, cavaleri si domnisoare de onoare... am uitat pe cineva? si mai am o intrebare trebuiesc sa fie diferite cele pentru mire, nasi, parinti, etc.

nu am cu cine sa ma sfatuiesc si de aceea va intreb pe voi.

si inca nu m-am hotarat daca le vreau naturale sau artificiale, sau si si

va pup

Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo

http://community.webshots.com/user/malynskaya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

In general, cocardele pentru socrii, frati/surori (calaleri si domnisoare) si nas sunt diferite de cocardele restul invitatiilor. Eu cred ca voi opta pentru unele naturale pentru ei, buchetel pt nasa (nu tot cocarda, cum am mai vazut la alte nunti), iar daca voi avea si fetite d-re, poate le voi lua un buchetel micut , iar pentru restul invitatilor, niste cocarde normale, artificiale, mai dragutze, nu prea mari, nu-mi plac palestile alea imense....vreau ceva simplu.
Cred ca si cocardele pentru mire, nas, parinti, etc, trebuie sa fie diferite; eu as vrea pentru mame - rosii, pentru domnisoarele cele mari - roz, pentru cavaleri, tati si nas - albastre, iar pt mire - alb.
Cat se va concretiza din ideile mele.....vom vedea!
Daca bineinteles, optezi tot pentru cocarde artificiale si la parinti, cavaleri, domnisoare, etc., ar trebui sa le iei diferite fata de restul invitatilor, poate chiar diferite pentru fiecare in parte. Te-am zapacit, nu-i asa???
si eu!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Pai acum depinde de fiecare...
Uite de exemplu eu am optat pentru cocarde naturale (trandafiri) pentru mire, nasi si parinti iar pentru restul invitatilor cocarde artificiale (un trandafiras micut... ceva finut).
Daca trebuiesc cocarde diferite pentru mire, nasi?... Habar n-am... La noi vor fi trandafiri... poate doar culoarea va fi diferita.

Casa de piatra!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Eu o sa iau cocarde din flori naturale pentru parintzi, pentru mire shi pentru cavaleri.Pentru domnishoare ash vrea sa iau buchetzele de mana tot din flori naturale.
La restul invitatzilor cocarde artificiale, pe care le voi face chiar eu.
La ultima nunta la care am fost cocardele din flori naturale erau facute la fel pentru totzi.Adica cate un bobocel de trandafir shi floarea miresei.Difereau doar culorile.Eu ash vrea totushi sa inlocuiesc trandafirii cu orhidee.arata foarte bine.Poate daca nu voi purta manushi, imi voi face shi eu un buchetzel de mana din orhidee.Voi ce idei avetzi?
pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

multumesc mult de ajutor...

cred ca o sa incerc sa merg pe varianta si naturale si artificiale.

artificiale pentru invitati, tot asa cum zice bibyrox, ceva finut si dragutz.. sa vedem insa daca o sa gasesc ceva care sa-mi faca cu ochiul.

naturale pentru mire (o floare din buchetul meu - probabil trandafir alb), nas (probabil o floare din buchetul nasei), parinti si cavaleri + dre de onoare (o sa ma mai gandesc)

pentru toate

P.S. nu mai zapacit krelia deloc ... chiar mi-au placut o parte din ideile tale (seamana un pic cu ce aveam si eu in capsor)

Dumnezeu i-a dat sperantei o sora: ea se numeste amintirea - Michelangelo

http://community.webshots.com/user/malynskaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna!
eu vreau cocarde la fel pentru toata lumea si nu vreau sa fie naturale, pur si simplu mi se apr sinistre cele naturale cand se ofilesc in piept!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Daca trandafirii sunt proaspeti, nu cred ca se vor ofili atat de repede si oricum, dupa vreo 2-3 ore maxim, nu-l vad eu pe ginerica sau pe nas si tati sa mai stea cu sacoul pe ei, ca sa se vada cocarda....daca ni se par mai rezistente, putem alege crizanteme din alea micute, colorate, parca olandeze le zicea, nu stiu sigur, dar au petalele foarte subtiri si ascutite. A fost doar o sugestie pentru cele care vor flori naturale.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu as vrea pt nasi mire frati surori scori samd deci neamuri flori naturale si pt ceilalti artificiale ceva tot frumos si finutz
dar oare nu s-oa supara ceilalti ???nu stiu ma gandesc si eu ...poate s-or simti jigniti...exista aceasta posibilitate???

Mergi la inceput

nushulica, in nici un caz!!!! Asta sa fie ultima ta problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor - eu am avut toate cocardele naturale si nu s-a ofilit nici una! ba chiar au rezistat pana a doua zi seara cand au inceput "sa dea semne de oboseala".
pentru mire, nasi si socri am avut cate un trandafir frumos aranjat si decorat (se vede in una din poze in linkul din semnatura). pentru invitati am avut crizanteme (din acelea olandeze de care zicea krelia). cele care mi-au ramas au stat in cosulet si nu s-au ofilit decat dupa vreo doua zile...
floraria care s-a ocupat de toate florile noastre le-a adus direct la crowne si le-a tinut la rece pana cand am plecat la biserica.
asa ca daca vreti cocarde naturale, nu va fie frica. dar grija mare cu cine le lucrati.

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna miresici,
Si noi tot naturale vrem pt toata lumea. Eu mi-as dori pt toti invitatii la fel pt ca pentru mine toti invitatii sunt la fel de importanti, dar 'al meu' vrea pt nasi, socri ceva diferit. Asa ca pt mire o sa fie un trandafiras galben din buchetul meu, pt nas rosu si pt socrii.... nu stiu ce culoare. Pt restul de invitati cred ca o sa luam crizanteme olandeza micute+floarea miresei.

Mergi la inceput