...sa-i vina menstruatia la 24, 25 de zile? Si dureaza doar 3 zile.
Mie, de cand am renuntat la anticonceptionale, adica de 5 luni, imi vine menstruatia ba la 24, ba la 25 de zile. Mi se pare prea devreme.
Oare este normal? Ce-i drept ca niciodata nu am avut un ciclu regulat, din contra imi venea prea tarziu (la 30, 34 zile).
Oricum am sa merg peste o luna la consultatie dar pana atunci vroiam sa stiu parerea voastra.
eu am citit ca e normal sa-ti vina īntre 24 si(parca) 36 de zile. daca iti vine regulat asa si dureaza numai 3 zile...de ce te plāngiii? pe mine mä tzine cāte 7 zileee si mä doare de mor
zi merci la pilulele alea
päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai cāstigat!
Hahaha, aceeasi problema o am si eu... Am intrerupt in august pilulele, si de atunci o tot tin la 24-26 de zile... de parca tot timpul sunt pe stop, altceva nu mai stiu!!! Cred ca e tot vreo dereglare hormonala, la doctor n-am ajuns nici eu, poate imi spui si mie ce-a zis doctorul tau, cand ajungi la el?!
Multa sanatate!
mirela
Mai, spre rusinea mea, am ajuns la doc. luna trecuta dupa nici mai mult nici mai putzin de 13 ani! Si... Am o avut, cica, o simpla dereglare hormonala sau o micutza raceala... Nu mi-a dat nic', dar atentzie, pe mine, in afara ca mi se dereglase luna trecuta, nu m-a durut nimicutza, n-am avut deci in rest nimic. Mai bine ducetzi-va la doc.!
o mamica fericita
PS: eu n-am luat pilule niciodata
Eu am avut toata viata menstruatie la 24-25 zile. Tine in jur de 5 zile. Nu are legatura (in cazul meu) cu anticonceptionalele. Si oricum nu are legatura cu capacitatea de a ramane insarcinta. Eu sunt acum in luna a 9-a.
Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau Ana nastere usoarä si toate cele bune ********
multa sanatate
oana
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai cāstigat!
Lungimea ciclului nu este la fel la toate femeile.Ciclul de 24-25 zile e considerat un ciclu normal,cel de 21 zile,unul scurt,iar cel de 30-35 zile,unul lung (ca si in cazul meu).
Daca te deranjeaza,poti discuta asta cu doctoru tau.Desigur,nu strica sa ai facute dozarile hormonale,sa stii daca e vreo dereglare sau asta chiar asta-i lungimea ciclului tau.
Sanatate maxima.
si io tot 24-25 de zile. De cand ma jtiu . Am luat o singura data pils...fro 3 luni. Atat!
Luizax