eu cred ca nu e suficient doar sa discutam, acum e campanie electorala, in curand mergem la vot: alegem primarul general.
de la primarie se pot directiona problemele spre alte foruri, sau se pot rezolva cu bunavointa.
hai sa nu lasam lucrurile asa si sa facem concret ceva.
cum multa lume nu va misca un deget mai mult decat sa hraneasca din cand in cand acesti nenorociti de caini, sau altii ii vor huidui sau mai rau omora, e cazul sa apelam la cei care chiar au autoritate, pt ca noi discutand aici nu facem nimic.
eu sunt de aceeasi parere ca si guestus: colectati ,deparazitati, testati si daca dupa doua saptamani nu li se gaseste adapost eutanasia. daca se gaseste cineva sa-i ia, abia atunci sa se faca castrarea, pt ca am inteles ca asta e partea ce mai scumpa. deci sa nu se irseasca banii degeaba.iar iubitorii de animale sa aiba ocazia sa viziteze de mai multe ori pe zi tarcurile unde sunt inchisi si sa vada cum sunt tratati si , sper ca in cele mai putine cazuri, eutanasiati.
scuze, dar e ultima solutie.
cei care-i iau acasa, pe cuvant ca vor avea grija de ei sa fie verificati din cand in cand sa se vada daca nu s-au plicitisit de "noii prieteni" si i-au lasat in strada. daca da atunci sa fie pedepsiti prin amenzi.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina