Mamici din Arad...???!!!(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Eu nu stiu ce am ca nu am nici un chef de nimic..........astenia bat-o vina!
In rest bazucu meu a facut azi diaree!De la ora 6 pana la 10 a facut kk de 3 ori! I-am fiert orez si a papat un pic asa fara zeama(ce a ramas dupa ce i l-am trecut prin sita). Ii dau cand se trezeste si zeama cu el pasat...i-am facut si ceai de menta......sper sa ii treaca repede......!
Clau cum e Raul?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, Raul e bine, n-a mai facut febra, dar cum zice si Magda ii mai dau antibiotic pana maine...si eu l-am tratat ieri pe Raul cu orez si banana si azi a facut kk normal Oare Alesio de la ce face??Sanatate multa ii doresc!

Magda, mor cand te aud ca vorbesti de casa Cum merge scoala?
Sa stii ca si eu am auzit multe lucruri nu tocmai bune despre step by step Am o cunostiinta care a dat fata la step by step si ii innebuneste pe copilasi cu lectii...nu e de ajuns ca fac lectii dupa 12 pana la 4, le mai da si teme acasa...parerea mea e ca e mult prea mult

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Acum am vazut ca Magda l-a felicitat pe Raul!

Multumesc frumos de urari, esti o dulce!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Fetelor,a venit primavara,dar de saptamana viitoare am auzit ca se face iar frig.Ce stiti despre vreme?

Clau,Ioana,ce va fac copilasii,ami sunt bolnaviori? Insanatosire rapida!

Magda,cum lucrezi saptamana viitoare? Dupa masa ma refer.

Ce m-am enervat cu Dragos!!!! Pana am vorbit eu la telefon mi-a golit jumatate din detergentul de vase in chiuveta si mi-a scos o gramada de carti din raft. Si nu ar fi prima data!!!!
Acuma da TV la maxim.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

LA MULTI ANI RAUL!

Sa cresti mare,cuminte,sa fii sanatos si sa le aduci parintilor multe,multe bucurii.
Multi,multi anisori de-aici inainte!

P.S. Clau,cand chefuiti,sambata?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

ALina, multumim de urari! De maine incepem, dar petrecerea va fi sambata si de aceea maine si poimaine imi iau liber de la ...ma iertati, nu??? Va servesc si pe voi cu ceva bun, dar numai cand le voi termina, bine??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI RAUL

Sa cresti mare, sanatos (dar nu neaparat cuminte) si sa fii bucuria parintilor tai!!!!!!!Iar voi Clau si Clau sa va bucurati de el!!!!!

Pupici
!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor,nasol cu vremea asta,la noapte poate sa scada pana la -2 si numai de marti-miercuri noaptea va fi cald.
Alina sunt libera saptamana viitoare, dar sa nu-mi spui ca veniti la noi ca nu pot sa cred!Doar luni s-ar putea sa fiu plecata la Timisoara pana marti dar inca nu e sigur, luni dimineata aflu.
Azi n-am chef de nimic,trebuie sa calc, sa fac papica si am un chef...
pupici la toate

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Raul! Sa fi sanatos si fericit si sa le aduci parintilor tai doar bucurii!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

RAUL. SA CRESTI MARE SI VOINIC.
CLAU SA VA BUCURATI DE EL SI EVENTUAL SA-I FACETI UN FRATIOR.

VA PUP.

Mergi la inceput