Nerecunostintza rudelor apropiate

Nerecunostintza rudelor apropiate | Autor: mamaluidavid

Link direct la acest mesaj

Simt ca explodez de nervi daca nu ma descarc!
Soru-mea ma omoara! Eu am ajutat-o destul de mult,atat cat am putut si eu dar nu i-am cerut niciodata nimic in schimb si nici nu o sa ii cer ,doar sa ma respecte si sa imi respecte dorintzele.Care vorba intre noi sunt foarte simple si foarte rare.Dar credeti ca se poate????
Eu acum sunt departe de casa,dar inainte de a ma stabili aici am lucrat pe afara si mi-am facut cat de cat un rost.De care eu nu ma pot bucura pentru ca nu mai locuiesc in tzara.Dar nu imi pare rau.Asa ca toata agoniseala mea am lasat-o in favoareaa ei,deh sangele apa nu se face.Printre toate se numara si o masina la care eu tin foarte mult.Nu este o masina scumpa,un golf amarat si vechi dar la care eu tzin foarte mult si pentru care am muncit foarte mult. Am lasat-o pe ea sa se foloseasca de el ,normal.Numai ca numai ea nu se foloseste.Mai mult prietenul ei,viitorul ei sot.Dar nici asta nu ma deranjeaza.
Acu vreo cateva luni,vorbind cu o prietena pe chat imi spune asa printre una alta ca l-a vazut pe fostul meu prieten conducand masina mea.Sora mea are propria afacere si x-ul lucreaza pentru ea inca de cand eram impreuna.Am simtit ca iau foc dar am incercat sa ma temperez pentru ca eram si sa nu ii fac rau bb-lui.Am vorbit cu soru-mea si i-am spus frumos ca ma deranjeaza foarte tare,ea a spus ca nu stie nimic,probabil prietenul ei i-a dat masina fara sa stie ea.Mi-a promis ca nu se mai intampla ,chiar mi-a spus ca imi da dreptate si ca si pe ea ar deranja-o.
Astazi,vorbind cu aceeasi prietena pe chat ma intreba :"auzi masina mai este a ta,ca ieri iarasi l-am vazut pe...(x-ul meu) conducand-o"
Spuneti si voi!
Normal ca m-am enervat,de data asta de-a binelea,am sunat-o pe soru-mea sa o iau la rost la care ea imi spune:"pai numai ieri".I-am spus ce am avut de spus si i-am inchis telefonul
Acum imi pare rau pentru iesire dar zau ca m-am saturat.
Asa imi vine sa vand masina dar tzin atat de mult la ea si cand mai merg in tzara mai am si eu de mers pe ici pe colo si tare greu e fara masina!
Ca sa nu mai spun ca pana acum mi-a spart masina de 2 ori,din inconstientza lor ca era locul de parcare ocupat si au lasat-o pe unde a dat Dumnezeu.
Parca mi-e un pic mai bine acum ca m-am mai usurat.
Daca vreun moderator considera ca locul subiectului nu este aici,va rog sa il mutatzi,altundeva nu mi-a dat prin cap sa il deschid.
Stefania si David(24 dec 2004)