Gratuitate la analizele de laborator

Gratuitate la analizele de laborator | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Doresc sa stiu daca analizele de laborator pentru gravide sunt gratuite.Mentionez ca sunt platitoare de CAS, am trimitere de la medicul de familie, si la toate laboratoarele mi se spune ca nu mai au fonduri nici pentru garvide si sa incerc sa revin peste vreo doua saptamani. Este normal? Platesc lunar milioane la CAS si nu primesc absolut nimic de la ei. Multumesc de ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Da,ai o mare parte din analize gratuite,chiar si ecografii,trebuie sa soliciti medicului de familie sa-ti dea trimitere gratuita. Multi nu considera de la sine inteles acest lucru . La fel ai gratuitate si pentru medicamente (nu chiar toate). Intreaba cu tupeu ca platim pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mi-a dat trimitere gratuita.Dar toate laboratoarele imi spun ca nu mai au fonduri.Am sunat si la CNAS Cluj la un tel verde...si surpriza...raspunde un robot care te roaga sa prezinti problema pe care o ai, adresa, numele si un numar de telefon...si ca o sa te sune ei inapoi.Si nu mai suna bineinteles. Este bataie de joc. As prefera sa nu mi se mai traga din salar CAS ca nu primesc nimic de la ei.

Probabil va trebui sa ma duc sa-mi platesc analizele ca nu pot sta pana ce ei elibereaza alte fonduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

la un spital ai incercat?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Da am incercat la Spitalul din localitate (defapt este policlinica spitalului) si mi-au spus ca nici ei nu au fonduri.Doar daca m-as interna vreo doua zile.Dar asa...multumesc nu.M-am hotarat sa merg luni dimineata si sa mi le fac la un laborator in oras si sa le platesc. Nu mai pot astepta doua saptamani.

Mergi la inceput