Rezultat ecografie la Unirea Medical Center

Rezultat ecografie la Unirea Medical Center | Autor: roxette

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stiu ca va-m zis ca mi-am facut programare la Medsana pentru morfologie fetala, dar intre timp am mai citit mesajele voastre si l-am gasit pe al Adinei in care spunea ca ea a fost multumita si de Unirea Medical Center, unde era si mai ieftina echo 500.000 fata de 750.000 la Medsana. Asa ca m-am programat la Unirea la dr. Iosup Danut si ieri am aflat in sfarsit: E BAIAT!
O mare surpriza pentru mine pt. ca alt doctor la care mai fusesem pentru echo imi spusese ca s-ar putea sa fie fata, dar m-am obisnuit repede cu gandul. Acum trebuie sa gasim un nume de baiat... ma mai gandesc.
Ecografia a fost asa cum mi-am dorit eu sa fie adica foarte completa, i-a masurat tot ce trebuia masurat si mi-a spus ca colul masoara 4 cm, ceea ce e mai mult decat speram eu... e foarte bine. Mi-a aratat pana si buzele si nasucul si ochii (cineva m-a intrebat cu cine semana ). Si talpitele si manutele si are toate degetele de la maini si de la picioare . A fost si Mihai (sotul) cu mine si el a vazut mult mai bine ce e acolo, eu nu prea. Unde mai pui ca mai si sughita (bebe), asa a zis doctorul.
La inceput dr. m-a intrebat ce-mi spune mie feeling-ul de mama: baiat sau fata? Eu am zis: fata. S-a mai uitat el acolo si-mi zice: e fata. Eu: eram sigura! Ce bine! Numai ca Mihai avea o "mica" nelamurire: cum v-ati dat seama ca e fata domnule doctor? Doctorul: cum nici pana la varsta asta nu stii care e diferenta dintre un baiat si o fata? Ha ha ha, ce-am mai ras de el! Ei bine, dupa cateva secunde ii arata dr. lui Mihai ce vazuse acolo si ii zice: uite, e baiat! Acum radea doctorul de mine. M-a pacalit, si m-a intrebat daca sunt suparata ca e baiat. Ei, nici chiar asa... Nu sunt suparata. Mihai nici atat, va dati seama.
Mi-a spus ca e un baietel dezvoltat normal si ca o sa nasc in prima jumatate a lunii iunie. Am vazut si cordonul ombilical si placenta care are o grosime de 19 mm. Aaaa, si am si dovada ca e baiat in poza . Concluzia e ca mi-a placut cum s-a purtat doctorul si mi-a placut ca am iesit foarte lamurita de acolo. Acum pot sa stau linistita.
Mai vorbim si multumesc inca o data pentru informatii. Inca ceva: dupa 15 februarie cei de la Unirea Medical Center isi maresc tarifele. Nu stiu cat va mai fi o ecografie.
Bye

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hihi, Bravo! Sa iti traiaska "fata" cu putzulika !
Interesanta povestirea, si eu sunt arondata prin intermediul sotului meu la Unirea Medical Center si chiar ma interesa cum lukreaza akolo. Ia zi-mi daca shtii, acel dr este singurul care face ecografii?
Multa sanatate si nastere usoara daca nu mai vorbim...

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Nu stiu daca e singurul dr. care face ecografie acolo. Poti suna la tel: 3271189 si iti vor da toate informatiile de care ai nevoie.

Roxette

Mergi la inceput