Sa il cred?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alma/alma.jpg)
alma spune:
Libelula, nu te-o fi cuplat cu fostul meu? L-am dat afara din casa, de fapt, nu e chiar dat afara pentru ca stia de 3 luni ca nu mai vreau sa fim impreuna si el tot nu voia sa plece. Nu avea unde sa se duca si nu voia sa-si cheltuie banii pe chirie. Asa ca tragea la mine ca la hotel, sa faca baie, sa se schimbe si sa doarma.
Acum a plecat, slava Domnului, poate a gasit o alta iubita cu casa, cine stie?
http://community.webshots.com/user/freediaro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
stii vorba aia: "in dragoste si la razboi..."; cu alte cuvinte, daca el merita, nu trebuie sa ai nici un fel de scrupule; eu intotdeauna am preferat sa regret (eventual) ca am facut ceva decat ca n-am facut!
si prin urmare m-am "cunoscut" mai bine cu actualul meu sot in timp ce el se chinuia sa o faca sa inteleaga pe "fosta" ca nu au nici un viitor impreuna; fosta cu care intr-o vreme am fost chiar aproape amica, pentru ca ne intalneam uneori in acelasi cerc de prieteni. Deci noi suntem un caz clasic de amici deveniti iubiti...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad
(23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON – poze noi cu …NOI
![](images/user_woman.png)
cesrob spune:
Pai daca spune ca nu mai doreste sa fie impreuna cu fosta prietena de ce locuieste cu ea? O relatie presupune, printre altele si sinceritate. De ce nu-i spune ca nu mai doreste continuarea relatiei? Ce-l opreste? A fost dat afara de doua ori. Nu cumva el doreste continuarea relatiei mai mult decat ea? Ce sentimente mai are pentru ea? Daca ar dori cu adevarat sa fie cu tine ar intrerupe relatia cu fosta prietena indiferent ce ar fi. Nu cumva vrea sa o faca pe ea geloasa folosindu-se de tine(nu cunosc persoana, nu stiu ce caracter are)sau vrea o "rezerva". Ce fel de caracter are daca incepe o relatie inainte sa o incheie pe cealalta. Cum de prefera sa petreaca timpul cu ea si nu cu tine? Tu asa ai proceda? Daca da atunci inseamna ca va potriviti si nu poti sa emiti pretentii.
simina2005 spune:
Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti, nu inimi, pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.
Incredere deplina nu trebuie sa ai decat in
![](intelept.gif)
In rest toti suntem oameni
![](sieu.gif)
Simina
![](mamica.gif)
![](huta.gif)
danyelana spune:
Cred ca tu ai luat deja o decizie din moment ce nu ne mai scrii ca sa ne pui la curent. Suntem alaturi de tine si te sustinem.
Curaj
Dumnezeu sa ne ajute la toti