Bioenergie?
Vreau sa va intreb ce parere aveti despre bioterapeuti. Am un chist ovarian mare care se pare ca nu vrea sa dispara si cineva mi-a recomandat bioterapia.
Are cineva vreo experienta?
Claudia
Raspunsuri
apisica spune:
Eu nu am experienta in tratament cu bioenergie dar din ce am citit, este tratabila problema ta si prin bioenergie, si prin acupunctura si prin homeopatie.
Si eu sunt interesata de tratament cu bioenergie dar nu pentru mine ci pentru un copil cu probleme. Am intrebat si mi s-a spus ca este tratabil cu succes. Afla care sunt cei mai buni in domeniu si pune-le intrebari.
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
tora97 spune:
eu am apelat la un bioenergoterapeut... am inceput la a o trata pe Thea de un asa zis astm tirit vreo 5 ani. Dupa atitia ani de tratamente si pungi de medicamente bagate in copil, Thea s a insanatosit in citeva luni.
Apoi am urmat eu la rind.... nu pentru vreo afectiune speciala (caci multumesc lui Dumnezeu sint sanatoasa), ci asaaaa un "periaj" general.
Fetita cea mare (un exemplu) Ioana, varsa ori de cite ori avea de facut un drum cu masina. Da' varsa la greu... A bibilit o omu, i a provocat instantaneu vreo 2 reprize de varsaturi si de atunci totul este ok. A fost si in Turcia si n a mai avut nimic
Noi mergem in continuare la acest om.Am ramas prieteni.
A, si atunci cind l am cunoscut, cind mi a insanatosit o pe Thea mi a spus ca a ajutat f mult si faptul ca eu am crezut in el si in faptul ca Thea se va face bine.
Cit despre problema ta stiu ca se poate repara
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
light spune:
Si eu, desi la inceput nu prea eram convinsa ca se va rezolva ceva si primisem sfaturi de genul:"ai grija ca dai banii degeaba"Am fost la vecina fratelui meu, o doamna bioenergoterapeut foarte de treaba. Aveam niste chisturi la san descoperite prin mamografie.Am facut cam 10 sedinte imbinate cu masaj si am facut in paralel si un tratament naturist si am folosit si unguentul dat de medic.Dupa vreo 3 luni cand mi-am facut ecografia mamara, nu se mai vedea nimic dubios la sani, nici un chist. Mai stiu ca tipa o vindecase pe o femeie de cancer uterin sau ceva de genul asta.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
TweetyGeo spune:
Nici eu nu credeam in vindecari de genul asta, dar am o prietena care are un defect la picior: e mai lung si-l duce putin taras si intr-o parte. A fost la un bioenergetician si dupa cateva sedinte s-a vazut clar ca-l ridica mai mult decat inainte si-l ducea mai drept. Chiar a inceput sa i se dezvolte muschii. Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam. Eu cred ca e o minune de la D-zeu si daca nu crezi cu adevarat nu te vindeci.
Tweety
clau25 spune:
Multumesc de raspunsuri.
Am fost aseara la un bioterapeut.. Nu pot sa va spun de ce, dar nu mi-a prezentat incredere. Acum nici nu stiu daca sa mai merg sau sa renunt. Stiu ca daca nu crezi in chestiile astea e slaba sansa de vindecare, cel putin asa se spune.
Printre altele, nu mi-a placut pentru ca mi-a cerut cam mult (parerea mea) pentru sedinta (mi-a cerut cam dublu fata de cat ma asteptam). Nu e vorba de bani, ci de gest. Dar n-a fost numai asta. Sincera sa fiu, habar n-am ce sa fac. Probabil ca ar trebui sa ma operez si gata. Mi-e frica de natura chistului si poate n-ar trebui s-o tot lungesc. Fac in paralel si un tratament homeopat, dar stiu si eu.. Poate ar trebui sa fiu mai increzatoare daca vreau sa ma vindec.
E tare curios, sunt o fiinta extrem de rationala de obicei, dar de cand cu chistul asta parca am cam luat-o pe carari. Sunt tare confuza si parca mi-e greu sa ies din impasul asta.
marius spune:
1. Bioenergia nu se masoara in bani.
2. Prima problema pe care o vad eu la tine este de natura psihologica deci parerea mea este ca trebuie sa gandesti altfel, sa ai mai multa incredere in tine.
3. Bioenergia ajuta dar nu substituie. Minunile sunt in primul rand in noi in fiecare, uneori insa trebuie ajutate un pic.
4. Personal cred ca daca exista o problema care se rezolva in mod eficient chirurgical e bine sa fim realisti si sa vedem aspectul medical asa cum este el cel mai eficient. Dar nu uita de punctul 2.
Parere personala.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
clau25 spune:
Marius,
1. Stiu ca bioenergia nu se masoara in bani. Insa cred ca e important sa ai incredere in cel cu care interactionezi, asa cum e important sa ai incredere si in medicul care iti face eventual operatia. Si exista o intuitie undeva.. Si intuitia asta are de multe ori un efect covarsitor cand e vorba de incredere in cineva sau ceva.
2. Ai mare dreptate. Am aceasta problema si se pare ca bajbai si inca nu pot sa o rezolv.
3. Ai dreptate si aici, voi incerca sa ma ajut si eu rezolvand punctul 2.
4. Am vrut sa incerc mai intai un tratament alternativ. Dar daca nu va iesi, va trebui sa recurg la solutia chirurgicala.
Multumesc pentru punctul 2. Daca vad scris negru pe alb, parca devine mai clar faptul ca aceasta problema trebuie sa o rezolv mai intai.
adusca spune:
Subscriu mesajului scris de Marius, hahaha, tot parere personala![]()
Daca te hotarasti sa apelezi la un bioenergoterapeut, ai grija sa fie unul bun, care stie ce face. Eu am apelat imediat dupa revolutie la unul pentru tratarea migrenelor....omul era incepator si era in faza de experimente, am avut manifestari secundare care m-au intors pe dos....daca as fi povestit atunci unui psihiatru ce simt, m-ar fi internat lejer la aia fara clanta. Intre timp am incercat sa ma documentez si sa-mi explic fenomenul....am o pregatire tehnica la baza, deci sunt cu picioarele bine infipte in realitate si a trebuit sa gasesc o explicatie logica la manifestarile "ciudate" prin care treceam. (hahaha, mi-aduc aminte ca am apelat si la profesorul meu de DCE din facultate, un tip extraordinar de destept...era instrunctor de yoga, practicant de 7 ani, de fapt asta ii salvase viata,suferise de o boala incurabila si nimeni nu-i daduse sanse, se pare ca asta a fost salvarea lui....cand i-am povestit simptomele se uita la mine ca la izbavirea si mantuirea, nu numai a lui,ci si a intregului oras, ba chiar si a imprejurimilor
....mi-a zis ca am activata energia kundalini si daca o pot controla pot misca si muntii din loc, daaaaaaaaaaaaaaaaar sa am mare grija ca ma voi astraliza----astralizare,corpul energetic paraseste corpul fizic si o ia la plimbare------si sa nu cumva sa parasesc sistemul solar pentru inceput. Va dati seama ce fata am facut, oricum omul era oleaca dus.)
Practic ce se intamplase? Respectivul bioenergoterapeut poseda intr-adevar o energie foarte mare, dar nu stia exact cum sa o canalizeze asupra pacientului, asa ca mi-a rascolit tot sistemul meu energetic si mi l-a intors pe dos. A durat cam doi ani sa-mi revin....migrenele le-a tratat, ciuciu![]()
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
xenocid spune:
Va rog frumos nu mai vanturati cuvinte precum minune sau miracol la orice infuzie de ciubotica cucului.
Miracol e atunci cand castigi la loto fara sa joci.
Alin
*Ex astris, Scientia*
clau25 spune:
Adusca, sa stii ca am auzit de kundalini. Nu am practicat niciodata yoga sau ceva de genul asta insa mi-a picat un articol in maini la un moment dat. Cica exista psihiatri vestiti care incerca sa deosebeasca manifestarile ciudate ale celor a caror energie kundalini a fost activata si manifestarilor celor fara clanta cum le spui tu ![]()
Nu vindeci chisturi ovariane? Just kidding.. ![]()