definitie nesimtit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

mirceo...nu poci sa crez...tu te-ai insurat cu menajera...
imi plac barbatzii care spala vase, dau cu aspiratorul, fac ordine, intr-un cuvant, care demonstreaza jumatzilor lor ca altul decat numarul vaselor lasate in kiuveta peste noapte sau numarul rufelor spalate shi calcate a fost motivul pentru care s-au unit cu a frumoasa fumeie...
dar ma rog, fiecare traieshte dupa cum ii zice inima, iar daca dumneata ai furat menajera de la casa boierului, unde era shi platita pentru ce facea, shi ai dus-o la casa dumitale unde o slugareshti moka ( gratis adikatelea ), iar ea nu comenteaza, e vina ei shi nu a ta...
ce sa itzi zic? ferice de tine ca faci economie, dar nu te crede la adapost ( apropo de tzidula ceea care nu da nici sigurantza, nici nu intretzine doar ea singura un juramant ) de bucuriile burlaciei, in cele din urma...
sper sa nu am direptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

sunteti tari fetelor. eu nu ma mai enervez asa usor pe aceste lucruri. cand are chef sotul meu face de toate(spalat, calcat, aspirat, reparat prin casa sau statul cu vladut care are 22 de luni) asa ca se compenseaza cu tot ce fac eu. sau m-am obisnuit. ma enerveaza teribil de mult cand intarzie acasa si nu ma anunta sau cand nu e atent la ce vorbesc si se uita la televizor.

Mergi la inceput