Nunta in Constanta

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Mai chiar nu shtiu ca ne facem cu tortul.Eu ash fi vrut sa incerc al Vanimar, dar daca am vazut ce ai postat tu parca despre ei nu mai shtiu.La Narcisa au zis fetele ca sunt neserioshi, cu toate ca fac dulciuri bune.
Crizantema nu-mi inspira prea mare incredere.Eu shtiam ca shi despre ei au aparut multe articole negative.Oare cofetaria Trandafirul mai exista?
De la Dobre shi fii a mancat cineva prajituri?Sunt bune?

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

am mancat de la dobre si fii prajiturele dar de torturi nu stiu....
am mai gasit un laborator in spatele liceului energetic, cumnata mea a fost la o nunta si ei au avut tortul de acolo foarte bun,vreau sa trec poate chiar azi pe acolo, sa vad despre ce e vorba si va spun

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Roxy-cofetaria Trandafirul nu mai exista. Te referi la cea de pe Mamaia,nu?
Si eu sunt din Constanta dar ma marit cu un bucurestean. Desi am zis tot timpul ca dupa ce termin facultatea ma intorc in Cta se pare ca nu va fi asa.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Roxy nu ami tin minte din ce data era articolul respectiv, dar din cate stiu la vanimar au cele mai reusite torturi. Eu vreau sa ma duc personal acolo si sa arunc un ochi critic. Daca imi palce ce vad comand daca nu caut altceva. Din cate stiu mai toate organel de control cand ajung intr-o anumita firma trebuie sa se lege de ceva, chiar si un pic de praf asezat pe pervazul exterior al geamului, astia suntem noi, cautam nod in papura celor carora le merge treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by ancamaria1979

Roxy nu ami tin minte din ce data era articolul respectiv, dar din cate stiu la vanimar au cele mai reusite torturi. Eu vreau sa ma duc personal acolo si sa arunc un ochi critic. Daca imi palce ce vad comand daca nu caut altceva. Din cate stiu mai toate organel de control cand ajung intr-o anumita firma trebuie sa se lege de ceva, chiar si un pic de praf asezat pe pervazul exterior al geamului, astia suntem noi, cautam nod in papura celor carora le merge treaba.

Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100

Sa ne spui shi noua cum a fost vizita la Vanimar.
Cornelianeli, am auzit shi eu de cofetaria aia din spatele lic.Energetic.Poate o fi ceva de capul ei.Sa shtii ca tortul din albumul tau, cel "preferat" este shi pe lista mea .E foarte frumos.Oare o sa ne poata face cineva un asemenea tort?
Oricum cofetarii sunt multe in Constantza, dar parca tot la una cat de cat cunoscuta ash vrea sa merg.Mai este una pe langa Casa de Cultura.De fapt ceva mai sus, pe strada Bucureshti.Am auzit vorbe bune shi despre ea.
Timp mai e berechet pana la nunta, asha ca om rezolva noi shi problema tortului.
Shi cofetaria din Tomis Nord am auzit ca e foarte buna.Poate ne spune Dorinitza cum e.
Angelique pe unde umblii?Poate ne ajutzi shi tu cu o parere despr cofetarii.
Pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai, fetelor, abia acum am reusit sa intru pe forum, nu am putut toata ziua. MAi, dragele mele, inca putin si ne gasim si rude intre noi. Si pe iubitul meu il cheama tot Cristi. Si uite ca nu se opresc coincidentele aici, daca pana si pe fata cu mahiajul recomandata de Roxy o cunosc deja.
Eu sunt fff obosita, am dat o fuga pana la facultate sa ma interesez de sesiune si de licenta, m-a pus naiba sa fac a doua facultate si nu imi mai vad capul de treaba, imaginati-va in iunie am dizertatia la masterat, pe 11 iulie am licenta si pe 23 iulie nunta. Vai de capul meu...
Eu spun ca trebuie neaparat sa ne intalnim in sambata respectiva ca sa ne cunoastem si poate vazandu-se fata in fata ne dam seama ca ne cunoastem si din alte parti...
Eu maine merg la Bilutzi sa imi iau voalul si crinolina si o sa va spun daca mai are. Dar sper ca vorbim despre acelasi Bilutzi, cel aproape de piata Grivita vis-a vis de Facultatea de stomatologie, cu doua etaje, nu?

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Oricum fetelor voi mai aveti destul timp sa va hotarati asupra cofetariei, la mine nu prea mai e...

Mergi la inceput

Fetelor apropo de torul asta din martipan sau ciocolata alba!
Am vazut pozelele de la o nunta unde au avut un tort de martipan dupa unul din modelel din revista mireasa.
Surpriza... nu era mare in loc sa aiba un efect deosebit cum au torturile acelea mari puse pe suporturi inalte, acesta era destul de micut, pt ca mai mare nu se putea face, cu trei etaje cam ca cel din poza postata de cornelianeli.
Bineinteles ca nici nu ar fi ajuns pt toti invitatii...
Si a fost taiat doar pt poza, de servit s-a servit alt tort care bineinteles era un tort normal.
Mie nu mi-ar placea treaba asta.
Sau poate asa m-am obisnuit ca la momentul tortului sa vad un munte de prajitura.
Pe mine ma intereseaza un suport deosebit care sa dea amploare imaginii de ansamblu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna sa va fie inimioara scumpelor!
Azi sunt aglomerata pana peste cap si vreau o scurta confirmare.
Intalnirea despre care vorbiti va avea loc pe data de 23/04/2005 la Casa de Cultura la ora 13.00?
Daca este asa ma inscriu pt intalnire, sper sa nu va suparati dar voi mai veni si cu scumpa mea si poate o prietena.
Insa, daca ploua nu voi putea veni caci nu o pot lasa pe cea mica singurica acasa.
pe toate.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Salutare la toata lumea!
Abia acum am reushit sa intru, pt ca dimineatsa imi spunea ca nu am acces. Mi-a luat ceva sa citesc ce ati mai scris. Ati fost cam vorbaretse astazi, nu gluma!
Mai fetelor, Vanimar si cofetaria din spatele Liceului Energetik este acelasi lucru. Iar despre articolul din ziar kiar nu imi bat kapu' pt ca, asa cum zicea cineva, astia kiar dc nu au de ce tot gasesc ceva de care sa se lege pt a da amenda. De la Vanimar care are un magazin si in Tomis III am mancat cel mai delicios tort de fructe, proaspat si cu un gust....iamy. Eu sunt gurmanda(dar ma tratez) si am incercat cam tot ce e legat de mancare prin orash, in limita posibilitatsilor. Prajituri bune am mancat si la Narcisa, dar.... Acolo la Dumy, la mine in cartier, arata super bine torturile si prajiturile si sunt mereu proaspete, au super vanzare, dar dupa cum v-am mai spus mi se par extrem de fade, fara pik de gust. Dar depinde de gusturi, asta e parerea mea. In rest, pretsurile sunt destul de bune, de la 180 000 lei/kg. Oricum mergeti, incercati, si dc va place.....
Pt a gasi laboratoru' Vanimar trebuie sa fiti pregatite, este o adevarata aventura pt ca e cam ascuns. Mi-a luat ceva pana l-am gasit.Mie mi-au spus ca comanda la tort se face cam cu o luna inainte. Deci mobilizarea pentru cele care au nunta cat de curand.
Hai ca nu vreau sa va plictisesc!
I pup you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Magdala, ai retinut corect data si ora si puteti veni amandoua, bineinteles. Si sa nu mai cobesti ca nu o sa ploua!!!
CAt despre torturi, fetelor, cred ca stiti ca nu se poate face un tort mare supraetajat, pentru ca nu rezista blaturile unul peste altul. Cumnatica mea (cred ca v-ati saturat de exemplul meu, dar mi-a prins foarte bine experienta cu nunta ei) a avut un tort super bun, si foarte mare, dar asezat pe platouri separate dar nu stiu la ce laborator a facut tortul, este un laborator unde lucreaza matusa lui iubi, daca vreti ma interesez. DAr daca vreti un tort cu blaturile suprapuse unul peste altul, nu o sa reziste decat daca e mititel, in poze sunt si cateva trucaje... Si daca tortul e mititel, nu o sa ajunga... Asa ca eu vreau un tort asezat pe cat mai multe suporturi si e un efect super...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput