Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, carmen, n-am facut diferenta niciodata intre moldoveni, ardeleni, turci, etc. sotul meu e moldovan, cum zice fii-miu (zice mey, moldovane) e din galati si ne impacam bine, d-apoi cu tine ce sa am.
eu mi-s din constanta, cu servici in cernavoda. off ce tinerica esti si tu.

azi le uram pe gio si magda.

niko, mama, subscriu la opinia ta legata de berbecutele care nu se prezinta la apel, macar de ziua lor.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Eu am ziua pe 30 MARTIE si anul acesta ca si ultimi 3 ani nu prea ma bucur fiindca sotul a plecat sa munceasca pe vapor fiind ofiter mecanic iar problemele si gandurile ma coplesesc.As fi ffff fericita sa primesc mesaje de ziua mea DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

'neata fetele!

Eu o sterg repede in oras, ca am de cumparat una alta.
Am venit repede sa vad numai ce faceti si dispar.
pt. Gio si Magda.

Gen, sa stii ca eu tot astept ziua ta. Nu stiu de ce, dar mie inca mi se pare haios sa fii nascuta pe 1 aprilie :) Sa nu te superi pe mine !
Anca, stii ca tu esti nascuta in aceeasi zi cu vara-mea?

Va pup si am plecat. Sa aveti o zi frumoasa!
Nico.

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenicuta spune:

la multi ani Gio si Magda....sper ca macar voi sa fiti pe aici...nu ca sfarsitoarea,care nu a dat nici un semn de viata...va doresc sa fiti iubite si tot ce va doriti voi...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani!

Gio - 24 martie
Magda - 24 martie

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GIO si MAGDA - La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite si numai cu bucurii in viata!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare. Se simte vreuna dintre voi, care sunte berbecute, fireste, cu o fire atipica zodiei voastre? Se zice ca suntem dinamice, impulsive, zgomotoase, extrem de sociabile si guralive... Asa va simtiti toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI GIO!!!
LA MULTI ANI MAGDA!!!

niko, venim de Paste pentru ca atunci e liber si luni, altfel trebuie sotul sa-si ia liber iar eu sa o cer pe Diana de la scoala. Iar altfel nu avem cum merge, ca facem 2 zile pe drum, macar una sa ne ramana de plimbat si vizitat. Voi veti fi acolo, sau veniti in ro?
Mersi de link, e cel mai ieftin hostel pe care l-am vazut, acuma trebuie sa ne hotaram cum e mai bine...am gasit si hotel cu mic dejun inclus care e putin mai scump, daca merita asa sau la un hostel. Dar niste restaurante cu mancare buna?
Sunt de acord cu propunerea ta...probabil nu le mai interesam pe fetele care nu mai dau pe aici sau pur si simplu nu mai intra pe DC.

carmenicuta iti urez si eu bine ai venit! Sa te avem cat mai mult timp printre noi!

miria-cristina, eu nu sunt un berbec 100%, desi am si ascendent in berbec, poate o fi din cauza ca sunt in ultima zi a zodiei? Nu sunt foarte sociabila, adica trebuie sa cunosc bine omul inainte sa-mi dezleg limba, dar sunt impulsiva, ma enervez repede, dar la fel de repede imi trece. Iar dinamismul meu tine de starea sufleteasca...asta e!

Va pup!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

"Pe cerul de purpura inlantuit de gandurile omenirii, un cocor facea autostopul..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

dinamice, impulsive, zgomotoase, extrem de sociabile si guralive... Asa va simtiti toate?

eu asa ma simt si cu toate ca nu-mi plac extreme sunt la extrem cu toate

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Am intrebat, pentru ca eu asa ma simt, dar in ultima perioada nu ma mai manifest si simt ca nu mai sunt in largul meu. Poate si anturajul este de vina, dar n-am cum sa-l schimb. In plus, parca mi-a scazut toata increderea pe care o aveam in mine si ma uit la ceilalti sa vad daca 'aplauda" sau nu ceea ce fac. Tonul vocii trebuie sa mi-l masor, glumele trebuie sa le spun o data in minte ca sa fiu sigura ca nu gresesc cu ceva, parerile sunt plicticoase sau sinuoase, comportamentul de periferie, daca fac ceva se putea si mai bine si tot asa. Simt ca ma plafonez si ca-mi umilesc personalitatea.

Mergi la inceput