Se poate renaste?!

Se poate renaste?! | Autor: crisia2oo5

Link direct la acest mesaj

Sunt o femeie norocoasa care a reusit dupa 9 ani sa aiba 2 baietei minunati.Am facut o multime de sacrificii astfel incat azi am ajuns sa locuiesc undeva , intr-un sat de munte ,daparte de civilizatia si standardul de viata cu care fusesem obisnuita(ne-am vandut locuinta din oras).Nu ma plang de acest lucru atata vreme cat copiii mi-s sanatosi ,eu si sotul de asemenea.Problema mea e ca baietii au crescut ,iar eu simt nevoia sa fac ceva ,sa redevin activa in plan social.Dorinta de a avea copii fiindu-mi atat de puternica am sacrificat tot pentru ea,pana si atentia pe care trebuia s-o acord pregatirii mele.M-am hotarat sa deschid un mic atelier de coafura si cosmetica ,desi cred ca voi face pionierat aici ,insa nu am concurenta si sper ca femeile sa inceapa sa puna pret pe frumusete si ingrijire si la sate.NU am bani foarte multi si as dori sa "dotez" acest atelier cu aparatura second.Am tot cautat pe net si n-am gasit mare lucru.Voi ce parere aveti,ma puteti ajuta ,fac bine incepand o astfel de activitate aici?!Sunt ravasita si nu am nici cu cine vorbi,cunosc putina lume aici si nu cred ca probleme mea ar fi privita cu interes in acest mediu.Va multumesc!