Buna fetelor!Voi cum va intelegeti cu socrela?La mine e din ce in ce mai rau...In urma cu 2ani m-am legat la cap..Soacra mea are 75ani,e bolnava dar nu e..Inainte de a locui cu noi statea intr-o casa la 45min distanta de a noastra,singura,uneori ii mai venea cineva sa-i faca de mancare..Eu fata buna sau mai bine spus nebuna mi s-a facut mila de ea si i-am sujerat lu al meu sa o luam la noi,dar pe atunci nu ma gandeam ce va urma.La inceput am crezut ca-i o babuta in banca ei si are nevoie de ajutor asa k am luat-o sub aripa.I-am facut camera cu detoate in ea,o spalam,am vopsit-o sa arate si ea mai tinerica tot ai da sperante ca viata e frumoasa..A fost bine cateva luni,cand deodata se ridica cu pretentii k ei nu-i place mancarea ca-i tare,imi urmarea orice miscare,unde ies cu cine la cine.Eram cu al meu afara mai pe inserate,a doua zi ii spune sotului k eram cu-n baietan tanar aseara si ce ma mai harjoleam..Vin intr-o zi de la cumparaturi,iese repede ca ce-s cu atatea cumparaturi si sa nu mai fac atatea cumparaturi k ea nu are nevoie si multe multe altele.Uitasem mai nou a inceput sa-i ceara lu fiusu sa divorteze k ea nu are nevoie de mine..Ce mai mi-am mancat nervii cu ea simt ca iau foc nu stiu ce sa fac si cui sa ma mai plang..Voi ce ati face in locu meu???Va pup pe toate si nu doresc o asa soacra la nimeni!!
Lili