Transportul miresei
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
olguttza spune:
Io stiu ca, la ortodocsi, primii care intra in biserica sunt cavalerii de onoare (cei care tin lumanarile) si apoi mirii (cu nashii sau parintii la bratz) si abia dupa ei restu' alaiului... Catolicii sunt mai altfel, intr-adevar... Si chestia cu intalnitu' la biserica tot de ei tzine....
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Dupa indelungi analize am ajuns la concluzia ca eu voi merge cu mirele in masina pe care ne-o da tata cu sofer cu tot...ca sa nu ma mai consum atita cu nasii mei cei "draguti". Avind in vedere ca ei vin in masina cu cumnatii lor, care ne-au si precizat ca ei vin la nunta pentru ca i-am invitat si nu din partea nasilor, cum s-ar spune...iar mie nu-mi convine ca mirele sa mearga cu nasa intr-o masina cu niste invitati oarecare, scuzati expresia, dar vorbim de neamuri, miri, nasi si invitati nu????..mai ales ca nu se vor duce sa-l ia pe mire...ca nu au timp...
Acum mai urmeaza sa le comunic si lor
Va pupic
olguttza spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
mai ales ca nu se vor duce sa-l ia pe mire...ca nu au timp...
Acum mai urmeaza sa le comunic si lor
Va pupic
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Pai nu mirele tre' sa se duca sa ia nashii???? Si apoi cu totii sa te ia pe tine???
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Io stiu ca, la ortodocsi, primii care intra in biserica sunt cavalerii de onoare (cei care tin lumanarile) si apoi mirii (cu nashii sau parintii la bratz) si abia dupa ei restu' alaiului... Catolicii sunt mai altfel, intr-adevar... Si chestia cu intalnitu' la biserica tot de ei tzine....
Eu anul trecut am fost la 3 nunti...Si la toate, invitatii au fost cei care au intrat primii in biserica. Si erau nunti de ortodocsi...
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ioana07
Eu anul trecut am fost la 3 nunti...Si la toate, invitatii au fost cei care au intrat primii in biserica. Si erau nunti de ortodocsi...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Ciudat....eu am fost doar la 2 (una-n bucuresti, una-n provincie) si la ambele ieseau popii sa faca "organizarea"...cate doi, eventual de manutza si p-orma "norodu".
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
roxygeo spune:
Olguttza - pai am spus ca el nu are cum sa se duca la nasi...pentru ca nasii nu vor fi acasa...ci la cumnatii lor...ca ei acolo se gatesc de nunta...ca sa nu mai vorbesc ca e in celelalt capat al Bucurestiului, si oricum nu vad rostu` acestui drum...daca era casa lor acolo era altceva...dar asa???
olguttza spune:
Am inteles acum, am citit in cealalta postare...
Nu'sh ce sa zic...in cazul tau, poate e mai bine sa va-ntalniti cu totii la biserica - adica fiecare sa vina cu ce poate. Iar pe nashi, i-ai ca atare...simpli musafiri!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
dilaural spune:
La noi nu are nici o legatura cu ceea ce vedem in filme... N-ati vazut ca ei n-au nasi?
La catolici/ protestanti si altii lumea sta jos pe scaune (ceea ce la noi nu e voie in timpul slujbei) iar mirele si cavalerul de onoare stau in fata altarului si o asteapta pe mireasa care ori intra singura ori la bratul tatalui si urmata de d-rele de onoare...
La noi nu se mai respecta nici un obicei. Sunt combinatii...
Asa ca faceti dragele mele cum vreti voi ca daca gasiti un popa mai destupat la minte va lasa sa faceti cum vreti voi. Nu intarea in biserica e importanta ca oricum D-zeu ne priveste pe toti la fel de acolo de sus... ci comuniunea care se infaptuieste acolo in fata Lui si a oamenilor!
Va pup
Dilaural
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by dilaural
La noi nu are nici o legatura cu ceea ce vedem in filme... N-ati vazut ca ei n-au nasi?
La catolici/ protestanti si altii lumea sta jos pe scaune (ceea ce la noi nu e voie in timpul slujbei) iar mirele si cavalerul de onoare stau in fata altarului si o asteapta pe mireasa care ori intra singura ori la bratul tatalui si urmata de d-rele de onoare...
La noi nu se mai respecta nici un obicei. Sunt combinatii...
Asa ca faceti dragele mele cum vreti voi ca daca gasiti un popa mai destupat la minte va lasa sa faceti cum vreti voi. Nu intarea in biserica e importanta ca oricum D-zeu ne priveste pe toti la fel de acolo de sus... ci comuniunea care se infaptuieste acolo in fata Lui si a oamenilor!
Va pup
Dilaural
noua cand ne-am facut programarea la biserica coana preoteasa ne-a zis sa ajungem cu 15min inainte de ora fixata ca vine dascalu afara(in curtea bisericii) si ne aranjeaza in ordinea in care tre sa intram in biserica..bineinteles ca mireasa e prima insotita de tata sau nas
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
fetelor big problem spuneti-mi si mie daca mireasa si mirele merg separat pana la biserica trebuie ornata si masina mirelui la fel de "pompos"ca cea in care merge mireasa??normal asa ar trebui ca doar el nu e mai prejos...pe de alta parte pe la toate nuntile care le-am vazut eu numai o masina avea un aranjament mai mare pe ea restul baloane sau cateva floricele
voi ce ziceti???
nunta