Transportul miresei
Raspunsuri - Pagina 6
blanca000 spune:
Dar nu mergeti cu nasu'...eu asa stiam..mireasa cu nasu' in masina si nasa cu mirele..eu am mers cu nasicul meu intr-un Cielo (masina lui) si tot am fost cea mai cea....
http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos
krelia spune:
blanca, ba daaaaaaa, el sta in dreapta, si noi, miresici, la volan! ce tare, nu?
floare de colt, eu daca ma chinui bag toate rudele apropiate, care vor veni la noi in 2 mashini, asa ca nu-i problem la mine...din provincie, mai putin...si mai rari....verde brotacel, belea, "pa bune"!!!
nushu', suntem mirese cu personalitate ...zicem noi asa, acum, dar, parca vad ca atunci o sa facem pe shmekeritele , nu?
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
mireasa spune:
Mie iubi am meu acum 2 zile tocmai mi-a dat o veste care m-a incantat. Un bun prieten de-al nostru tocmai si-a luat un WW Broscuta pe care pana la nunta noastra o s-o cosmetizeze (o vopseste in negru si o face decapotabila). Ced ca o sa arate super bine. Si deja ne-a propus ca el sa fie cel care ne duce la bisericape mine si pe nas si apoi de la biserica pe iubi si pe mine pana la restaurant. Sper sa-l conving si pe nas. El viseaza sa ma duca la biserica cu al lui Matiz alb. Nasa mi-a zis ca mireasa trebuie sa mearga intr-o masina alba dar eunu vreau.
krelia spune:
Hai ca asta-i tare! Si abia acu' o aud si eu! Pey si daca nu ai la dispozitie nici o mashina alba...ce faci? Vii pe jos? Hm, cred ca o trecem la capitolul "superstitii". Broscuta decapotabila e de departe super tare !!! Si in general masinile vechi
Je
Giova spune:
fetelor dar nici noi nu avem nici o cunostinta cu masina alba.poate pana la anul se gaseste cineva, daca nu eu voi merge, sper, in Audi A8 a viitoarei cumnate. stiu ca si-ar dori al meu iubitzel sa mearga cu ea, dar vom gasi o cale de compromis.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
nushulica spune:
krelia da stai linistita ca eu deja m-am vazut mireasa si in trasura si in masina de epoca si in multeeee altele
da tu ai dreptate atunci o sa fim tare smekere pai si mi se pare si normal ...ce doar o data suntem mirese
Kariris spune:
O sa-mi spuneti ca-s nebuna! Eu m-am casatorit la 33 de ani, in 2003 si...am fost luata de acasa de nas cu masina lui, habar nu am ce era ca oricum mi se parea ca nu prea incape rochia...in fata bisericii ma astepta trasura cu calul alb pe nume "VIS", inchiriat de la Corbeanca, iar pe vizitiu l-am costumat intr-un costum de epoca pe care l-am inchiriat de la un teatru. De cum am iesit din biserica am plecat cu trasura si a stat trasura dupa noi peste tot pana a doua zi dimineata cand s-a terminat nunta.Dupa ce ne-a dus acasa pe noi, "tinerii" casatoriti, a plecat si Vis inapoi la Corbeanca. Nu m-a costat foarte mult, sa stiti, de fapt transportul calului a fost ceea ce m-a costat, ca a trebuit sa-l aducem pana in mijlocul Bucurestiului. A fost o nunta de vis, intotdeauna mi-am dorit un cal alb la nunta si l-am avut!
krelia spune:
nushulica, mie-mi spui...si pana la nunta mea mai sunt inca vreo 16 luni...cine stie in ce ipostaza m-oi mai vedea pana atunci ! Insa, shmekera, categoric voi fi! , normal, doar e nunta mea
lachione, felicitari pentru nunta, sunt convinsa ca a fost chiar de vis....daca a avut si un calutz alb!!!! Eu sunt inebunita dupa acest animal, inchiputi-va ca mi-l doream ca animal de companie, cand eram mica...la bloc....la etajul 9. Noroc ca nu m-a tinut mult, altfel, saraca mama.....eh, dar pana la urma tot am un calutz...statuieta...de la iubi Hm, ma faceti sa fiu tentata de o trasura cu cai....
Je
nushulica spune:
16luni krelia????si mai ai rabdare????eu am in septembrie si parca nu mai trece timpul o data
las'ca pana atunci te documnetezi si ai sa fii o super
bafta
krelia spune:
Daaaa, nushulica, nu mai putin de 16 luni mai sunt, ce vrei, sunt miresica de 2006 , dar, crede-ma ca deja mi-am innebunit prietenele, parintii si pe iubi, care saracu', mai nou, ca sa scape de gura mea imi zice "facem cum vrei tu, numai sa fii fericita si sa-ti placa" . Oricum, am senzatia ca azi-noapte m-am visat cum voi fi imbracata la cununie ...am luat-o razna..asa erati si voi anul trecut pe vremea asta?
Cat priveste documentarile, cred ca pana la anul, voi deveni experta, nu alta!
Si tu sa fii cea mai printzesita si sa ai o nunta ca-n povesti! (si sa ne arati poze!)
Pup
Krelia...viitoare printzesita