Transportul miresei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

tocmai am primit din partea unui prieten urmatoarea propunere: ce-ar fi sa ma duca pana la biserica cu motorul, are ceva gen Harley, ca cica tot sunt eu mai nebuna si tre' sa sochez cumva invitatii. ce spuneti, e o nebunie ori ba? (eu cred ma caracterizeaza genul acesta de aventura, dar e potrivit?)
stiu ca a mai facut asa si nu stiu ce creatoare din RO, dar la mine e vorba de vreo 20 km si tipul asta merge si cu ceva viteza (nu ca mi-ar fi frica)

Mie mi s-a propus sa fiu furata pe un motor si am spus NU NU NU!
Impresioneaza-ti invitatii prin frumuseatea ta, prin delicatetea ta, nu venind asa in mare viteza purtand o rochie sifonata si poate chiar un pic agatata .
Asta cu motocicleta tine de teribilism....parerea mea!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Mie mi s-a propus sa fiu furata pe un motor si am spus NU NU NU!
Impresioneaza-ti invitatii prin frumuseatea ta, prin delicatetea ta, nu venind asa in mare viteza purtand o rochie sifonata si poate chiar un pic agatata .
Asta cu motocicleta tine de teribilism....parerea mea!

Pisu_Miau

sunt de aceeasi parere cu tine si chiar am scris si eu cam acelasi lucru mai sus
o mireasa trebuie sa fie delicata dulce parerea mea

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Imi bag si eu nasucul pe aici si va spun parerea mea, sperand sa nu supar pe cineva…

Da, o mireasa in trasura arata bine in fotografii sau la televizor. Pt ca vine cu masina, rochia este imbracata cu 1o min inainte de pozat, calul este proaspat spalat, tuns si frezat si… mers la toaleta…
Realitatea este alta : indiferent care este este distanta dintre biserica si restaurant, praful pe sosele exista si este ridicat de catre masini ( ca doar nu opresti traficul pe distanta respectiva ), calul este bine hranit inainte si… puah ! se cunoaste… Sigur, se pune un fel de… chilotel ( nu stiu cum se numeste ) sub coada, dar ce te faci cu « parfumul proaspat « , care-ti gadila narile si stomacul ? Imi imaginez si cateva muste roind in jurul cozii…
Si vad ca fetele care vor trasuri nu se gandesc la vremea capricioasa... Ia ganditi-va, o fi fost vreo miresica sambata asta, in trasura, cand ploua cu galeata ? O fi avut trasura cu coviltir ? Sau or fi schimbat calul cu vreo masina ?

Eu sunt pro masina. Nu-mi permit si sincer, nici nu visez pe ascuns la limuzine de ‘nspe metri, doar ca sa uit pt cateva ore de lungul nasului. Nu multumesc ! Cine isi permite, treaba lor ! Prefer ca banii aia sa-i folosesc in alte scopuri, mult mai utile. Ce fac, de ex., daca nu-mi vin toti invitatii si raman cu datorii la restaurant ? Pai stai asa, ca eu am vrut limuzina…
Nu ma scald in bani nemunciti, nu sunt persoana publica, sa alerge paparazzii dupa mine, nu-mi fac nunta la Palatul Snagov sau pe vreo Coasta de Azur, nu voi avea rochie ticsita cu mii de diamante… sunt un om normal, muncesc si apreciez valoarea banilor si voi avea o nunta superba, fara sa arunc banii aiurea pe fereastra.
Repet, nu multumesc !...
Mi-a fost dat sa vad cate un alai, cu limuzina in fata, urmata de cateva masini mai acatarii si apoi clasica Dacie… chiar de e Nova, cu aer sau fara… sau mai nou, Logan… Ca nu toti invitatii au marci de renume, hai sa recunoastem… Stiti ce urat se vede ?
Acum catva timp, citeam despre o mireasa care a tinut neaparat sa ajunga la biserica plimbata cu tramvaiul. La ce credeti voi ca s-a uitat lumea ? La tramvai sau la mireasa ? Desigur, la mireasa, dar comentariile au fost ceva de genul « Ia uite-o si p-asta, cu ce si-a gasit sa vina la nunta, ha, ha, ha, cu tramvaiul… « . Iar biata miresica nu a dorit altceva decat sa fie ceva mai special… « adunarea « insa n-a apreciat lucrul acesta.

Eu am de ales deocamdata intre ultimul model de Leganza, argintie, masina nasului ( pe care s-ar putea ca pana la nunta sa o schimbe cu alta si mai si… ) si o Skoda Octavia Superb, rosie, masina unui coleg de-al sotului. Si cum eu mor dupa rosu… cred ca m-am hotarat deja…
Sau putem imprumuta din parcul auto al sefului sotului meu orice tip de masina… Puiul meu ar vrea sa fiu plimbata cu preferata sefului, un Ferrari F 50, negru, cu interior din piele rosie, model facut pe comanda. Dar daca, D-ne fereste, se intampla ceva, nu platim apoi de ne sar capacele ? Dar, totusi, nu e de lasat nici ideea asta…

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

pai vezi raza ca te contrazici tu singura???acu zici ca se vede urat un convoi de masini cu o limuzina in fata si cu dacii la urma ca pana la urma sa zici ca te-ar incanta sa mergi cu un ferrari ...pai si tu nu o sa ai si dacii???
parerea mea

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by nushulica

pai vezi raza ca te contrazici tu singura???acu zici ca se vede urat un convoi de masini cu o limuzina in fata si cu dacii la urma ca pana la urma sa zici ca te-ar incanta sa mergi cu un ferrari ...pai si tu nu o sa ai si dacii???
parerea mea

nunta
noi doi

Am zis ca puiul ma vede plimbata cu Ferrari... aseara ma vedea intr-un Spider... tot al sefului... tot pe comanda...
Si parca am zis ca in sufletul meu, am facut deja alegerea... Octavia Superb, rosie...
Cat despre faza cu Daciile, ma refeream strict la limuzine... nu stiu, ceva de genul, un porumbel urmat de ciori... ( interesanta expresie, recunosc, dar tocmai m-am trezit, ce vrei... )
Si cum eu nu vreau limuzina, probabil ca vor fi si cateva Dacii... eu stiu cu ce vor veni aia de la tara ?... D-ne ajuta sa nu vina cu caruta sau cu rata... Glumesc, desigur. pt ca nu am asemenea invitati...

Raza de soare

Mergi la inceput

... eu stiu cu ce vor veni aia de la tara ?... D-ne ajuta sa nu vina cu caruta sau cu rata... Glumesc, desigur. pt ca nu am asemenea invitati...

Raza de soare

[/quote]

nunta
noi doi

Mergi la inceput