Pestoaicele sunt pe aici? (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Nally la ora aia pe dc??Da ce ma mir ca si eu eram pe acolo la ore tirzii.Merci mult pt retete si sfaturi.Da mai pediatra mi-a zis sa-i dau mincarica.Iar asta mic nu maninca deloc cu lingurita.Mi-a zis sa-i dau totul cu lingurita,ma refer la mincarica solida.Si asta ar fi doar o masa solida pe zi iar restul lapte si Eric nu se satura deloc.El ar minca si noaptea cereale cu lapte.Dar eu acum ii dau lapte doar noaptea.Se scoala o data pe noapte.As fi vrut sa-i dau ceiut dar nu vrea deloc ca simte ca nu e dulce si incepe sa zbiere.Voi ce ceiut beti?
Am zis ca o sa sun pediatra mea din tara sa vedem ce-mi mai zice.Ca ea imi zisese sa-i dau mincarica deja:supita,suc,cereale.In general o ascult pe asta din tara ca asta de aici e zapacita si plus ca noi ne crestem copii altfel decit ei.Pai ei nici n-au auzit de brinza de vaci,ca sa nu mai zic ca nu le da copiilor asa ceva.Iar de mar copt sau mar ras....nu mai zic.
Aseara am stat la un liliac pina tirziu si am mai citit din carti sa vedem cum fac cu mincarica.Oricum daca mai stii ceva sa-mi mai zici si mie.
Pupici lui Sebi si tie!
Dana si "tenorul" Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

muoama ce bucatareasa

ce sa va zic ca testul ala negativu ... peste 3 zile era pozitiv ???

pai da ca am pus testul in geanta sa-l arunc ... si am uitat ... iar duminica la padure cand tot cautam ceva de zor am dat peste el si era pozitiv no io acu nu mai inteleg nimik ... maine mai fac un test

rezultatul la analize il aflu abia la 14:00 uff ... nu mai am rabdare ... as vrea sa pot face ceva pt acest copil (daca e!) ... si ma simt asa de neajutorata ... de fapt asta ma darama ... ca nu pot sa fac ceva pt copilul meu

dana - multam frumos ... sunteti niste dragute ...

voi ce ziceti ? sunt sau nu gravida ... na ca am ajuns sa pun intrebari stupide ... dar asta nu e de la gravidenie ... shunt blonda!

leta - ajutorrr ... tu ai facut tratament cu gravibinon si utrogestan ... iti mai aduci aminte cum le luai ... de data asta vreau sa fac cum ma taie pe mine capu' + ce spune dra ... adica dra mea imi da gravibinonul la 10 zile ... dar eu stiu pe cineva care face la 7 zile !

probleme ... poate o fi sa aibe si nanuta un bebe

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Maruta sa dea Domnu sa fie cu ochi!!! Tin pumnii!!! io zic ca esti ! Raspuns la fel ca intrebarea!!!

Am venit acum de la analize! nu ma simt bine si am facut un set nu tocmai complet cum se lauda dr mea ca o sa il fac! De... sistemul sanitar de la noi mai are pana ajunge la un nivel acceptabil si la noi!!! Ma dor toate cele mijloc, genunchi si incheieturi de la maini!

Va pup si mai rvin ca tre s il culc pe Sebi! E treaz de cand am plecat eu dimi la analize!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

deci, rezultatul de la fosfolipidici: "negativ" ... adica sunt sanatoasa TUN !!!

offfff

acu ma duc sa scriu dr-lor de pe forum ... o s-o iau razna!

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetele!
In sfarsit si eu pe aici.....nu am mai scris de multisor ...dar sa stiti ca v-am urmarit din umbra...si am citit tot ce a-ti postat.
Maruta: imi pare rau sa citesc asa vesti despre tine...dar eu sunt sigura ca veni si bebe pana la urma;
Felis:Sa dea Domnul ca puiul tau sa ia in greutate ca sa poti sa urmezi celelalte etape..., si tie iti doresc multa putere ;
Ceilalti pestisori va pup si va salut din mers....sa aveti parte de mult soare in sufletele voastre..., eu deja ma bucur de primavara si mult soare...
Pupici la toate

Mergi la inceput

gata fetelor ... m-am lamurit, am facut de dimineata un test care a iesit negativ si atunci m-am enervat si m-am dus sa fac un beta HCG, care a iesit=0 ... deci NU SUNT GRAVIDA !

asa ca am timp sa ma pregatesc ... sa ma mai caut ... nici nu stiti ce bine ma simt ... caci nu mai vreau sa pierd un alt bebe ... sa am mai multa grija

vad ca apele sunt tare linistite pe aici ... numai io PESTISORUL AIURIT ... mai pleoscaie

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Eu sunt in curatenia de primavara! Nu prea am mai stat pe la pc de doua zile!! Nici sa citesc nu am avut timp!

Marutule pupa mami pe tine si te imbratisez!!! Vine el bebe cand e pregatit! Mie sincer imi pare rau ca nu e cu ochi! Dar si cand o fi facem chef... dupa ce nasti! pana atunci nu te las sa te zbantui pe nicaieri!!

Va las ca imi piere chefu de treaba si mi se deschide chefu de forum si nu vreau acum-acum!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Nu am mai avut timp sa citesc pt ca m-am plimbat mult (am facut gasca DC- puteti vedea in albumul lui Mihai) si am fost si la dr. Pt cine e curios, poate citi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477" target="_blank">noutatzi.
Va pup pe toate si cand am timp promit sa mai scriu...

LOREDANA... in marea viteza am citit ca nu esti gravida... Nu stiu ce sa zic... Dumnezeu stie cel mai bine... La momentul potrivit vei avea si tu un puiutz al tau... Sanatos sa fie!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

multam' fetelor ... asa-i, las' ca vine si al meu bebe ... dar intai trebuie sa pregatesc terenul ... al meu nu vine orisicum

Felis - ma bucur iubita ca Mihaita e bine si ii tinem pumnii sa se faca bine

nu stiu ce-i cu fetele noastre ... Fulguletz n-a mai intrat de un car de ani! hai pe Crismir o inteleg ... dar celelalte ce faceti ? nu ne mai spuneti si noua nimik ? ce fac bebeii vostri ?

Dana pe unde bantui ? te-ai dat la fund si de la "pestisori"?

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu am timp nici sa beau apa. nu stiu ce se intampla de nu-mi mai ajunge ziua.
poate diseara. la toate pestoaicele

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput