Pestoaicele sunt pe aici? (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Merci Nally!Parca vedeam eu ceva care seama a puzzle dar eram in dubii.Sebi nu vrea sa te plictisesti d-aia iti da de lucru.Eu aici parca am vazut puzzle d-asta da cu numere.O sa ma uit sa vad daca au si cu animalute si chestii d-astea.Oricum de luat vreau sa-i iau in tara lui Eric ca tot venim peste o luna jumate.
Salisa cum te mai simti?

Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

BUNA!!!!
nu reusesc sa postez mesaje ca ori se scoala Catalin, ori are Andu nevoie de ceva, ori suna telefonul, ori imi vine sotul de la munca, ori cade netul, ori da mancarea in foc,.... sa continui sau v-am ametit?
am zis ca o sa dau drumu la mesaje oricat de putin am scris in ele si o sa cititi mesajul meu complet pe 3 pagini.
Intru pe DC, va citesc, si ma apuc sa raspund. Invariabil dupa cateva randuri se intampla ceva.
daca ati vedea ce repede scriu acum... si asa trebuie sa plec dupa Andu sa-l iau de la scoala.
Bun venit fetelor noi.
Felis si noi vreau sa incepem sa mergem prin herastrau. vara trecuta acolo am stat zilnic dar acum nu am prea ajuns ca este Cata racit si nu l-am scos din casa. Dar cum se face bine ne vedem la fantani.
Salisa, felicitari (chiar daca sunt cu intarziere) si sarcina usoara.
Eu am luat acid folic pe la 7 luni (tardiferon-fol) care era de fapt fier cu acid folic. Si
hai ca s-a sculat

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

NALLY... am vazut si eu azi pozele cu aniversarea kui Sebi la 1 an... Super... Ce scump e ... cu tot tortul pe el... Da ce mamica inventiva are... au iesit f frumoase tricourile...

VANNESA... vremea buna lipseste... si eu acum sunt racita...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetelor!
Acu am reusit sa intru si eu sa vad ce ma spuneti!!!
Nu stiu daca v-am mai scris, dar de cateva zile ma simt tare rau....greturi si varsaturi, all day, asa ceva nu credeam...., astazi parca m-am trezit mai bine.
Zilele trecute nu puteam sa ies nici macar la vreun magazin sa cumpar ceva, ca ma apuca greata si cu o stare de slabiciune...de trebuia sa ma asez pe unde nimeream.
Acu am mai mancat cate putin si m-am mai intremat...., dar sa nu ma intrebati ce..., paine prajita, apa cu lamaie, si foarte putin biscuiti sarati.
Cam asta e...va pup pe toate si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Salisa, din pacate sau din fericire astea sunt "simptomele" sarcinii la unele dintre noi Mie mi-a fost asa pina la 16 saptamini dar la unele mamici trece inca din a 12-a saptamina la unele nu.Zic din fericire pentru ca doctorii spun ca atata timp cit ai greturi inseamna ca lui bb ii este bine si asta e cel mai important acum, noi le ducem cumva pe toate.
Ai grja la alimentele interzise in timpul sarcinii gen ficat, pate, oua crude in maioneza de exemplu, inghetata de la masini de pe strada sau in generat inghetata care nu stiu ce proces trebuie sa indeplineasca ca sa distruge nu-s ce bacterii, eu nu am mincat si gata, brinza moale gen cea de vaci, peste la conserva si daca mai imi aduc aminte iti mai scriu.

Ai inceput sa iei acid folic?daca ti-e teama sa iei fara sfatul medicului poate cumva dai de un medic, eu vorbeam cu a mea doctorita din Romania.A fost o super draguta ca-si pierdea timpul cu mine la telefon, asta pina am reusit sa intru aici la un medic al meu.

Nu dispera ca o sa fie bine, si hidrateaza-te bine si dormi si gata, asta e jobul tau ascum daca cumva nu ai altul...

pupici si iti doresc cit mai putine greturi si varsaturi!

VAnessa pupicei si cit mai multe treburi rezolvate ca sa mai ai timp si de noi

o zi buna!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Multumesc mult Emilly!
Esti o draguta, acu o ora, am iesit putin la aer, parca m-am simtit mai bine, dar cand am intrat in casa si dupa ce am mancat un grapfruit, atat mi-a fost...ufff.
Si ce activa eram, acu nu pot si pace sa fac ceva ...sper pana ce imi trec greturile si celelalte simptome.
Stiu si eu de la fete...ca intr-adevar de ai simtomele astea cu greturi si varsaturi, inseamna ca lui bebe ii este bine, asta ma face sa fiu mai puternica.
Da...acu asta este job-ul meu.....de baza...., ca altul inca nu am doar ...eleva la scoala de daneza....unde sper sa pot continua.
Va pupic pe toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

un we cat mai frumos

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Mi-era dor de voi fetelor..

Loredana... te-am intalnit si la sub cu "casa mea" Te si eu.

NALLY oare ti-am zis ca am cazut pozele cu printzisorul tau frumos???????...

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Salisa stiu cum e sa treci prin astea,dar trec ele si o sa vezi ca va fi bine.Eu n-amavut parte de mult timp cu greturi,spre fericirea mea.Cred ca pina in saptamina a 12 daca tin bine minte.Mie imi facea bine aerul si tot timpul ieseam in parc si stateam intinsa pe o banca si ma uitam la cer.Ma simteam super.Hai ca sintem alaturi de tine si te sustinem aici.
Nally nu mai dai nici un semn de viata?
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by salisa

Stiu si eu de la fete...ca intr-adevar de ai simtomele astea cu greturi si varsaturi, inseamna ca lui bebe ii este bine, asta ma face sa fiu mai puternica.

AO

Uite ca eu chestia asta nu am stiut-o...

Curaj... si multa sanatate!....

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput