Perle d`ale socrilor
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Delsim ai grija sa nu dai si tu parfumul aceleiasi persoane
A fost o gluma bineinteles
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roz6 spune:
"Ce fericit ai fi fost tu acum daca ai fi ramas langa mine, colea in A. (mic orasel din Moldova)"
Mentionez ca fiul ei [ sotul meu :-) ] are o casnicie fericita si realizari profesionale nesperate :-))))
mamica dulce spune:
quote:
Aalina cel putin la tine au fost prezenti socrii la casatorie...la mine nu a venit nimeni din partea sotului pe motiv ca toti stateau in Germania si trebuiau sa se duca la serviciu...deci el a fost singur la cununie....nu mi se pare normal....
unde mai pui ca eu am fost la starea civila aici in germania si el tot singur cuc a fost???ai mei chiar nu au putut veni din ro.
adica numai noi doi si traducatoarea (ca era musai sa fie,ce conta ca eu eram cu barbatu-meu de vreo 3 ani deja??
macar ne-a urat cineva casa de piatra
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulcequote:
Aalina cel putin la tine au fost prezenti socrii la casatorie...la mine nu a venit nimeni din partea sotului pe motiv ca toti stateau in Germania si trebuiau sa se duca la serviciu...deci el a fost singur la cununie....nu mi se pare normal....
unde mai pui ca eu am fost la starea civila aici in germania si el tot singur cuc a fost???ai mei chiar nu au putut veni din ro.
adica numai noi doi si traducatoarea (ca era musai sa fie,ce conta ca eu eram cu barbatu-meu de vreo 3 ani deja??
macar ne-a urat cineva casa de piatra
Mamicutaaaa,
Dar de ce nu au venit,erau tot la serviciu
![](alcool.gif)
Socrii mei,nemti,au venit la nunta noastra in Ro si le-a placut foarte mult.Is oameni foarte cumsecade,ce norocoasaaaaa sunt!
Moama,fetelor ce mai povestiti!Risu'plinsu'!
Alina
Ina82 spune:
Hai sa va mai spun eu altele.
Dupa ce am nascut....ea nu ma vazut de cind eram 4 luni insarcinata si aveam pe atunci vreo 50 de kg...in fine,intra in salon si zice:Vai draga ce te-ai ingrasat....sa dai repede kg. jos ca nu vreau sa faci infarct.
Il mai suna si pe sot si ii tine teoria lu` peste sa slabeasca si el ca doamne fereste o sa faca heart attack cind ea are vreo 90 kg.
Ii dau sa manince la bebel si vine si il sterge pe fata repede....Nu-mi place sa vad copii murdari.Copilul meu este foarte curat da na`m sa-l sterg pe fata dupa fiecare imbucatura,il spal cind termina.
Am fost la ea in vizita pt.cateva zile si bebelu a facut febra foarte mare si plingea mult(avea doar 3 luni)...i-am spus la sot sa ne imbracam sa il ducem la urgenta sa vedem ce are.Ea isi da ochii peste cap si spune...Ce exagerezi draga asa ca doar no sa moara...Fa-i o baie si o sa fie bine.
Ce ziceti de asa soacra?
adrienne12 spune:
Soacra-mea imi zicea ca ce-mi cumpar eu haine frumoase si fac naveta ca mai bine imi cumpar pantaloni supraelastici ca ea ca tin la tavaleala.
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Soacra-mea imi zicea ca ce-mi cumpar eu haine frumoase si fac naveta ca mai bine imi cumpar pantaloni supraelastici ca ea ca tin la tavaleala.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](vampa.gif)
bruxinha spune:
Eh, adevarata e vorba aia cu "Soacra, soacra, poama acra..."
A mea mother-in-law, cand a aflat ca-s insarcinata, m-a intrebat, asa, casual: "...si, ... il faci?" De parca faceam copilul, si i-l puneam ei in poala sa-l creasca
Acuma, din fericire, nu-mi mai serveste din perlele intelepciunii ei, i-am taiat macaroana. Definitiv.
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.
Kokolina spune:
ehe....ce ma amuza subectu'...
a mea parca e sora cu ale voastre
cea mai tare faza cu scorpia mea, zice de fosta ei nora:
"nu era buna dar cea mai mare calitate a ei a fost ca era orfana"
Kokolina - cu andrei dus la bunici
ralualexandrei spune:
Haideti sa va amuz:intr-o discutie cu privire la atributiile mele pe vremea cand stateam la socrii:"Nora este datoare sa aiba grija de toata familia barbatului!"adica parinti plus 2 frati, ditamai oamenii.II cumpar lui fii-miu cateva iaurturi ca de era mititel si incercam sa-i iau tot ce-i mai bun.Deschid frigiderul si ia-le de unde nu-s,soacra-mea zice:Le-au mancat copiii ca poftesc si ei,mentiune copiii aveau 23 si respectiv 20 de ani.Le faceam de mancare si scot o bucata de carne sa pun in ea asa ca o iau si o impart in bucatele si o pun in cratita,soacra-mea zice:Nu stiu draga ce face fata asta cu carnea ca atunci cand a scos-o din frigider parca era mai mare decat este in cratita???!!!!Mai vreti?Lasa ca va mai spun si maine.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2