Nu stiu care sunt parerile voastre ,dar eu una nu mai suport sa vad atatia caini vagabonzi in Bucurestiul asta. Nu se poate ca intr-o capitala care se vrea europeana sa te lovesti la orice pas de aceste animale. Ceea ce incepuse acum cativa ani ,primarul Basescu a fost cel mai bun lucru pe care putea sa-l faca un primar ,sa curete orasul de gunoaie si de caini vagabonzi.Dar se pare ca o minune nu tine mai mult de trei zile si iata ca ne-am intors la mizerie si suntem obligati in fiecare zi sa ne expunem riscului de a fi muscati de aceste animale,nu mai spun de faptul ca mai avem si copii care pot fi speriati de ei.
Eu locuiesc in sectorul "care este" si nu pot iesi la plimbare cu copilul in parc ,fara sa trebuiasca sa trec de o satra de caini care pe zi ce trece se inmulteste.Nu mai zic ,ca e o catea care abia a fatat si este foarte agresiva,latra si se repede la oricine trece pe-acolo,inclusiv la copii.Si de latratul in timpul noptii,cand ti-e somnul mai lin.........
Nu stiu cum o fi in alte orase,sau in alte tari,dar in Bu curesti e groaznic....
Parerea mea...