nodul la san...

nodul la san... | Autor: angiVa

Link direct la acest mesaj

Am la sanul drept (partea de sus) un mic nodul dureros (eu apreciez ca este aprox. cat o boaba de porumb) . Urmez un tratament dat de dr. homeopat de vreo saptamana, si intr-adevar nu mai doare asa de tare locul respectiv ca inainte de a incepe acest tratament. Daca cineva stie vre-un mod in care mai pot scapa de durere (ceaiuri, comprese...etc) mi-ar fi de mare ajutor.
Va multumesc si va pup,
angi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaBee spune:

Angi,
Ai incercat sa pui o foaie de varza cruda, batuta putin (cat sa se inmoaie) pe locul dureros? Trebuie tinuta vreo cateva ore (de ex. peste noapte).
Eu cred totusi ca ar trebui sa consulti si un doctor ginecolog, si cat mai repede! Cu nodulii nu-i de gluma.
Multa sanatate,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

AIci in Germania exista un produs foarte bun ,din plante,bun pt. noduli MASTODYNON se adm. min. 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am uitat sa scriu ca se gaseste si in Ro si se adm.30 pic.dim. in putina apa si 30 pic.seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Fetelor, va multumesc din suflet! Mastodynon imi amintesc ca am mai primit de la dr. endocrinoloaga in urma cu 1 an, pt. prolactina mare, intr-adevar, pe 3 luni imi daduse tratament. Doar ca eu nu stiam ca-i bun si la noduli. Va multumesc mult de tot!!!

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Pe langa ce ti-au recomandat fetele iti recoman si eu Extractul de muguri de zmeur(Rubus Idaeus) cu ajutotul caruia am scapat si eu de un nodul.Trebuie luat minim 3 luni cate 30 picaturi/3 ori/zi.
Si Mastonyon este ff bun dar mie mai bun mi s-a parut extractul de muguri de zmeur.
Sanatate!

Mergi la inceput

Multumesc Vanina, cred ca am sa incep cu extractul de muguri de zmeur, pt. ca Mastodynon se gaseste f. greu la noi.

Va pup, sa va dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si eu am un loc un pic dureros (doar la atingere) la sanul drept dar nu simt nimic (adica vreun nodul) la palpare. Sau poate nu-mi dau eu seama. M-am gandit ca-i ceva hormonal pentru ca am observat ca ma doare de cand am renuntat la anticonceptionale, dupa ce le luasem timp de 2 ani si jumate. Tot zic sa merg la medic, dar am tot amanat.
Vroiam sa te intreb, Angi, tu ai fost la medic si ti-a zis ca-i ceva hormonal? Sau mai bine zis, pe ce baza ti-a prescris tratamentul homeopat? Sau intai te-ai asigurat ca nu-i ceva mai grav?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONELU spune:

Nu vreau sa te sperii dar si eu am avut acum 4 ani un nodul care era f dureros.Am mers la vreo 7 dr. si fiecare avea parerea lui.Unul mi-a zis ca e mastoza fibrochistica,unul ca e un nodul care trece de la sine,un altul mi-a mai zis sa pun comprese cu apa rece si sa fac masaj.
In fine nu a trecut cu nimic si urmatorul an am fost din nou la control si surpriza mare era fibroadenom de 18 mm,adica o tumoare care a fost imediat operata.A reaparut un nodul dupa ce am nascut.Am mers din nou si a zis sa nu-mi fac griji ca nu sint probleme si sa merg din 6 in 6 luni la control.

Mergi la inceput

Deci tratamentul homeopat l-am primit in urma consultatiei la dr. hoemopat la care merg de jumatate de an, si care cunoaste toate afectiunile mele. I-am explicat care sunt simptomele/durerile si apoi l-a palpat si mi-a zis pur si simplu ca-i un mic nodul, nu mi-a zis ce fel de nodul si nici nu m-a trimis la radiografie/mamografie. Din cate am vazut eu, tratamntul cred ca este pt. mastoza, nu ma pricep prea bine si nici nu mi-a scris diagnosticul pe reteta, dar mi-a prescris urmatoarele remedii:
Ignatia
Phytolacca 9
Antimast

Sincera sa fiu, mi-as fi facut eu, de mine putere, o radigrafie, dar nu prea am curajul necesar, si m-am bucurat intr-un fel ca dr. nu a considerat necesara radiografia. Voi, fetele care ati trecut prin asa ceva, ce ziceti, sa-mi fac radiografie??? sau ecografie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Asa este Angi, ai dreptate.
Marea noastra greseala este ca, din cauza fricii, nu mergem cand trebuie la medic.
Dupa cum iti spuneam si mie mi-e cam frica sa ma duc sa vad daca este intr-adevar vreun nodul sau doar o durere cauzata de ceva hormonal.

Multumesc mult de raspuns
Mirela

Mergi la inceput