M-AM SATURAT !!! NU MAI VREAU SA DAU SPAGA !!!

M-AM SATURAT !!! NU MAI VREAU SA DAU SPAGA !!! | Autor: maria2mami

Link direct la acest mesaj

Azi sa umplut paharul si a dat si pe afara !!!

M-am saturat ca in fiecare luna aproape un sfert din salariul asta amarat sa se duca pe spagi!!!Oare-mi scrie in frunte DAU SPAGA...!!!???

Sa va povestesc...de cateva zile fetita mea, Maria, a racit zdravan, am vrut sa o tratez mai mult naturist, nu am reusit sa o pun pe picioare asa ca am folosit ceea ce aveam in casa pentru raceala si gripa, dar cand am vazut ca se ingroasa gluma...am fugit la doctor!!!
Asta se intampla ieri la policlinica la Titan.. la programarea prin telefon am renuntat demult pentru ca, ori suna ocupat mereu, ori nu raspunde nimeni, ori raspunde si ma pune sa astept pe mobil cate o jumatate de ora...
Bineinteles ca ma tratat cu pentru ca nu-mi facusem programare si cocoana doctoreasa trebuia sa stea pentru mine, special, dupa program, de parca m-as fi dus pe gratis!!! A urlat mi-a reprosat multe cuvinte cu subinteles, pana la urma mi-a dat tratament si am plecat...trantind usa cabinetului!!!

Trebuie sa dau spaga pentru orice... pentru obtinerea unui job mai bun; pentru operatia cezariana; pentru biserica la botez...am dat bani(sa ma ierte Dumnezeu...daca si aici...)si la nunta; la gradinita sa-mi gaseasca un loc pentru la toamna...

MIHAELA SI MARIA BB
POZE NOI CU MARIA SI CU MIHAITA HOGAS
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=297642359